Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hocam ömür boyu kullanmasanızda bi 6 ay bekletebilir gevey çıkmadan millet 6 ayı geçik bekledi. unlock zaten çıkmaz anca gevey vari birşey çıkar.
  • geveyli telefonlarda personal hotspot olayi ile ilgili bir gelisme var mi?
  • Arkadaşlar, iphone 4 üm 4.3.1 sürümdeyken gevey alıp kullanmaya başladım. Şimdi, ios 5 e güncelledikten sonra da aynı geveyle kullanmaya devam edebilir miyim, yok olmaz derseniz de 4.3.3 e yükseltmeyi düşünüyorum.Bu sürümde şarj dayanma süresinde ciddi bir artısı var diye biliyorum.Kısaca ios 5, bu geveyle olmazsa hangi sürümü önerirsiniz.Bu arada jailbreakli kullanıyorum ve jailbreakli devam etmek istiyorum.Diğer sürümlerin hepsi jailbreak destekliyo mu bilmediğimden bunu da göz önünde bulundurarak cevaplarsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganragon

Valla hocam ömür boyu kullanmasanızda bi 6 ay bekletebilir gevey çıkmadan millet 6 ayı geçik bekledi. unlock zaten çıkmaz anca gevey vari birşey çıkar.

6 ay demek? bunu bilmiyordum. o zaman işler değişir. keşke satabilsem
  • Benim de elimde abimin Amerika'da at&t ile kullandığı, hiç jailbreak yapmadığı ve ios5 yüklenmiş iPhone 4'ü var.

Ben jb'siz simfree iP4 kullandığımdan gevey ve jb konularına yabancıyım.

Anladığım kadarıyla şu an için abimin ios5 yüklü at&t cihazını Türkiye'deki gsm operatörleriyle kullanması mümkün değil.. Doğru mudur??

Yoksa uğraştırıcı da olsa bir çözüm yolu var mı?
  • ios 5 hiçbir yolu yok şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...-~AimLeSs~-...

Benim de elimde abimin Amerika'da at&t ile kullandığı, hiç jailbreak yapmadığı ve ios5 yüklenmiş iPhone 4'ü var.

Anladığım kadarıyla şu an için abimin ios5 yüklü at&t cihazını Türkiye'deki gsm operatörleriyle kullanması mümkün değil.. Doğru mudur??

Itunes üzerinden güncelleme yapıldı ise baseband güncellenmiştir ve ios5 ile gelen baseband gevey ile çalışmıyor.

Malesef şuan için kullanamazsınız.

Not: Yeni alınan bir telefon ise iphone nisan ayından itibaren simkilitsiz satılmakta. Simkilit yoksa kullanabilirsiniz. Anlamanın yolu başka bir simkart takmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: ...-~AimLeSs~-...

Benim de elimde abimin Amerika'da at&t ile kullandığı, hiç jailbreak yapmadığı ve ios5 yüklenmiş iPhone 4'ü var.

Itunes üzerinden güncelleme yapıldı ise baseband güncellenmiştir ve ios5 ile gelen baseband gevey ile çalışmıyor.

Malesef şuan için kullanamazsınız.

Not: Yeni alınan bir telefon ise iphone nisan ayından itibaren simkilitsiz satılmakta. Simkilit yoksa kullanabilirsiniz. Anlamanın yolu başka bir simkart takmak.

Merhabalar. Cevabınız için teşekkürler..

Telefon yaklaşık 1 yıllık, at&t sözleşmesiyle sıfır'dan beri abimin Amerikada kullandığı, hiç gevey vs. takılmamış, jb yapılmamış, iTunes üzerinden ios5'e yükseltilmiş bir cihaz. Amerikada at&t hattıyla kullanıldığı için zaten gevey tarzı çözümlere gerek yoktu bugüne kadar..

Ama şimdi Türkiye'ye dönüş yaptığı için burada kullanmak adına çözüm yolu arıyoruz fakat beklemekten başka çare yok demek ki..

ios5 ve son baseband ile uyumlu çalışacak bir gevey'in çıkış tarihi ufukta gözüküyor mu şu an? Teşekkürler..

