MuscleNerd MuscleNerd sherif_hashim tarafından it's surprising Apple closed Gevey interposer hole in b2 rather than waiting until final (maybe they were under pressure)
Üzücü olmuş.
Belki de Sheriff ile muscle Geveyi calistiramamislardir:)
quote:
Orijinalden alıntı: sarerer Belki de Sheriff ile muscle Geveyi calistiramamislardir:)
Evet olabilirde o yeteneksizler zamaninda unlock u yaptik hazir yayinlamak icin 4.3 bekliyoruz demislerdi sonra aaaa sadece musclenerd in sim kartina yapmisiz demislerdi 6ay bizi unlock bekletmislerdi hatirlarsiniz saygilarimla
quote:
Orijinalden alıntı: cihan.ozkan
Üzücü olmuş.
Allah lock kullananlara sabır versin.
Vatana millete hayirli ugurlu olsun ios5 cikinca millet baslar yanlislikla ios5 e yukselttim telefonum lock oldu bn napicam shsh kaydim yok tekrar nasil 4.3.3 e donerim gibi msjlar yigini olucak
5 e geçmiorz :) uzun bir süre
harbiden büyük dert bu kilitli iphonelar allah kullananlara sabır versin
quote:
Orijinalden alıntı: cturna
5 e geçmiorz :) uzun bir süre
insanin biyeri.... anladiniz iste cani ceker. ios5, 4'e gore cok daha iyi. 5 varken hala 4'te kalmak baya can sıkıcı olacak lock'lular icin.
Snowbreeze ile baseband koruyarak ios5'e geçenlerde gevey çalışıyormuş:)
@veeence
People are reporting that after a baseband preservation of iOS5b2 FW w/@iH8sn0w's sn0wbreeze, Gevey SIM is still working. Good news.
quote:
Orijinalden alıntı: paganragon
quote:
MuscleNerd MuscleNerd sherif_hashim tarafından it's surprising Apple closed Gevey interposer hole in b2 rather than waiting until final (maybe they were under pressure)
bu musclenerd ün tweeter hesabına yazdıklarına göre yazılımsal unlock geçen sene çıkmıştı zaten. Kesinlikle güvenilmez bir kaynak benim için
BB koruyabiliyorsak super!
1 telefona 1800 TL verenlere yazik yaa. ABD 'den 900 TL ye aldim mis gibi kilitli iphone4:) :)
apple gevey acigini kapatacak kadar ahmak degildir :) bugün avrupada olsun amerikada olsun en cok sim kilitli iphone 4 satiliyor kimse sim kilitsize gidip 200$ yada 200€ fazladan vermiyor :) apple böyle bir ahmaklik yaparsa sim kilitli iphone lar firmalarin elinde patlar.
quote:
Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx
apple gevey acigini kapatacak kadar ahmak degildir :) bugün avrupada olsun amerikada olsun en cok sim kilitli iphone 4 satiliyor kimse sim kilitsize gidip 200$ yada 200€ fazladan vermiyor :) apple böyle bir ahmaklik yaparsa sim kilitli iphone lar firmalarin elinde patlar.
Apple'in elinde hangi iphone patlamışki bu patlasın
apple in elinde patlamaz zaten :D sim kilitli iphone lari satan gsm üreticilerinin elinde patlar demek istedim ;) sözlesmesiz sim kilitli satamazlar..