Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: allroad

Arkadaşlar,

4.1 kullanıyorum ben. ilk çıkan geveylerden var. JB falan da yapmadım. Şimdi yeni geveylerden alacağım. Hangisini ve nerden en ucuz alabilirim. Kafam oldukça karıştı birsürü rengi versiyonu var bu modelin.

112 aramasız olsun. stabil çalışsın. az şarj yesin..

teşekkürler.

Mavi olanını tavsiye ederim. En hızlı ve sorunsuz kullanılan o.
  • Arkadaşlar iphone 4 ümün versiyonu 4.3.3 ilk geveylerden kullanıyorum ve jb li telefonum 112 arama derdindende kurtulmak istiyorum hangi geveyden almalıyım yardımcı olurmusunuz? ayrıca nerden almalıyım sıkıntı yasamamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar6085

Arkadaşlar iphone 4 ümün versiyonu 4.3.3 ilk geveylerden kullanıyorum ve jb li telefonum 112 arama derdindende kurtulmak istiyorum hangi geveyden almalıyım yardımcı olurmusunuz? ayrıca nerden almalıyım sıkıntı yasamamak için.

hepsiburadadan mavi gevey alabilirsin. 35 lira civarı
  • arkadaşlar ben iphone 4 4.1, 02.10.04, jb'li, ilk gevey le kullanmaktayım. İOS 5 yüklemek istiyorum. Mümkün mü? Mavi gevey mi almalıyım? JB yapmasam olur mu?
  • SLM arkadaşlar benim sorunum ıphone 4 gewey kartlı 4.3.5. 8L kullanıyorum ama şuan ne yaparsam yapayım gewey hata mesajı gelmiyor.ne yapmam gerekiyor iki gündür hattım kapalı.Lütfen yardım ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHDOG

SLM arkadaşlar benim sorunum ıphone 4 gewey kartlı 4.3.5. 8L kullanıyorum ama şuan ne yaparsam yapayım gewey hata mesajı gelmiyor.ne yapmam gerekiyor iki gündür hattım kapalı.Lütfen yardım ediniz.

Sanırım gevey cihazınız bozulmuş. Yenisini kullanmak çözüm olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanyar80

arkadaşlar ben iphone 4 4.1, 02.10.04, jb'li, ilk gevey le kullanmaktayım. İOS 5 yüklemek istiyorum. Mümkün mü? Mavi gevey mi almalıyım? JB yapmasam olur mu?

Mavi gevey gayet başarılı. Hattı kapanıp açınca hızlı şekilde buluyor. Varlığını bile fark etmiyorsunuz.. JB de gerekmiyor.
  • Mavi gewey fiyat ne kadar peki?
  • İOS 5 yaptığımda baseband yükselir mi? SHSH kaydı gerekir mi?

Benim yapacağım: İOS 5 yapıp mavi geveyle kullanmak yani o kadar:) öyle mi?

Teşekkürle Yağmur adam
  • mavi gevey sahibinden.com da 40 tl ye var
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanyar80

İOS 5 yaptığımda baseband yükselir mi? SHSH kaydı gerekir mi?

Benim yapacağım: İOS 5 yapıp mavi geveyle kullanmak yani o kadar:) öyle mi?

Teşekkürle Yağmur adam

İtunes uzerinden direk degil de forumda konusu var. Baseband koruyarak update yaparsaniz sorun olmadan kullanirsiniz.
  • Slm Arkadaşlar

mavi geveyi ilk kullanımda 112 aradım hat geldi tel kapatıp acınca hat geliyor 30 sn sonra gidiyor. Bi yerde yanlışmı yapıyorum. cydia üzerinden herhangi bi program falan yüklemeyecegim degilmi?
  • Simdi fark vererek amerikada bu telefonlar sim free yaptirabilecek miyiz? Bunu bilen varsa yazabilr mi? Amerikada 4s sim free fiyati 650 dolardir .
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ABD unlock olayında henüz ilerleme kaydedemedim. Apple store çalışanları arasında olur/olmaz şeklinde anlaşamama durumu sözkonusu. İki gün evvel olur diyenler bugün bazıları oluyor demeye başladılar. Ben bizzat görüşmüyorum, ABD'deki akrabam vasıtasıyla öğrendiklerimi iletiyorum. Bana verilen bilgi biraz daha bekle olabilme ihtimalı olduğu yönünde. Forumda olanlar bilir, geçmişte internet sitesi üzerinde 125 Euro karşılığı yapanlar vardı. Direkt apple üzerinden 30-40 USD arasında çözülecektir diye düşünüyorum. Halletmem durumunda yöntemi forumda paylaşacağım. Ben de mağdurum yaklaşık 1 haftadır telefonumu kullanamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar6085

Slm Arkadaşlar

mavi geveyi ilk kullanımda 112 aradım hat geldi tel kapatıp acınca hat geliyor 30 sn sonra gidiyor. Bi yerde yanlışmı yapıyorum. cydia üzerinden herhangi bi program falan yüklemeyecegim degilmi?

