Şimdi Ara

Getir, n11'in tüm hisselerini satın aldı: n11'de yeni dönem başlıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
7.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Getir, n11'in tüm hisselerini satın aldı: n11'de yeni dönem başlıyor!
    Getir, geçen sene N11’e 50 milyon dolar yatırım yaparak hisselerin yüzde 33’ünü satın almış, SK Planet ve Doğuş Holding ile ortak olmuştu. Getir Kurucusu Nazım Salur, bugün yaptığı açıklama ile N11 hisselerinin tamamını satın aldığını duyurdu.

Ayrıca Bkz.KVKK duyurdu: Arçelik bayi ve servislerinin kullandığı uygulama hacklendi!

N11.com, Mart 2013’te Doğuş Holding ve SK Planet tarafından kurulmuştu. Önce hisselerin yüzde 33'ünü Getir'e devreden bu iki şirket şimdi de elindeki hisselerinin tamamını Getir’e devretti. Getir’in tüm hisseler için ne kadar ödeme yaptığı açıklanmadı.

n11 yenilenecek!

Bu hamleyle birlikte N11’de büyük değişimin başlayacağını işaret ederek, Getir Kurucusu Nazım Salur “Getir olarak geçen yıl üçte bir hissesini alarak ortak olduğumuz n11'in diğer hisselerini de aldık. n11'i kurup büyüten ortaklarımız Doğuş Holding ve SK Planet’a bugüne kadar yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni bir n11 yakında.” ifadelerini kullandı.

• Getir pandemi zamanı büyüyen ardından düşüşe geçtiği için elindeki kaynakları popüler olan her şeye yatıran bir şirket haline dönüştü. İşten "kovulan" onlarca kişi cabası. Kendileri için iyi bir hamle olacaktır. n11 çarşamba pazarına döndü iyice. Adamın bir şey alası gelmiyor. Ucuz olsa bile acaba diyorsun. Dolandırıcı mı? Sorun çıkarsa arkamda kim var gibi..
    Alışverişlerde genelde n11'i tercih etmemin sebebi, iade işlemlerinin kolaylığıdır. Sipariş ettiğiniz ürün, beklentinizi karşılamıyorsa, iade etmek kolaydır.. inisiyatif tüketiciye bırakılmıştır. Aynı durum Gittigidiyor'da da mevcuttu ama ne yazık ki, kapandı. Gelen gideni aratmaz umarım.

ankarada aktif olarak kullandığım moov, getir satın aldıktan sonra ankaradan çekildi. demem o dur ki getir kadar yanlış stratejiler yürüten başka bir firma daha yok. ayrıca n11 e güvenilir demenize de kahkaka attım cidden. kaçak ve faturasız ürün satılan , tüketicinin yanında durmayan dandik bi firmadır kendisi. trendyol bile ondan iyidir. n11 kıcasa bitik bi e ticaret platformudur. umarım getir biraz düzeltebilir

• Getir pandemi zamanı büyüyen ardından düşüşe geçtiği için elindeki kaynakları popüler olan her şeye yatıran bir şirket haline dönüştü. İşten "kovulan" onlarca kişi cabası. Kendileri için iyi bir hamle olacaktır. n11 çarşamba pazarına döndü iyice. Adamın bir şey alası gelmiyor. Ucuz olsa bile acaba diyorsun. Dolandırıcı mı? Sorun çıkarsa arkamda kim var gibi..

• Getir vasıtası ile teslimat dönemi başlarsa muhteşem iş yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amma velakin kullanıcısına yanıt
    Zaten yapılıyor uygulamayı güncelle göreceksin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • getir yakında beni de alacak ondan korkuyorum

• Bu getirin sahibi yandaş mı? Bilen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vedkum kullanıcısına yanıt

Yeni geldiyse bilgim yok Getir sürekli kullanıyorum iyi olmuş geldiyse. Getir uygulaması içerisine N11 de dahil olsa ne güzel olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N11 kuponlarla gayet iyiydi aslında. Bir sıkıntı olduğunda da çabucak ziyadesiyle cozuyorlardi. Bakalım ne olacak bundan sonra

• N11den aldığımız ürünleri hızlıca getir getirse mükemmel olurdu

• amma velakin kullanıcısına yanıt
    Zaten var

• Evren7 kullanıcısına yanıt

Farkeder mi ? Farkederse soyleyelim, muhalefete yandaslarmis Getir, n11'in tüm hisselerini satın aldı: n11'de yeni dönem başlıyor! Getir, n11'in tüm hisselerini satın aldı: n11'de yeni dönem başlıyor! 

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    Muhalefet gariban kardeşim. Parayı çarçur edip söğüşleyenler belli.

• Parayı onay verdikten sonra satıcıya ileten Gittigidiyor'da kalma sıfır risk sistemine sahipler. Açıkçası bana birçok siteden daha güvenilir geliyor n11. Günlük çek kuponları ve chip para kullandırması ile Hepsiburada 1 N11 2. tercihim alışveriş yaparken.

Trendyol ile Amazon'u eskisi kadar sık kullanmıyorum.

Getir'in BiTaksi ile Moov'dan sonra N11'i de iyi değerlendireceğini düşünüyorum.

Getir ile Trendyol farklı kulvarların lideri. Ama dediğiniz doğru. Pandemi döneminden sonra evde market döneminde azalma mevcut.

325 milyar dolari bir cirpida bulunlr mi gariban.

• Getir'in beyaz yaka çalışanlarını tanıyan ateist, şükür namazı nasıl kılınır diye Google'da aratır.

• Amazon piyasaya girdikten sonra N11'i kimse kullanmaz oldu.

3-5 büyük yatırımcı olsa zaten o kadar para getirir. Ben işin içindeyim. Erdoğan yüzünden kimse yatırım yapmak istemiyor ülkeye. Bizzat şahit oldum. Yoksa 300 milyar dolar para değil.

Kayıp 418 milyar dolar nerede acaba? Sen biliyorsundur. Söyle de biz de bilelim. 😁😁

• Bakalım su alan geminin batmasına engel olabilecekler mi?

Ikiside umrumda değil, ben uygun nerde bulursam alirim. Yandas yada degil bakmam. Sicak firsatlar favorimdedir, son zamanlarda haklisin oradan da alinacak birsey cikmiyor, piyasa kötü. Her konuyu siyasete baglamayalim artik, bitti secimler. Birikte faydali paylasim yapalim.

👍🏼

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.