Kupon konusunda N11'in üstüne tanımam, eğer aradığınız ürün N11'de varsa kuponla gayet uyguna alabilirsiniz. |
Getir, n11'in tüm hisselerini satın aldı: n11'de yeni dönem başlıyor! (4. sayfa)
-
-
n11 satıcılı bir ürün 12 gündür ne gönderiliyor, ne talep etmeme rağmen iptal ediliyor. Adamlar resmen parama çöktü. Üç beş liralık kupon için çekilecek çile değiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 5 Haziran 2023; 4:37:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
urun cesitliligi ve hizmet acisindan rakiplerinin gerisinde kalmaya baslamisti, biraz daha ihmal edilse sonu gittigidiyor gibi olacakti. yeni yonetimle yeni bir soluk ve rekabet gelir diye umuyorum.
-
Trendyol son dönemde düşüşte, Hepsiburada ve Amazon yükselişte. Benim düşüncem satıcılara çok fazla komisyon koyuyor bu firmalar bu alanda bir değişiklik yaparsa N11 de yükselebilir. Kargo konusunda da müthiş avantajı var Getirin bunu da kullanabilirler.
-
Sanırım kuryeleri azalttıklarından artık siparişler bölgemde 1 saatten önce gelmiyor, pek bir anlamı kalmadı.
-
Ooo çok iyi haber.
Tık hızı 100/25 ve 75/25 ile ufak tefek baya evin ihtiyacını aldım.
Bu aralar favorim N11.
Kuponlu alışverisi seviyorum. kredi kartı puanı da geçiyor. Uyguna geliyor çoğu alışveriş.
-
Getir Almanya lojistik, ülke genel müdürü tanıdığım. Plan o şekildeymiş getir şeklinde olacakmış.
-
dogru, vergi diye diye alişmişiz :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
N11 NeGetir gibi olmuş. Renkler değişmiş.
-
amazonu kullanıyorum trendyol ve n11 sadece mecbursam kullanıyorum gözümden çok düştüler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X