Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibinden.com dan mavi gevey aldım, hat geliyor ve bir süre sonra servis yok, geçersiz sim gibi uyarılar veriyor. İnternetten orjinal / sahte resimlerini incelediğimde sahtelerle örtüşüyor. Nereden alınır bunun çalışan versiyonu hadi bi yardım
  • http://www.pandawill.com/ green-gevey-supreme-pro- sim-card-unlock-all-version- iphone-4-except-ios-5.html bu geveyden aldim yesil,telefona zaten tam oturmuyor 1mm disarda kalio kac kere denedim ama bir türlü kabul ekrani gelmedi kisacasi calismio
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakkan

Sahibinden.com dan mavi gevey aldım, hat geliyor ve bir süre sonra servis yok, geçersiz sim gibi uyarılar veriyor. İnternetten orjinal / sahte resimlerini incelediğimde sahtelerle örtüşüyor. Nereden alınır bunun çalışan versiyonu hadi bi yardım

ios 5.0.1 mi yüklü telefonunda dostum öncelikle çünkü ios 5.0.1de bende yaşamaya başladım hemde şu ana kadar hiç olmayan şey durup dururken birden bakıyorum şebeke gitti servis yok att telefonu 5.0.1deki sıkıntı bilmiyorum başka yaşayan arkadaş varmı son 4 gün içerisinde 1 kere oldu yaptım ama şimdi bugun art arda 2 defa hat gitti ve eski gevey eğer varsa elinde shsh kaydın geri dönüp 4.3.3 te geveyini dene derim saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

quote:

Sahibinden.com dan mavi gevey aldım, hat geliyor ve bir süre sonra servis yok, geçersiz sim gibi uyarılar veriyor. İnternetten orjinal / sahte resimlerini incelediğimde sahtelerle örtüşüyor. Nereden alınır bunun çalışan versiyonu hadi bi yardım

ios 5.0.1 mi yüklü telefonunda dostum öncelikle çünkü ios 5.0.1de bende yaşamaya başladım hemde şu ana kadar hiç olmayan şey durup dururken birden bakıyorum şebeke gitti servis yok att telefonu 5.0.1deki sıkıntı bilmiyorum başka yaşayan arkadaş varmı son 4 gün içerisinde 1 kere oldu yaptım ama şimdi bugun art arda 2 defa hat gitti ve eski gevey eğer varsa elinde shsh kaydın geri dönüp 4.3.3 te geveyini dene derim saygılar.

4.3.3 e de dondum ustad bu sefer de tum network gitti wifi disable tiklanmiyor bile hat searching yapiyor bulamiyor hicbirsey, bluetooth da yok, reset de attim ama yok gelmiyor. 2-3 kez restore de ettim bir turlu gelmiyor hat. 01.59 baseband da telefonum ultrasn0w ile kullaniyordum ben ama gel gor ki Cydia guncellemesinden sonra gitti telefon

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

quote:

4.3.3 e de dondum ustad bu sefer de tum network gitti wifi disable tiklanmiyor bile hat searching yapiyor bulamiyor hicbirsey, bluetooth da yok, reset de attim ama yok gelmiyor. 2-3 kez restore de ettim bir turlu gelmiyor hat. 01.59 baseband da telefonum ultrasn0w ile kullaniyordum ben ama gel gor ki Cydia guncellemesinden sonra gitti telefon

elinde arkadaşım eski gevey varmı 112 çevrilen ilk çıkanlardan biraz zor ama eğer bulabilirsen basebandı korunmuş senin basebanda göre alınmış snow breeze ile başka çalıştığını düşünen varsa bir arkadaş paylaşsın ipsw dosyasını benim baseband 04.10.02 acaba dosya hasarlımı özellikle network komple iptal olması çok entresan. bu arada gerekirse bi araştır normal güncelleme yaparsan itunesten direk olarak sonra shsh kaydıyla 4.3.3 dönebilirmisin dönersin diye düşünüyorum ama emin olmadığım için yönlendirmiyim bu denemedim çünkü ama eğer varsa başka aynı basebandlı snow breeze birde öyle dene çok kötü durum kartı sen yap geveye göre kes parçala mikro simi baska telefona takıp kullanama birde böle iptal oldumu işi gücü olan insan resmen telefonsuz kalıyor umarım sonuç üretebilirsin bende bir araştırıyım. birşey çıkarsa paylaşırım saygılarımla.