• Daha belli birsey yok. Tavsiyem onu orada satip simfree cihaz almaniz yada suan 4s ler 1750 den baslayan fiyatlar ile satiliyor. 2 tane ondan alip satarsaniz telefon parasi cikar. Wn mantiklisi bu gibi calismayan telefonu getirmek yerine. Tabi bu akliniza gelmis olabilir ama yine de soyleyeyim istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimfandango83

Arkadaşlar, iphone 4 üm 4.3.1 sürümdeyken gevey alıp kullanmaya başladım. Şimdi, ios 5 e güncelledikten sonra da aynı geveyle kullanmaya devam edebilir miyim, yok olmaz derseniz de 4.3.3 e yükseltmeyi düşünüyorum.Bu sürümde şarj dayanma süresinde ciddi bir artısı var diye biliyorum.Kısaca ios 5, bu geveyle olmazsa hangi sürümü önerirsiniz.Bu arada jailbreakli kullanıyorum ve jailbreakli devam etmek istiyorum.Diğer sürümlerin hepsi jailbreak destekliyo mu bilmediğimden bunu da göz önünde bulundurarak cevaplarsanız sevinirim..

ios 5 ile gevey uyumlu olmadığına göre ve shsh kaydı olmayan bir 4.3.1 cihazımı 4.3.3 e güncelleyip jb li olarak kullanabilir miyim..
    Bunun içinshsh kaydına ihtiyacım yok sanırım?

• Maalesef ara sürümler için de shsh kaydına ihtiyac vardır.
  • Mavi gevey harika bir şey, telefon açılır açılmaz şebeke buluyor; uçak modundan çıkmış gibi
  • Arkadaşlar mavi yada yeşil gevey almayı düşünüyorum, hangisini tercih etmeliyim, tavsiye edeceğiniz bir yer/kişi varmıdır?

Not: Internetten alacağım.
  • HotSpot bende de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Arkadaşlar mavi yada yeşil gevey almayı düşünüyorum, hangisini tercih etmeliyim, tavsiye edeceğiniz bir yer/kişi varmıdır?

Not: Internetten alacağım.

mavi ile yeşilin birbirinden farkı yok gibi hangisi ucuz ise onu alabilirsiniz.
  • Merhabalar, ABD iphone 4 04.10.01 39 hafta üretimli cihazın unlocku varmıdır? birde att sim kartı yok , kırmak için att simkart şartmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmont

Merhabalar, ABD iphone 4 04.10.01 39 hafta üretimli cihazın unlocku varmıdır? birde att sim kartı yok , kırmak için att simkart şartmıdır?

Soft unlock yok malesef. Gevey kullanılacak. At&t kart yoksa jailbreak yaparak o adımı geçebilirsin fakat custom versiyon yüklemen gerekecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: belmont

Merhabalar, ABD iphone 4 04.10.01 39 hafta üretimli cihazın unlocku varmıdır? birde att sim kartı yok , kırmak için att simkart şartmıdır?

Soft unlock yok malesef. Gevey kullanılacak. At&t kart yoksa jailbreak yaparak o adımı geçebilirsin fakat custom versiyon yüklemen gerekecektir.

custom sürümün normal sürüme göre dezavantajı,eksisi var mıdır, bende de att kart yok..Söylediğiniz fikri denemeyi düşündüm de şimdi

• Merhaba iphone 4 4.3.1 versiyonunu kullanıyorum ios 5 versiyonu yüklesem gavey çalışırmı ve jailbreak i varmıdır? deneyen ardaşlar var mı ?
  • ben de iphone 4 aldım geveyli oldukça güzel şimdilik bu sürümü yeter de ios 5 nasıl yükselitirim bilmiorum gevey ler normaliyle aynı değil mi uzun süreli kullanırım inş ilk iphone deneyim oldu şahane bişiymiş bide ücretli uygulamaları belej bulabilsem öğrenirim herhalde daha kullanalı 2 gün oldu oldukça güzel
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.