Şimdi Ara

getz 1.4 mü clio 1.2 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

getz yada clio 1.2 dizel almayı düşünüyorum. şehir içi kullanacağım.genellikle 2 yada 3 kişi olur arabada.
    maksimum bütçem 15.000 tl. fazla km yapmıyacağım için benzinli araba düşünüyorum.

getz 1.3 fazla yaktığı söyleniyor. o yüzden 1.4 ünü düşünüyorum. yada clio hb. 1.2 yada 1.4 düşünüyorum.
    cliolar gezt göre daha donanımlı geldi bana hangisini yavsiye edersiniz.

• arkadaşım yazıklarında çel,işki var ben düzelteyim
    1.benzinli cliolar 1.2 ve 14 olarak 2ye ayrılır dizelleri 1.5 dcı dir
    2.1.2 dizel alacağımdemişsin sonrada benzini alacağımdemişsin sanırım benzinli yazacaktın

gelelim konuya clio 1.2 hb kullandım gayet iyi azda yakıyor getz bitti bunuda belirtmek lazım tabi. getz 1.4ler makyajlı kasadır 1.3ler ilk çıkan eski kasadır.
  • Clio 1.2 ler hem performanslı hem de ekonomik bir araçtır. 2004 modelleri 13-15 aralığında temizliğine göre bulunabilir.

Getz alacaksanız 1.3 almayın derim, 3 silindirli ne giden ne de ekonomik bir araç. 2 gün kiralamıştım ve pek hoşlanmamıştım. Ayrıca motor 3 silindirli.

1.4 ler 15-16 gibi bulunabilir sanırım 2006 modelleri. 97 hp gücünde oldukça seri bir araç ama az yaktığı söylenemez.

Getz biraz daha ferah ve geniş, clio daha konforludur. Clio da abs ve 4 ab çoğu 1.2 de standarttır. Getzde ise genelde tek havayastığı ve klima bulunur. Abs çoğunda yoktur. Bence 2006 97 hp getzlerden 15 gibi bulabilirsen mantıklı olur.
  • getz 1.4 ile clio hb 1.2 yakıt sarfiyatı nedir. bilen var mı?

hb clio 1.2 mi yada 1.4 mü yavsiye edersiniz şehiriçi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesarcher

getz 1.4 ile clio hb 1.2 yakıt sarfiyatı nedir. bilen var mı?

hb clio 1.2 mi yada 1.4 mü yavsiye edersiniz şehiriçi için.

hort denecek yine ama yeni başlık açmaya gerek yok diye düşündüm.

hep 1.2 clio hb bakmıştım, şimdi güzel bir 1.4 buldum ama yakıt ve vergi aşırı fark olmasa da, satmam gerekirse zor mu elden çıkar diye kafama takıldı. kasko bedeline bakınca 1.2 17 bin, 1.4 ler 21 bin civarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    ACCENT ERA 1.4 MÜ YOKSA 1.6 MI ??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.