• yeni geveyler varmış hiçbirişlem yapmıyormuşsun sanırım
  • arkadaşlar her zaman aklımı kurcalayan bir soru var. bildiğimiz üzere iphonelar sim free ve simlock olarak ayrılıyor. bunun donanım olduğunu da biliyoruz peki bu simlock olayı telefonun neresinde? yani anakartta mı simkartın bir tabakası mı var? vs.
    yani simfree iphonedan çıkmış anakartı takarsak simfree olur mu bu da başka bir soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

arkadaşlar her zaman aklımı kurcalayan bir soru var. bildiğimiz üzere iphonelar sim free ve simlock olarak ayrılıyor. bunun donanım olduğunu da biliyoruz peki bu simlock olayı telefonun neresinde? yani anakartta mı simkartın bir tabakası mı var? vs.
    yani simfree iphonedan çıkmış anakartı takarsak simfree olur mu bu da başka bir soru

Evet simfree telefonun anakartını simlock cihaza takarsan dediğin olur. Hatta imeisi ve hafızası (16-32gb) da değişir.
    Kısacası cihazda bir anakart (logic board) ve kamera, tuşlar ıvır zıvır var. Board gitti mi telefon çöp.
  • boardda işlemci jireskop ram hard disk olduğunu biliyordum basebandın orda olduğunu öğrendiğim iyi oldu. benim telefon sürekli donma yapıyor yazılımsal olmadığından eminim donanımsal ise anakart sorunlu olmuş oluyor. telefoncuya götürdüğümde anakart değiştirmenin çok çok zor olduğunu söyledi öyle mi acaba?
  • Arkadalar şöyle bir sıkıntım var 2 Gün önce Gevey Ultra Aldım sahibinden.comdan yanlız cydidadn cydia.furiousmod.com reposunu eklemem lazım kullanmam için yanlız ekleyince zaman aşımı hatası veriyo böyle bir sorunla karşılaşan varmı daha önce ?

tel :3.10.01 baseband korumalı ios 5.0.1 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

arkadaşlar her zaman aklımı kurcalayan bir soru var. bildiğimiz üzere iphonelar sim free ve simlock olarak ayrılıyor. bunun donanım olduğunu da biliyoruz peki bu simlock olayı telefonun neresinde? yani anakartta mı simkartın bir tabakası mı var? vs.

iphone un baseband chiplerini Infineon yapıyor xgold 618 chipi kullanılıyor bunlarda değiştirebiliyorsan değiştir telefonunun tamamen değişir simfree olur ama nasıl çalışır çalışırmı ip de değişir muhtemelen kumar tamamen
  • arkadaşlar iphone 4 ün içinde gevey sim kart yuvası kaldı çıkmıyor ne yapmamız lazım :(
  • arkadaşlar yeni bir gevey çıktı mı veya çıkacak mı, ios5 için?
    eskisi gibi tak çalıştır yapacak bir gevey yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: runo84

arkadaşlar yeni bir gevey çıktı mı veya çıkacak mı, ios5 için?
    eskisi gibi tak çalıştır yapacak bir gevey yani

şu anda en eski olan 112 aranan gevey bende ios 5.01 de sorunsuz çalışıyor güncelleme yaptığım günden itibaren iki kere hat gitmesi oldu onun dışında gayet stabil ve aynı zamanda 4.3.3 teki gibi çalışmakta tak çalıştır kullanan arkadaşlar varsa onlarda yazarsa bilgi olur en eskileri hepsinde çalışıyorda diğerleri sanırım bazıları sorunlu çalışmıyor saygılarımla.
  • Gevey'i nerden alabilirim? Hepsiburadada bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

Gevey'i nerden alabilirim? Hepsiburadada bulamadım.

sahibinden.com veya forumdan alabilirsiniz.
  • aralık 15 de usa ya gıdıyorum elımde geveylı ıpone 4 32 lık sıyah var cızık yok koruma etıketı var uzerınde satıyorum 550 dolar ıstıyorum ıstanbul bakırkoyde olanlar elden teslım yapabılırım....ılgılenen olursa ozelden yazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 7 Aralık 2011; 0:32:52 >
  • İyi günler geveyli iPhone 4 kullanıyorum 4.3.5 versiyon jb i tunes müzik atmaya calisirken hata veriyor eslestirme istiyor versiyon yükseltir diye birsey yapamıyorum nasil muzik yukluye bilirim? Belki daha önce yazılmıştır ama kusura bakmayın forumları takil edemiyorum yoğunluktan dolayı yardımcı olabilirseniz sevinirim tskler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boksorburak

İyi günler geveyli iPhone 4 kullanıyorum 4.3.5 versiyon jb i tunes müzik atmaya calisirken hata veriyor eslestirme istiyor versiyon yükseltir diye birsey yapamıyorum nasil muzik yukluye bilirim? Belki daha önce yazılmıştır ama kusura bakmayın forumları takil edemiyorum yoğunluktan dolayı yardımcı olabilirseniz sevinirim tskler..

İtools diye araştır forumda,en basit yöntemdir..
  • tsk ettim bıraz arastıryım;)
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.