Mavide açıp kapayınca hat kendisi geliyor. Cydia falan gerek yok.
  • Bu bölüme yeni başlık açtım ama sorumu buraya sorabilirim galiba.

İyi günler herkese...

Bu aralar iPhone 4 almayı planlıyorum ama sıfıra gücüm yetmediğinden mecburen ikinci el sim kilitsiz(ucuz) veya geveyli düşünüyorum. Okuduğuma göre yeni sürüm geveyin 2-3 hafta içinde çıkacağı belirtiliyor. Bazı iPhone 4 satan arkadaşlar ise baseband, gevey ile uğraşmak istemediğinden cihazları ucuza satıyorlar. Bende bu durumdan faydalanmak istiyorum.

Siz forum üyelerine birkaç sorum olacaktı:

- Geveyli kullanım ile normal kullanım arasında fark var mı? Gevey'de 3g aktive etmek için bir şey yapmak gerekli mi gibisinden. ( Umarım Anlatabilmişimdir. )

Malum yeni sürüm gevey çıkınca ucuz olan cihazlarda 1000-1100 liranın altına düşmez. Siz olsanız ne yapardınız?

Benim düşüncem maddi açıdan Gevey'den yana.

Aklıma takılan soru olursa mesaja ekleyeceğim. Şimdilik sorularım bunlar...

Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• Arkadaslarr acil bana yardimci olabilecek varmi 8 aydir kullandigim geveyli iphone 4 um 4.2 versiyonlu telimde bugunde sim yok hatasi aldim geveyi tanitiyom 4 sn hat geliyor yine sim yok hatasii aliyorum telden giriyorum cok arastiramiyom suan teli kullanamiyorum bana yardimci olabilecek birisi varmi 20 kere denedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdargules

Arkadaslarr acil bana yardimci olabilecek varmi 8 aydir kullandigim geveyli iphone 4 um 4.2 versiyonlu telimde bugunde sim yok hatasi aldim geveyi tanitiyom 4 sn hat geliyor yine sim yok hatasii aliyorum telden giriyorum cok arastiramiyom suan teli kullanamiyorum bana yardimci olabilecek birisi varmi 20 kere denedim.

ag ayarlarını sıfırla mı temizle mi neydi öle bişi vardı onu yap tekrar dene çalıştırmayı.. (Not: bi kaç kişiden daha emin olduktan sonra yap, ne olur ne olmaz..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tareq -- 26 Kasım 2011; 12:34:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Bu bölüme yeni başlık açtım ama sorumu buraya sorabilirim galiba.

İyi günler herkese...

Bu aralar iPhone 4 almayı planlıyorum ama sıfıra gücüm yetmediğinden mecburen ikinci el sim kilitsiz(ucuz) veya geveyli düşünüyorum. Okuduğuma göre yeni sürüm geveyin 2-3 hafta içinde çıkacağı belirtiliyor. Bazı iPhone 4 satan arkadaşlar ise baseband, gevey ile uğraşmak istemediğinden cihazları ucuza satıyorlar. Bende bu durumdan faydalanmak istiyorum.

Siz forum üyelerine birkaç sorum olacaktı:

- Geveyli kullanım ile normal kullanım arasında fark var mı? Gevey'de 3g aktive etmek için bir şey yapmak gerekli mi gibisinden. ( Umarım Anlatabilmişimdir. )

Malum yeni sürüm gevey çıkınca ucuz olan cihazlarda 1000-1100 liranın altına düşmez. Siz olsanız ne yapardınız?

Benim düşüncem maddi açıdan Gevey'den yana.

Aklıma takılan soru olursa mesaja ekleyeceğim. Şimdilik sorularım bunlar...

Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Hem askere gittiğimden hemde geveyle uğraşmak istemediğim den eet telefon genelde ucuza gidiyor. Ben telefonu aldıgımda unlock 2-3 haftaya çıkar dediler tam 6 ay bekledim.. Sorularına gelince;

- Geveyle normal kullanım arasında fark yok. Sadece telefonunu olabildiğince kapatmayacaksın yada şarzı bitmeyecek oldu ki kapandı yaa o otomatik işlemleri halleden geveyin varsa kendiliğinden açılacak ki her zaman bunun garantisi yok yada kendin arayacaksın 112 i falan filan.. İnternete diger simfree iphone lar gibi baglanıyorsun bi fark yok. 3g yi aktif etmek yeter..

- Maddi durumun çok sıkıntıysa al geveyli telefonu ama ben olsam bi 2 ay daha para biriktirir simfree alırdım..

• quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

@grimfandango83

ifaith ile restore yapılabiliyor. Konu aşağıda

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=49612020

Eline saglık süper olmuş
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.