|
Bildirim
Getir pandemi zamanı büyüyen ardından düşüşe geçtiği için elindeki kaynakları popüler olan her şeye yatıran bir şirket haline dönüştü. İşten "kovulan" onlarca kişi cabası. Kendileri için iyi bir hamle olacaktır. n11 çarşamba pazarına döndü iyice. Adamın bir şey alası gelmiyor. Ucuz olsa bile acaba diyorsun. Dolandırıcı mı? Sorun çıkarsa arkamda kim var gibi..
|
Getir vasıtası ile teslimat dönemi başlarsa muhteşem iş yapar.
|
getir yakında beni de alacak ondan korkuyorum
|
ne alakası var... yıllardır yüzlerce alışverişim olmuştur n11'den, 1 kere bile sorun yaşamadım. düzgün satıcı bulun, daha önce alıp yorum yapılmış ürün bulun, hiç bir sorun yaşamazsınız. dün üyelik açan satıcıdan alırsanız amazonda da sorun yaşarsınız ne farkeder. |
N11 kuponlarla gayet iyiydi aslında. Bir sıkıntı olduğunda da çabucak ziyadesiyle cozuyorlardi. Bakalım ne olacak bundan sonra
|
Alışverişlerde genelde n11'i tercih etmemin sebebi, iade işlemlerinin kolaylığıdır. Sipariş ettiğiniz ürün, beklentinizi karşılamıyorsa, iade etmek kolaydır.. inisiyatif tüketiciye bırakılmıştır. Aynı durum Gittigidiyor'da da mevcuttu ama ne yazık ki, kapandı. Gelen gideni aratmaz umarım.
|
Farkeder mi ? Farkederse soyleyelim, muhalefete yandaslarmis |
Ikiside umrumda değil, ben uygun nerde bulursam alirim. Yandas yada degil bakmam. Sicak firsatlar favorimdedir, son zamanlarda haklisin oradan da alinacak birsey cikmiyor, piyasa kötü. Her konuyu siyasete baglamayalim artik, bitti secimler. Birikte faydali paylasim yapalim.
|
ankarada aktif olarak kullandığım moov, getir satın aldıktan sonra ankaradan çekildi. demem o dur ki getir kadar yanlış stratejiler yürüten başka bir firma daha yok. ayrıca n11 e güvenilir demenize de kahkaka attım cidden. kaçak ve faturasız ürün satılan , tüketicinin yanında durmayan dandik bi firmadır kendisi. trendyol bile ondan iyidir. n11 kıcasa bitik bi e ticaret platformudur. umarım getir biraz düzeltebilir |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni geldiyse bilgim yok Getir sürekli kullanıyorum iyi olmuş geldiyse. Getir uygulaması içerisine N11 de dahil olsa ne güzel olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Farkeder mi ? Farkederse soyleyelim, muhalefete yandaslarmis < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Amazon piyasaya girdikten sonra N11'i kimse kullanmaz oldu. |