Bildirim
getir yemek ilk siparise 20tl indirim alt limitsiz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
30/15 gelmiş bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. -
Getir Yemek'ten daha önce sipariş vermemiş kişi kaldı mı ki?
Ayrıca geçen hafta çok defa kullanılmış hesabıma da gelmişti 20 TL alt limitsiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol onbaşı ama bana gelmemiş -
bilmiyorum hocam karsima cikti 2 telefonumdada gordum paylastim daha once cikmamisti bu kampanya bende -
Eyvallah -
Daha önce hiç getiryemek kullanmadım. İndirimi sepette görebiliyor muyuz yoksa illa sipariş vermemiz mi gerekiyor?
-
20tllik bir siparis verdikten sonra sepeti onayliyorsun kampanya ekle kisminda ilk siparisinize ozel 20tl hediye kampanyası cikar onu secince odenecek tutar 0.00 tl oluyor -
teşekkürler
-
hiç vermemiştim
yarına kullanırım, bu akşam mantı var
-
Sipariş vermeye çalışınca minimum 50 tl lik sipariş vermelisiniz diyor
afiyetolsun :) -
oyle bir hata almadim belki yasadiginIz şehire ozel limit olabilir -
Eyw kardeşim 3 tane lahmacun 2 tl ye geldi
Benim hesapta da 3. Siparişe özel %50 indirim varmış. Hiç gözatmadım teşekkürler haber için.
Restoranın minumum gönderim fiyatları var, kuponu kullandıktan sonra o fiyatı geçmesi gerekiyor -
Teşekkürler
-
Teşekkürler akşam akşam bedavaya döner yedik.
bilmeyen 1 kisi bile yararlandiysa ne guzel kıskıstirici yorumlari takmiyorum :) denk gelirse yine paylasirim
|
mağara soğuk muydu derken? Konu acsaydiniz da mağara ısınsaydı. Amacınız konu bloklamak.
Bunları bloklayın gitsin. |
hiç vermemiştim yarına kullanırım, bu akşam mantı var |
Adam mis gibi konu açmış
|
babamın numaraya açtığım getir hesabından kullandım, adamı aramışlar siparişinizi getirdik diye, babam yok lan ne siparişi karıştırdınız demiş, adam sürekli aramış babam azarlamış ben başka şehirdeyim yeter artık düzgünce söyledim diye |
Sağol onbaşı ama bana gelmemiş
|
3 lahmacun söyledim 2tl adam 2 tane lahmacun ikram etmiş 5 lahmacun 2 tl ... fkdkdofp
|
Benzer içerikler
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- tutaste parfüm
- spotify 3 ay ücretsiz
- coffy kampanya kodu
- letgo güvenli ödeme
- hepsiburada kaça satıldı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X