Merhabalar arkadaşlar Elimde geveyli iphıone 4 vardı yanlışlıkla arkadaş 5,0,1 yüklemiş ve şuan çalışmıyor telefon. Ne yapabilirim çalışır mı telefon? yada ipod olarak kullanabilirmiyim. Yardımcı olurmusunuz.Sitede okudum bayağı ama tam kafama oturmadı. Teşekkürler
Muhtemelen sim Kilitli duruma dusmus cihaziniz suanda telefon degilde jb ile ipod olarak kullanabilirsin
jb ipod olarak kullanmak için ne yapmam lazım?
Arkadaşlar ipod olarak kullanmak için neler yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz?
Snowbrez ile hactivasyonlu custom hazirlayip atman lazim yada hangi ulke oparatorunden alindigini biliyorsun restore yapip o sim karti tak aktivasyon ekranini gecersin
merhaba iphone 4 cihazım daha önce pasaportla açıldı geveyli kullandık hatta sonra pasaport işleminde sorun oluştu kapandı. ilk defa i tunes yüklediğim kurdugumda güncelleme geldi bende zararsızdır diye kurdum şu anda kurum yapılırken takılıyorsim kart istiyor.yarın sim kart ve pasaport kaydı yapılcak açılırmı sizce.yardımınız için şimdiden teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: y4Linn
merhaba iphone 4 cihazım daha önce pasaportla açıldı geveyli kullandık hatta sonra pasaport işleminde sorun oluştu kapandı. ilk defa i tunes yüklediğim kurdugumda güncelleme geldi bende zararsızdır diye kurdum şu anda kurum yapılırken takılıyorsim kart istiyor.yarın sim kart ve pasaport kaydı yapılcak açılırmı sizce.yardımınız için şimdiden teşekkür ederim
Guncelleme olduysa malesef kayit olsa bile suan icin kullanamassiniz . Hangi oparatorden kilitli oldugunu biliyorsaniz aktivasyon ekranini gecip baseband surumune bakin buraya yazin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme