Şimdi Ara

GETS ATİKER DEVAMLI BENZİNE GEÇME SESİ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar.1.4 2007 model getsime 3 gün önce atiker multifast sistemi lpg taktırdım fakat şöyle bir sorunum var;Araba bayılıyomus gibi olunca mesala kalkıslarda hani stop edicekmiş gibi yarı debriyajda olunca benzinden lpg ye geçerken yaptığı sesin aynısını yapıyo yani tık diye bi ses araç tüpte olduğu haldeyapıyo bunu.acaba benzinemi geçiyo dedik fakat benzinede geçmiyo araba stop edicekmiş kadar baylınca kalkışlarda mesala garaja girerken aynı sesi yapıyo benzinden lpgye geçerken yaptığı sesin aynını yapıyo.ustaya 2 defa gittim usta bu sistem devir düşünce deviri ayarlması için bişi yapıyomus onun için o sesi çıkarıyomus anlamadım bende siz ne düşünüyosunuz bu konuda yardımcı olursanınz sevinirim arakadaslar sizdede böle bişey oluyomu acaba ???

• quote:

Orijinalden alıntı: MURON70

selam arkadaslar.1.4 2007 model getsime 3 gün önce atiker multifast sistemi lpg taktırdım fakat şöyle bir sorunum var;Araba bayılıyomus gibi olunca mesala kalkıslarda hani stop edicekmiş gibi yarı debriyajda olunca benzinden lpg ye geçerken yaptığı sesin aynısını yapıyo yani tık diye bi ses araç tüpte olduğu haldeyapıyo bunu.acaba benzinemi geçiyo dedik fakat benzinede geçmiyo araba stop edicekmiş kadar baylınca kalkışlarda mesala garaja girerken aynı sesi yapıyo benzinden lpgye geçerken yaptığı sesin aynını yapıyo.ustaya 2 defa gittim usta bu sistem devir düşünce deviri ayarlması için bişi yapıyomus onun için o sesi çıkarıyomus anlamadım bende siz ne düşünüyosunuz bu konuda yardımcı olursanınz sevinirim arakadaslar sizdede böle bişey oluyomu acaba ???

sn;muron70
    aracınızı yetkili atiker servisine götürülerek pc kontrolü altında sorunu görüle bilir muhtemel olarak elektrik tesisatı & rpm(devir )ucunda bir sorun olabilir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.