Şimdi Ara

getz mi fiesta mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
17.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu cilio ııı nezaman satışa başlanavcak...ya da inceleyeceğim bir site var mı ???????
  • Her ikiside deil bence Fiat Punto Multijet hem performans hemde ekonomik ve bir Fiat tan beklenmeyecek kadar kaliteli ama yinede birazdaha sabretmek gerek şimdi bunun granade si geliyo o zaten getz le kıyas bile edilmez
  • bugün gittim hem ford hem de hyundai bayisine.önce forda gittim fiesta test sürüşü için ama arabayla bi yere kadar gitmişler.fiesta test arabası yoktu.neyse arabalardan birinin içine bindim bakmak için.arabadan inince ilk sorum şu oldu neden bu arabalar diğerlerine göre daha pahalı.kadın hafif bir gülümsemeyle cevap verdi çok satılıorda ondan!!! dumur oldum kadın arabanın özelliklerini şuyunu buyunu sayıp işten bizim arabalarımız bu yüzden pahalı diyeceği yerde.çok satılıo o yüzden dedi.yani arabada bi numara yok ama herkes deli gibi fiesta alıo bizde fiyatı yüksek tutuoz manasına getirdi.neyse başka birgün test sürüşü yapmak için ordan çıktım.doğru hyundai ye.getz e bakmaya.test sürüşü yapıcam burada da araba bi yere kadar gitmiş ne şanssızmışım yahu.neyse getz i incelemeye başladım içine oturduğumda yıllardır hyundai ye duyduğum önyargı bi anda silindi.insana adam gibi bi araba da olduğu hissini verio.fiesta bu anlamda berbattı.içi dış görünümün aksine geniş.yalnız bagaj biraz dar.şu anda getz daha yakın duruo bana.ama kullanmadan kesin karar veremem.bu iki araba arasında 4 milyar fark inanılmaz.!!!hyundai getz dizel satış fiyatı 23.475 dedi adam bana son fiyat.fiesta ise son fiyat 27.500 indirim felan yok!!! fark 4.025 ytl.gerisini size bırakıom artık!!!

son durum
    getz %63
    fiesta %37

• fark var ama sana şunuda söyleyim biri Hyundai biri Ford ürünü artık bunuda göz önünde bulundur ne kadar iyi olursa olsun sonuçta bir kore üretimi oldunu unutma sana tavsiyem sadece kapı içi malazemelerine bakman karar vermende yeterli olacaktır düşünüyorum lütfen önce fiestanın iç kapı kaplamasına daha sonra hyundai ninkine bak ne dedimi çok iyi anlıcaksın tabi son karar senin iyi şanslar kazasız belasız kullanmalar
  • Birazda sana baglı bence 190+ boy 100+ kilon varsa iç mekanda genişlik ararsın .bu yüzden getz i seçmeni tavsiye ederim hem zaten getz o sınıfın lideriymiş küçük araba azda yakıyor bence getz alabilirsin
  • bence fiesta ama yeni fiestalar iğrenç ama eski kasaya bakarsan en ii si fiesta hiç deilse savrulmaz hemde dayanıklı
  • getzin motor avantajınıda unutmamak lazım bu arada. birde birşey merak ettim kore mallarına neden kalitesiz gözüyle bakılıyor? bu bir gerçek mi yoksa ön yargımı?
  • eskiden normal standartların altındaydı, bu doğru.. bu yüzden önyargı oluştu, fakat şimdi gelişmiş ve belirli bir standartta kalite sunuyorlar.. ama önyargıyı kırmak mümkün olmuyor, binmeyip de kalitesiz diyenlere bu lafım.
  • ortada bir alman malı birde kore malı var. kararında bence goz onunde bulundur. ben koreden çinden taiwanda cıkan herseye mesafeli bakarım arkadas. siz oyle dusnmeyebilirsainiz ama . bence o bayanda sacmalamış. 4500 ytl az fark degil. bir sebebi vardır mutlaka.
  • getz fiestaya göre daha geniş ve oturaklı..
    çarpışma testlerini de bi karşılaştır derim.getzin 4 yıldızı vardı ama fiestanınki bilemiyorum nasıl.
    fiestanın en önemlisi artısı, arkasında ford ve bir alman markası olması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_er -- 2 Şubat 2006 21:59:30 >
  • BENCE GETZ .Çünkü hyundai nin daimler-cryslerden çok şey ogrendiklerini düşünüyorum bu konuda başarılılar.Getz in 100.000 km testini okudum ve yazdıklarına göre krank milindeki aşınma 0 a yakındı.
  • tartışmaya gerek yok. ford kalitesiyle hyundai yarışamaz.
  • YENİ GETZ İLE ESKİ GETZ ARASINDA NE FARK VAR??
    YENİ FİESTA İLE ESKİ FİESTA ARASINDA NE FARK VAR??
  • Arkadaşım iki araçta eskidi artık,makyaj dediğin 1-2 senelik bir model uzatma taktiğidir, mis gibi Clio lar, Puntolar gelecek pişman olmayacak mısın?
    İlla ben dayanamam diyorsan Kia Cerato al ... Dİyeceksin Kia çok mu kaliteli? En azından geniş güzel sayılabilecek bir araç, yani o paraya dizeller içinde en iyisi o (Şimdilik)

