Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam iphone 4 4.3.3 ü kırmızı gevey li olarak kullaniyorum ios 5.01 e geçsem cihazı aynen eskisi gibi kullanabilirmiyim????
  • quote:

Orijinalden alıntı: roadfix

Selam iphone 4 4.3.3 ü kırmızı gevey li olarak kullaniyorum ios 5.01 e geçsem cihazı aynen eskisi gibi kullanabilirmiyim????

eğer baseband yükseltmeden 5.0.1 yaparsanız kullanırsınız direk restore yapmayın ipod olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TCJUDAS

quote:

Orijinalden alıntı: roadfix

Selam iphone 4 4.3.3 ü kırmızı gevey li olarak kullaniyorum ios 5.01 e geçsem cihazı aynen eskisi gibi kullanabilirmiyim????

eğer baseband yükseltmeden 5.0.1 yaparsanız kullanırsınız direk restore yapmayın ipod olur

baseband yükseltmeden nasıl 5.01 yapabilir bide jailbreak kalırmı ??
  • Snowbreeze kullanman gerekir.
  • arkadaşlar piyasada 750 tl ye kadar düştü bu ios 5 ten ötürü kilitlenenler cihazlar. Gevey çıkıcak deniliyo fakat kimse ne zaman çıkacağını bilemiyor. NE dersiniz sizce 750 tl verilip alınırmı cihaz?
  • arkadaşlar elimde 4.3.5 versiyonlu iphone 4 var. (MC608LL) ultra gevey de taktım ancak şebekeyi bulamıyorum. hattım turkcell(mikro sim aldım). ACİL CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modem firmware(baseband) nedir?
  • slmlar netten kırmızı no 112 gevey aldım sorunsuz bir şekilde kırıyorum kapatıp açıncada hatı geliyor. yalnız bazen hatta çoğu zaman aranamıyorum yada mesaj alamıyorum. aramada sorun olmuyor. nedendir ?? bi çözümü varmı ?? bildiğiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

arkadaşlar elimde 4.3.5 versiyonlu iphone 4 var. (MC608LL) ultra gevey de taktım ancak şebekeyi bulamıyorum. hattım turkcell(mikro sim aldım). ACİL CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

JB yaptınız değil mi? Yapmadıysanız Ultra Gevey JB siz çalışmaz. JB yapıldıysa furiousmod yüklemelisiniz. Ayrıca hangi baseband sürümünde olduğu da önemli tabiki.
  • arkadaşlar cvp verecek kımse yokmu=,?
    piyasadaa 750 tl ye kadar düştü bu ios 5 ten ötürü kilitlenenler cihazlar. Gevey çıkıcak deniliyo fakat kimse ne zaman çıkacağını bilemiyor. Ne dersiniz sizce 750 tl verilip alınırmı cihaz?
  • Öldüm fiyatina satmayin %100 cikacak Gevey IOS 5 icin. Amma 1 ay olur amma 2 onu bilmem ama kesin cikar.
  • 4.3.3 versiyonlu turkcell hatlı telefon var bir arkadaşımda.mesajları okuyamıyorum diye tüm ayarları sıfırlamış.şebekede gitti bir daha gelmiyor.ne yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindearth

quote:

arkadaşlar elimde 4.3.5 versiyonlu iphone 4 var. (MC608LL) ultra gevey de taktım ancak şebekeyi bulamıyorum. hattım turkcell(mikro sim aldım). ACİL CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

JB yaptınız değil mi? Yapmadıysanız Ultra Gevey JB siz çalışmaz. JB yapıldıysa furiousmod yüklemelisiniz. Ayrıca hangi baseband sürümünde olduğu da önemli tabiki.

furiousmod nasıl yüklüyoruz?Acik açık anlatabilirmisin?
  • arkadaşlar sizce orjinal gevey mi alınmalı yoksa mavi paket çin malı mı kısaca en sorunsuzu hangisi
  • SELAM ARKADAŞLAR I PHONE 4 ALMAYI DÜŞÜNÜORUM Bİ TANE BULDUM FAKAT ÇOK ANLAMIORUM.
    TELEFON AMERİKADAN GELMİŞ.GEVEYLE ÇALIŞIR HELDEYMİŞ SÜRÜM NORMAL HİÇ BİR PROBLEMİ YOKMUŞ.AMAA PASOPORTA KAYDI YOK. 850 YE VERİO BU ŞEKİLDE.

