Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normalde 5 çekerken 3G yi açınca 2-3 falan çekmesi çok doğal, çünkü normalde E üzerinden 5 çeker, 3G eğer 5 çekicek kadar güçlü değilse 2-3 çeker..3G E nin üst kademesi yani şöle düşünün seviye atlıyorsunuz Edge den 3G ye dolayısı ile normalde 5 çeken bir yerde 3G nin 5 çekmesini beklemek yanlıştır..ha çeker 3G de 5 sinyal eğer taksimde istiklal caddesinin göbeğindeyseniz..gelelim gevey konusuna ben şu geveyimden çok memnunun tek derdim tray inin renginin gri olması ve başlangıçta 112 yapmak.. eğer bu mavi gevey 112 yi kaldırıp geriye kalan bütün olayları koruyorsa 10 numara zaten.. bu arada size tavsiye illa hücresel veriyi komple kapatmanıza gerek yok ayarlardan internet yazısını interne ye dönüşütürün yani t harfini silin gene kontor gitmez..Turkcell 3G yazar ki bu benim hoşuma gidiyo yani sadece Turkcell yazmasın 3G si de gözüksün istiyorum bunu isteyen varsa bunu yapabilir bu yol iyidir..sadece biraz daha şarjınız gider o kadar..

• supreme sarı aldım ama telefon her kapatıp açınca gidiyor, nasıl supreme bu anlamadım? ne yapmam gerekir
  • arkadaşlar kafam iyice karıştı sonunda sanırım hepsinden alıcam ama benim zaten software unlock ile ilgili sorunum hattın bazen bir anda gitmesi ve geri getirmek için tekrar başlatmam gerekiyor bazen 1 kere bazen 3-4 kere yapmam gerekiyor geri gelmesi için hattın.
    eğer gevey'e geçtiğimde de aynı sorun olacaksa almamın hiç bir anlamı yok
  • gevey ile kullandigim iphone4 ios5'e yukseldi. firmware 04.11.08 oldu.

shsh kayitlarim var, 4.3.3'e geri donebiliyorum ama firmware degismedi.

bu durumda olup eski firmware'e donen var mi? donuluyor mu?

tesekkurler.
  • arkadaslar ayrı konu acarak acıklama yapan olmadıgı ıcın buraya yazma geregı duydum baseband koruyarak ios 5 ten 5.0.1 e gecen var mı ve bıldıgım kadarıyla gevey baseband korursak calısması lazım ama bazı yabancı sıtelerde geveyın cınce uyarısının cıkmasına ragmen bazı sebeke hataları aldıklarını okudum kullanıcıların aranızda cesaret edıp snowbreeze ıle bb koruyarak 5.0.1 e gecen varsa geveyın calısma durumu ve ios 5 tekı wıfı hotspot sorununun hala var olup olmadıgını paylasırsa cok sevınıcem yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım ;)

iphone um at&t sım kılıtlı kırmızı gevey kullanıyorum ios 5 kullanıyorum su an ve basebandim 04.10.01 ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dncbrk -- 13 Kasım 2011; 23:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygenc101

arkadaslar ayrı konu acarak acıklama yapan olmadıgı ıcın buraya yazma geregı duydum baseband koruyarak ios 5 ten 5.0.1 e gecen var mı ve bıldıgım kadarıyla gevey baseband korursak calısması lazım ama bazı yabancı sıtelerde geveyın cınce uyarısının cıkmasına ragmen bazı sebeke hataları aldıklarını okudum kullanıcıların aranızda cesaret edıp snowbreeze ıle bb koruyarak 5.0.1 e gecen varsa geveyın calısma durumu ve ios 5 tekı wıfı hotspot sorununun hala var olup olmadıgını paylasırsa cok sevınıcem yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım ;)

iphone um at&t sım kılıtlı kırmızı gevey kullanıyorum ios 5 kullanıyorum su an ve basebandim 04.10.01 ;)

+1 bunu bende merak ediyorum.Yapan varsa burdan paylaşırsa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofrogues07

Merhaba beyler.