6 ay önce desen Corsa diyecektim, tipi çok güzel tabi Opel sevmemde buna bir etken ama bu aracın da yenisi geliyor,aldığın gibi yenisi çıkacak...

Yani arabalar kaçmıyor, şunun şurasında 1 ay bekle ben kaç aydır bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

BAK KUŞ.
    SAĞDAKİ BİLDİK TANIDIK ÜNLÜ MARKA BİR OTOMOBİL , FİYATI 28 LİRA ,
    SOLDAKİ İSE AYNI KALİTE VE ÖZELLİKLERE SAHİP BAŞKA BİR OTOMOBİL O DA 25 LİRA.
    SEN OLSAN HANGİSİ ALIRSIN.
    ......................................
    ............KUŞ İŞTE............

anchorman ; umarım evinde bosch , arçelik , vestel hiç bir ürün yoktur. Tüm beyaz eşyan Regal markadır. eğer evinde bosch, arçelik vestel, sony bir tane bile varsa bunu yazman ikiyüzlülük olmuyor mu? Marka imajı diye bişey var işte. İmajı daha iyi olanı satın alana hakaret etmektense , imajlarını düzeltmeye uğraşsınlar..

Konuya dönersek hacim olarak getz daha iyi, fiyatı da daha iyi sanırım getzin.

Ancak getzin iç mekan tasarımı ve malzeme kalitesi makyajlı fiestanın yanına yaklaşamıyor bence.
    Yol tutuşta fiesta yine daha iyi.

@ steal_heard : Getzin lider olduğu bilgisi kesin mi? 11. ay sonu rakamlarına göre küçük HB segmentinde fiesta öndeydi. Ben aralıkta fiestayı alırken istediğim özellikte fiesta bulamadım (yani araba yok satıyor) ve buna mecbur kaldım. Getz ise kıyamet gibiydi 24 saat içinde teslim ediyorlardı. Eğer getz aralıkta büyük atak yapıp aradaki farkı kapatıp öne geçtiyse helal olsun . Kasım sonu itibariyle fiesta 13.050 getz 12.717 adet satılmıştı. Aralık ayı içindeyse hyundai 2660 ford ise 8100 otomobil satmış. Getzin fiestayı geçmesi zor görünüyor bu durumda . Bilgin kesinse paylaş bizimle.

Kaynaklar: otomobilgazetesi.com (aralık satışları)
    zaman.com.tr (ocak-kasım model satışları)

• Fiesta
  • getz dizel kullanıp memnun kalmayan varsa lütfen bu aracın eksilerini yazıversin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: firfirfir

getz dizel kullanıp memnun kalmayan varsa lütfen bu aracın eksilerini yazıversin.

egtzle ilgili 30 sayfalık bi topic var oraya bak istersen herşeyi yazıyor arabanın
  • bana kalırsa 2 si arasında fiesta dır..
  • Fiesta bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.