sistem P3 700 mhz işlemci ecs via chipsetli mainboard 128 mb ram hdd falan filan şimdik gf2 mx400 ekran kartını bağladım yüksedim neyse directx testlerinde aşşağıdaki hatayı veriyor Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x887602eb (error code) Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086a (3D not available) Direct3D 9 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086a (3D not available)
ne yapmam gerekiyor ?
kimse karşılaşmadımı yaw bu sorunla :(
Ekran kartın için en güncel sürücüyü bul yükle derim. Yükledim dersen kaldır bi daha yükle. Bi de bildiğim kadarıyla senin ekran kartında directx9 desteği yok
işletim sistemin ne derim1 driver sorunu2 :))))
arkadasim direct x 9c yi desteklemiyo arkadasin dedigi gibi direct x 8 kur. bide yeni driver güncellemesi yap baskada yapilacak bisi yok kolay gele.
quote:
Orjinalden alıntı: ersayt
Ekran kartın için en güncel sürücüyü bul yükle derim. Yükledim dersen kaldır bi daha yükle. Bi de bildiğim kadarıyla senin ekran kartında directx9 desteği yok
orjinal cd den yükledim olmadı kaldırdım tekrar intten en güncelini buldum yükledim hala aynı bide ekran kartının 9x desteği yok demişin kusura bakmada benim 8mb lık s3 ün bile dx9 desteği vardı
quote:
Orjinalden alıntı: Alaris
işletim sistemin ne derim1 driver sorunu2 :))))
millennium da ekran kartının orjinal cdsinde mi sorun var yapma allanı seversen :)
mainborad desteklemiyo olmasın yaw bu arada gf2 mx400 ler agp kaç X ? bilen varmı ?
ya ekran kartı dx 9.0c desteklemesede dirext hata vermemesi lazim.gf2 bile dx 9.0c de çalışıyor
gf2 ler sanırsam 2x-4x olması lazım
SAÇMALAMISSINIZ S3 BILE DX9 DESTEGIMI VARDI
s3 un tabiki dirext 9 desteği yok ama dx9 da hiçbir sorun cıkarmıyor
yeni driver kurulursa sorun çözülür. taa dx7'nin olduğu dönemlerdeki driver'ı kurarsan tabiki hata verir. adam kartın cdsinden yüklüyorum dedi ya muhaha. not: S3'e dx9 desteği var deme millet kıçıyla güler şimdiden uyarıyım. dx9 desteği donanımsal olan birşeydir, sen pc'ne dx9 yükleyince kart dx9 destekli olmuyor. sadece yeni çıkan oyunları çalışması için gerekli driver gibi. iğrenç grafiklerle çalıştırır.
quote:
Orjinalden alıntı: artamiga
s3 un tabiki dirext 9 desteği yok ama dx9 da hiçbir sorun cıkarmıyor
nasıl 64 lük kartın desteği olmuyosa 8 likinde war muhahahaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme