Bildirim
GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (254. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
diğerlerinden farkı nedir neden bunu önerdiniz. -
yeşil gevey en son çıkan geveydir 112 aramadan ve 3g yi otomatik bularak çalışan bir modeldir...
sizin verdiğiniz linklerdekilerde bu özellikler yer almıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: MaedHrOS
yeşil gevey en son çıkan geveydir 112 aramadan ve 3g yi otomatik bularak çalışan bir modeldir...
sizin verdiğiniz linklerdekilerde bu özellikler yer almıyor
bunda jailbreak gerekmiyor değil mi?
birde siz bunumu kullanıyorsunuz forumda bazı kullanıcılar servis yok uyarısı alıyoruz arada diyorlar
benim ultrasnow'dan geveye geçme sebebim bu durduk yere "servis yok" a geçme problemi -
jailbreak gerekmiyor bunu kullanmak için
ben ilk çıkan smart sim gevey den kullanıyorum 112 arayarak kullanılıyor hat gidip gelme ve 3g sorunu yok..
bundan satın aldım denemek için dediği gibi bir kere 112 aranarak kullanılıyor açıp kapatınca hat otomatik geliyor internet geliyor ama ne oluyorsa belli belirsiz zamanlarda ki bu 2 saat sonrada olabilir 5-6 gün sonrada olabilir hat gidiyor "no service" e düşüyor telefon tekrar kaaptıp açıp 112 aramak falan gerekiyor..ama işte dediğim gibi hiç belli olmayan bir zamanda tamda telefon çok gerekliyken yada cebinizde dururken birden no service oluyor 2 aya yakın süre kullandım yeşil gevey i sonra riske atmamak için eskisini kullanmaya başladım. -
cevabın için sağol son bir soru
yeşilde 3g ( data) açıp kapatınca yeniden 112 yi aramak gerekiyor sanırım her seferinde
mavide supreme de gerekiyor mu? bu data'yı her açtığımda 112 olayını yapmam mı gerekecek -
mavi ile yeşil gevey arasında bir fark yok gibi görünüyor pazarlama taktiği büyük ihtimalle...
hiçbir gevey çeşidinde datayı kapatıp açtığımızda 112 aramamız gerekmiyor. -
Merhaba beyler.
Biraz alakasız bir soru olacak ama yanılmıyorsam iphone lar belirli bir süre sonra(sanırım 2 sene AT&T kontrat süresi) legal kalıcı unlock yapılabiliyordu apple tarafından. Gerekçesi de AT&T sözleşmesinin 2 senelik olmasıydı galiba.
Bu konuda detaylı bilgisi olan yazabilir mi acaba? Böyle bir işlem için gerekenler neler. Bu işlemi nasıl yaptırabiliriz. Gerçi daha 8 - 10 ay falan var 2 sene olmasına benim telefonun ama aklıma gelmişken sorayım dedim :)
Teşekkürler...
Edit: USA apple store den alınma AT&T iphone lar için soruyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 11 Kasım 2011; 13:48:22 > -
Arkadaşlar daha önce yazmıştım 32 gb olanı sıfır ve geveyi ile birlikte pasaport kaydıda yaptırıp, sırf okadar para verdiğim telefonun birde nazını çekemem diye sattım 1200 tl ye. Alan arkadaşıma sordum 112 başka gevey vsvs bi sürü sorun saydı ama halen telefondan çok çok menmunum dedi, nasıl oluyor anlamıyorum, demin 2. el bölümüne baktım 2. eli bile 1200 tl ve telefonun değeri düşeceğine sürekli artıyor. Sattık hatamı ettik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 11 Kasım 2011; 15:43:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: baranel
Arkadaşlar daha önce yazmıştım 32 gb olanı sıfır ve geveyi ile birlikte pasaport kaydıda yaptırıp, sırf okadar para verdiğim telefonun birde nazını çekemem diye sattım 1200 tl ye. Alan arkadaşıma sordum 112 başka gevey vsvs bi sürü sorun saydı ama halen telefondan çok çok menmunum dedi, nasıl oluyor anlamıyorum, demin 2. el bölümüne baktım 2. eli bile 1200 tl ve telefonun değeri düşeceğine sürekli artıyor. Sattık hatamı ettik.