ŞİMDİ BÖLE Bİ TELEFONA BÖLE Bİ PARA VERSEM GEVEY İLERDE PROBLEM ÇIKARIRMI???
    PASOPORT KAYDI DA BENİ ÇOK UĞRAŞTIRI MI???

LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR CEVSP BRKLİORUM.NE ÖNERİRSİNİZ.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birdhunder

quote:

quote:

furiousmod nasıl yüklüyoruz?Acik açık anlatabilirmisin?

Benim yurt dışından sipariş ettiğim ultragevey paketinin arkasındawww.x3groove.com diye bir adres vardı. iPhone'dan bu adrese girdim zatenb girdiğinizde nasıl yüklenmesi gerektiği açık bir şekilde belli oluyor. Sizdeki adres farklı olabilir. Hangi adres yazılıysa iPhone dan o adrese gidin ve yükleyin bu kadar.

• Versiyon 4.2.1 bb 02.10.04 Jailbreak li iphone 4 kullanıyorum. Yaklaşık 5 ay önce Ultra gevey aldım ve telefonu jailbreak yaparak sorunsuz kullanıyordum. Dün akşam yatarken 16% olan şarj sabah kalktığımda bitmişti. Bu sabah şarj ettim ve bir ara baktım hat gitmiş "No Service" yazısı var. Telefonu açıp kapadım neyse hat hiçbir işlem yapmadan yeniden geldi. Ama her an tekrarlayabilir. Aynı şey ilk çıkan Gevey i kullandığımda da başıma gelmişti ve bu nedenle telefonu JB yapıp Ulrta Gevey e dönmüştüm.

Acaba bu Geveyler zamanla ömürlerini dolduruyor mu? Yani her 6 ayda bir yeni bir Gevey mi almak zorundayız? Bir fikriniz var mı? Teşekkürler.
  • quote:

Versiyon 4.2.1 bb 02.10.04 Jailbreak li iphone 4 kullanıyorum. Yaklaşık 5 ay önce Ultra gevey aldım ve telefonu jailbreak yaparak sorunsuz kullanıyordum. Dün akşam yatarken 16% olan şarj sabah kalktığımda bitmişti. Bu sabah şarj ettim ve bir ara baktım hat gitmiş "No Service" yazısı var. Telefonu açıp kapadım neyse hat hiçbir işlem yapmadan yeniden geldi. Ama her an tekrarlayabilir. Aynı şey ilk çıkan Gevey i kullandığımda da başıma gelmişti ve bu nedenle telefonu JB yapıp Ulrta Gevey e dönmüştüm.

Acaba bu Geveyler zamanla ömürlerini dolduruyor mu? Yani her 6 ayda bir yeni bir Gevey mi almak zorundayız? Bir fikriniz var mı? Teşekkürler.

Ben Mart-Nisan gibi Gevey kart ilk piyasaya çıktığında almıştım, hala onu kullanıyorum. (iOS 5.0.1, BB 04.10.01) Yeşil, mavi, ultra vs. değil, ilk çıkan orjinal Gevey.

• @tristam

ilk çıkan gevey ios 5.0.1 çalıştıyor mu ? bazı sitelere baktım hatta gevey in kendi sitesine ama hiçbiri ios 5.0.1 desteklemiyor gibi şeyler yazmışlar.
  • İlk çıkan gevey veya klonları 5.0.1 destekliyor. Ama basebandi 4.11.08 olmamak kaydıyla.
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.