www.emuasylum.com dan oyun indiriyorum dial up bağlantım var
bu siteyi amigaman in bi sure once tanıtmasıyla ogrendim sagolsun kendisi
sorunum getright kullanıyorum fakat sitede download a bastığımda getright devreye girmiyor ve explorer in kaydedicisi devreye giriyor segmented download olayını kullanmak istiyorum da...
daha once bi arkadas adını hatırlayamadım kusura bakmasın getright menulerinden server i catch etmeyi gostermişti fakat bu sefer sitede her bastığım sayfadan download etmeye kalktı pek işime yaramadı....
flashget indir.yüklenecek şeyin linkinin olduğu yeri(yani butonunu) mouse la kendi açtığın flashget bardaki garip simgenin üstüne getir.Hiçbir download bundan kaçamaz.yada link çıkıosa flashgette işler bölümünden yeni dosya indirme ye bas ve url ye linki yaz.çok hızlı indirio walla.ama bazen yapacak bişe kalmıo.ikiside olmazsa meta products download express 4 var ama plus olan deil.buda windowsun indirme programı gibi.ama daha hızlı.
flashget indir dostumun dediğini yap.Yalnız site anti leecse ve devam desteği vermiyorsa explorerla down yapmak zorunda kalırsıb -ki sitenin devam desteği yoksa zaten flashget e gerek kalmaz.Mesela emuchina de bu sitelerden biri...