Biraz alakasız bir soru olacak ama yanılmıyorsam iphone lar belirli bir süre sonra(sanırım 2 sene AT&T kontrat süresi) legal kalıcı unlock yapılabiliyordu apple tarafından. Gerekçesi de AT&T sözleşmesinin 2 senelik olmasıydı galiba.

Bu konuda detaylı bilgisi olan yazabilir mi acaba? Böyle bir işlem için gerekenler neler. Bu işlemi nasıl yaptırabiliriz. Gerçi daha 8 - 10 ay falan var 2 sene olmasına benim telefonun ama aklıma gelmişken sorayım dedim :)

Teşekkürler...

Edit: USA apple store den alınma AT&T iphone lar için soruyorum...

+1
  • Arkadaslar geveyli iphone 4.1 kullaniyorum son gunlerde ekran cok fazla donmaya basladi cihazin ust tusuna basiyorum ekran karariyor aciliyor calismaya basliyor neden yapar acaba bir cozumu varmi acaba lutfen yardim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

quote:

arkadaslar ayrı konu acarak acıklama yapan olmadıgı ıcın buraya yazma geregı duydum baseband koruyarak ios 5 ten 5.0.1 e gecen var mı ve bıldıgım kadarıyla gevey baseband korursak calısması lazım ama bazı yabancı sıtelerde geveyın cınce uyarısının cıkmasına ragmen bazı sebeke hataları aldıklarını okudum kullanıcıların aranızda cesaret edıp snowbreeze ıle bb koruyarak 5.0.1 e gecen varsa geveyın calısma durumu ve ios 5 tekı wıfı hotspot sorununun hala var olup olmadıgını paylasırsa cok sevınıcem yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım ;)

4.3.3 shsh kaydım var bugun yapacağım yanlız yedekleme çok uzun sürüyor anlamadım dün akşam itunesten yedekle dedim. sabaha kadar eşzamanlanıyor demiş şaşırdım kaldım. yedeği dün akşam alacaktım şimdi yine yedekle dedim bakalım ne kadar sürücek erken biterse snowbreze ile deniyeceğim. ben 5.0 sürüme geçemedim. shsh olduğu için sorun yaşarsam 4.3.3 geri döneceğim. yedeklemenin pratik ve çabuk yolu varsa arkadaşlar paylaşırsa bende sonucu kısa sürede paylaşırım sizlerle arkadaşlar saygımlarımla.

• Arkadaslar geveyli telefonlarınızı satarken alan kisileri sürüm güncellememe konusunu tekrar tekrar açıklayın
    Çok fazla insan durumdan bı haber güncelleme gafletinde bulunuyor
  • Merhaba

Elimde orjinal GEVEY ULTRA VAR.

ITUNES ILE RESTORE ETMEDIGINIZ SURECE BUTUN IOS VERSIYONLARINI DESTEKLIYOR.
    GEVEYIN KENDI URUNUDUR. SITESINE GIRIP BUTUN AYRINTILARINI TEYIT EDEBILIRSINIZ. SAHTE OLUP OLMADIGINI GOSTEREN RESIMLERLE KARSILASTIRIP
    ORJINAL OLDUGUNU ANLAYABILIRSINIZ.

ISTEYEN OLURSA
    30 DOLARA VEREBILIRIM.
    ELIMDE 21 ADET VAR

535-249-3636
    AMERIKADAN GELIRKEN ALDIM. KENDIMDE KULLANIYORUM SORUNSUZ BIR SEKILDE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesadak

Merhaba

GEVEYIN KENDI URUNUDUR. SITESINE GIRIP BUTUN AYRINTILARINI TEYIT EDEBILIRSINIZ. SAHTE OLUP OLMADIGINI GOSTEREN RESIMLERLE KARSILASTIRIP

ISTEYEN OLURSA
    30 DOLARA VEREBILIRIM.
    ELIMDE 21 ADET VAR

535-249-3636

Selam,tüm versiyonlar demişsiniz ancak ios 5 destekliyor mu ?
  • Arkadaslar geveyli iphone 4.1 kullaniyorum son gunlerde ekran cok fazla donmaya basladi cihazin ust tusuna basiyorum ekran karariyor aciliyor calismaya basliyor neden yapar acaba bir cozumu varmi acaba lutfen yardim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alluregirl

quote:

Merhaba

ISTEYEN OLURSA
    30 DOLARA VEREBILIRIM.
    ELIMDE 21 ADET VAR

535-249-3636

Selam,tüm versiyonlar demişsiniz ancak ios 5 destekliyor mu ?

