Şimdi Ara

GEVEYLI IPHONE 4 SIFIRLAMA SORUNU?!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geveyle iphone4 umun rehberi vs. sifirlansin diye sifirlama islemi yaptim daha sonra itunesa baglaninca (desteklenmeyen sim kart oldugundan devam edilemiyor ibaresi cikti) simdi ne yapmaliym? ust versiyon yuklerse telefonu kullanamayacagim, bendeki mevcut versiyonunun sifirlamasina nasi devam ettirebilirim? acil yardim lutfen!!!

• Baseband ıniz yükselmiş sanırım. Cihaz iPod olmuş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık cok gec telefonunuz ipod oldu . gecmis olsun..
  • Ama gelen aramalara cevap verebiliyorumm ??
  • Arkadaslar yook mu bunun bi cozumu??? bi yardimci olun? telefoncular halledebilir mi gotursem???
  • gelen aramalara cevap verebiliyormusun yok artık götür götür başka bi iş var
  • evet ama benim ekranimda sadece acil cagri komutu verilebiliyo, hatta operatorum flan da yaziyo kosede. Ayrica itunesten surumunu yukseltmedim henuz, bu yuzden kurtarilabilme sansi var mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basebandı çöken iPhone 6 Plus
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay27gs

quote:

Orijinalden alıntı: b15

evet ama benim ekranimda sadece acil cagri komutu verilebiliyo, hatta operatorum flan da yaziyo kosede. Ayrica itunesten surumunu yukseltmedim henuz, bu yuzden kurtarilabilme sansi var mi?

yahu guzel anlat tam anlamadım ki en baştan güzelce anlat bekliyorum

Anladım sorununu :) operatör ismide yazıyosa cihazın geveyli olabilir sürümüne uygun Jailbreak yapıp ekranı geçebilirsin yada hacktivator var araştır kardeşim
  • quote:

quote:

quote:

evet ama benim ekranimda sadece acil cagri komutu verilebiliyo, hatta operatorum flan da yaziyo kosede. Ayrica itunesten surumunu yukseltmedim henuz, bu yuzden kurtarilabilme sansi var mi?

Anladım sorununu :) operatör ismide yazıyosa cihazın geveyli olabilir sürümüne uygun Jailbreak yapıp ekranı geçebilirsin yada hacktivator var araştır kardeşim

Peki.. Telefon ydisindan gelmis 1senedir turkiyede kullanilan bi telefon. Bugun ben aldim ve rehberi silmek icin telefonu sifirladim. Simdi ekranda bi itunesa baglan yaziyo bir de acil cagrilar icin numaralar var. itunesa baglanamiyorm cunku hatti tanimiyo geveyli diye sanirim. itunesta geri yukle dedigimde de en son surumu yukliycekti o yuzden geri yukle demedim ve telefon boylece kaldi.... ama cagrilar geliyo mesajlar geliyo fakat hic bi sekilde menulere gidemiyorm dedigm gbi sadece acil cagri ekrani var...

• bu islerden hic anlamiyorum acikcasi, telefoncuya gotursem hemen hallolur mu acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki.. Telefon ydisindan gelmis 1senedir turkiyede kullanilan bi telefon. Bugun ben aldim ve rehberi silmek icin telefonu sifirladim. Simdi ekranda bi itunesa baglan yaziyo bir de acil cagrilar icin numaralar var. itunesa baglanamiyorm cunku hatti tanimiyo geveyli diye sanirim. itunesta geri yukle dedigimde de en son surumu yukliycekti o yuzden geri yukle demedim ve telefon boylece kaldi.... ama cagrilar geliyo mesajlar geliyo fakat hic bi sekilde menulere gidemiyorm dedigm gbi sadece acil cagri ekrani var...

sıkıntı yok sakın güncelleme böyle kalsın aman ! şimdi sürümüne uygun jailbreak yapabilirsin untethered olsun . sonra rahatlıkla kullanırsın kafana takma. Bende telefonun simkilitli sanmıstım.link atıyorum mesajına bak.

• Sukur ki elimde bi ipod yokmus
  • quote:

Sukur ki elimde bi ipod yokmus

yok hocam yok :) mesaj bakın.
  • Arkadaşlar ,
    ÇOK ACİL VE ZOR DURUMDAYIM LÜTFEN BİRİ EL ATSIN....

Aynı sorun bende de oldu maalesef:(

Tam açıklamak gerekirse ; dün bi arkadaşımdan gevey'le çalışan İOS4(hangi sürümü tam bilmiyorum) iphone 4 aldım . İçinde rehberi silmek için telefondan "Sıfırla" yaptım...Daha sonra herşey silindi...
    Şimdi telden i-tunes'e bağlıyorum burda da "sim kartının desteklenen servis sağlayı değil,desteklenen servis sağlayıcının sim'ini takım" diye bir ibare var .(tel Avusturya T-Mobile , sanırım sim kilitli olduğundan T-Mobile kartı istiyor...)
    Yani şu an telefonu açında "i-tunes'e bağlayın" diyor , i-tunes de "simkartın desteklenmiyor" diyor...Yani i-pod olarak bile kullanılmamakta şu an...

Fakat şöyle bir ilginç durum var ki ; telefon bu durumdayken çağrı,sms alabiliyor ve şebeke ful çekiyor...

Bütün bunlara istinaden sorularım ;
    ***İOS5'e yükseltme işlemi yapmadım , bu durumda baseband değişmiş midir acaba ?(bildiğim kadarıyla baseband update edilince çözüm yok)
    ***Bir yerden telefonuma İOS4 yükleyebilir miyim?
    ***Kısacası bu durumun çözümü nedir ?

Arkadaşlar , beni bu durumdan kurtarırsanız çok mutlu olacağım,iki gündür işi gücü bıraktım forumlarda kayboldum:((
    Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler ...

• merhaba,
    benim de ıphone kilitlendi. rehber ve diğer şeyleri silmek için sıfırladım ama telefon gitti :( geveyli olduğu için sürümü güncelleyemiyorum. şimdi ekranda itunes e bağlan ve acil arama dan başka bir şey yok. nasıl çözeceğim ile ilgili bilgi veren olursa çok sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.