Artışın sebebi dolar kurunun artması galiba hocam. Ama 4S çıkmışken o fiyatlar çok saçma geliyor bana. Çok alan olduğunuda düşünmüyorum. Siz zamanında biraz ucuza satmışsınız bence. Ama hata olarak algılamamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 11 Kasım 2011; 16:07:27 >
-
Hocam sattığım arkadaşım gelipte benden 0 aldığı cihazı kullanıp eskittikten sonra 1350 tl ye sattım dese şaşırmam, zaten bi isteyen var diyodu kesin 1200 e vermez.. -
Oda kötü tabi de. Siz her şeyini halletmişsiniz pasaport - gevey, niye gidip sattınız ki :) -
Şimdi ben de bana yurt dışından getiren arkadaşda sim kilidi nedir bilmiyorduk tüm işlemlerini bitirdim, küçük sim dediler onuda hallettim taktım çalışmadı malum, konuları incelemeye başladım 112 vs görünce, bana getiren arkadaş gvey almış oda üzülmüş. Kutusuna koydum bi arkadaşım 1200 vereyim dedi ben böyle kullanırım al dedim al senin olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: kingofrogues07
quote:
Orijinalden alıntı: baranel
Artışın sebebi dolar kurunun artması galiba hocam. Ama 4S çıkmışken o fiyatlar çok saçma geliyor bana. Çok alan olduğunuda düşünmüyorum. Siz zamanında biraz ucuza satmışsınız bence. Ama hata olarak algılamamak lazım.
Ben de piyasayı düşürdüm o zaman. 1050 ye 32 gb sattım dün. Temiz cihazdı :)
-
dostlar 5 aralıkta ısım geregı yıne usa ya gıdıyorum 1 adet ıpone 3s( usa dan 350 dolara arkadastan almıstım) 1 adet ıpone4 16(t.c de vodofone kanpanyasından almıstım) 1 adet te ıpone32( usa dan 550 dolara almıstım) geveylı var bırını satacagım arkadasıma hangısını satayım... -
quote:
http://www.pandawill.com/green-gevey-supreme-pro-sim-card-unlock-all-version-iphone-4-except-ios-5.html
bundan alın
bu gevey kesinlikle süpermiş.. bulabilirsem alırım gerçi 3$a bulmak imkansızda 10a falan da razıyım :) eski geveyi ilk çıktığında 100e almıştım şimdiki hale bak :) -
quote:
Orijinalden alıntı: P!iZ
quote:
http://www.pandawill.com/green-gevey-supreme-pro-sim-card-unlock-all-version-iphone-4-except-ios-5.html
bundan alın
bu gevey kesinlikle süpermiş.. bulabilirsem alırım gerçi 3$a bulmak imkansızda 10a falan da razıyım :) eski geveyi ilk çıktığında 100e almıştım şimdiki hale bak :)
pandawill de 3$ alın 10 günde falan geliyor hep bu şekilde alışveriş yapıyorum problemsiz
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: P!iZ
quote:
bundan alın
bu gevey kesinlikle süpermiş.. bulabilirsem alırım gerçi 3$a bulmak imkansızda 10a falan da razıyım :) eski geveyi ilk çıktığında 100e almıştım şimdiki hale bak :)
pandawill de 3$ alın 10 günde falan geliyor hep bu şekilde alışveriş yapıyorum problemsiz
bu geveyde normalde full çeken bir yerde 3G yi açınca sinyal barı 3'e veya 2'ye düşüyormu yoksa full kalıyormu
-
benim yaşadıklarıma göre, mavi ve yeşil gavey arasında bir fark yok ve ikiside sorunlu. Hattın çekmediği bir an olursa telefon no service de kalıyor. Farketmezseniz saatlerce o şekilde kalıyor. Bu arada sizi arayanlar uşalamıyor.
Ben en çok sarı gevey'den memnunum. Çok stabil. Her açılışta 1 kez 122 yapıyorum. 3G geliyor. Yoksa zaten hiçbirşey yapmadan Turkcell bile geliyor ama data için sadece 1 kez 122 gerekiyor. -
az önce yeşilden sipariş verdim bakalım gelince denicem inş bi sorun çıkmaz ben ilk çıkan geveyden kullanıyorum normalde 3g yi datayı kapalı tutarım kullanıcağım zaman açiyorum. Normal 3g açık kullandığım zaman ben farkına varmadan hattın gittiği oluyor kapatıp açmadan gelmiyor acaba bu hattın gitmesi 3G nin sürekli açık kalmasından mı kaynaklanıyor acaba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X