Itunes uzerinden manual olarak IOS 5 YAPMAZSANIZ DESTEKLIYOR.

Yani 4.x.x. serisi bir ioslu IPHONE 4 u snowbreeze ile IOS 5 e yukseltirseniz sorunsuz bir sekilde calisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

quote:

4.3.3 shsh kaydım var bugun yapacağım yanlız yedekleme çok uzun sürüyor anlamadım dün akşam itunesten yedekle dedim. sabaha kadar eşzamanlanıyor demiş şaşırdım kaldım. yedeği dün akşam alacaktım şimdi yine yedekle dedim bakalım ne kadar sürücek erken biterse snowbreze ile deniyeceğim. ben 5.0 sürüme geçemedim. shsh olduğu için sorun yaşarsam 4.3.3 geri döneceğim. yedeklemenin pratik ve çabuk yolu varsa arkadaşlar paylaşırsa bende sonucu kısa sürede paylaşırım sizlerle arkadaşlar saygımlarımla.

şu an 5.1 versiyonda jealbreak olarak geveyi çalıştırdım bu güzel haber şimdilik düşünen arkadaşlarım 5.0 geçmeyen arkadaşların geçmeyi düşünüyorlarsa öneririm menülerdeki geçişler stabillik ilk gözlemim şarzı denicem sizlerle paylaşırım saygılarımla.

• quote:

Merhaba

ISTEYEN OLURSA
    30 DOLARA VEREBILIRIM.
    ELIMDE 21 ADET VAR

535-249-3636

Bende Blue Gevey var daha hic hat gitmedi. Ebay.com 'dan 5.3$ ucretle aldim kargo bedava.

Hatti Geveye yerlestirip bir soktum direkt kendisi buldu Avea'yi. Ne 112 aradim ne de baska birsey yaptim. Sizinkide boyle mi yoksa her seferinde aramamiz mi gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

quote:

Merhaba

ISTEYEN OLURSA
    30 DOLARA VEREBILIRIM.
    ELIMDE 21 ADET VAR

535-249-3636

Bende Blue Gevey var daha hic hat gitmedi. Ebay.com 'dan 5.3$ ucretle aldim kargo bedava.

Hatti Geveye yerlestirip bir soktum direkt kendisi buldu Avea'yi. Ne 112 aradim ne de baska birsey yaptim. Sizinkide boyle mi yoksa her seferinde aramamiz mi gerekiyor?

Link alabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

quote:

Merhaba

ISTEYEN OLURSA
    30 DOLARA VEREBILIRIM.
    ELIMDE 21 ADET VAR

535-249-3636

Link alabilir miyiz?

evet dostum aldığın gevey hakkında net bilgi verirsen bizlerde geçebiliriz ben şu anda ilk çıkanı kullanıyorum sorun yok ama direk bulması çok kolaylık cihazı unlock olmasını bence hiç ihtiyaç kalmadan kullanılabilinir. saygılar

• Arkadaşlar GEVEY Ultra çok güzel bir buluştur. Ancak bütün ios versiyonlarını desteklemez. Örneğin SHSH kaydı almadan direk ios 5 update yapanlarda "baseband" yükseleceğinden gevey ultra kullanılamaz. Bilgilerinize,
  • Hicbir islem yapmiyorsunuz. Telefona FURIOUS MOD kurmaniz yeterli oluyor cydia uzerinden.

Software unlock olmus gibi oluyor. Orjinal GEVEY ULTRA kullananlarda bilir zaten.

Telefonu acip beklemeniz yeterli oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.