Şimdi Ara

GG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 25 Ekim 2019; 11:12:16 >

• Gerçekten mükemmel bir satıcı çok ilgili GG

• Adama dalga geçer gibi mesaj atmışsın küfür etmediğine dua et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotage1907

Adama dalga geçer gibi mesaj atmışsın küfür etmediğine dua et.
    bu nasıl bi mantalite indirim istiyen herkese sövelim o zaman burda ''indirim yok kardeşim kusura bakma'' dese ben üsteliyicemmi saçma sapan konuşma.
  • -Çesut Mevik- kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan konuşma diyene bak adam kendi mesajında dikkatli okuyun diye bölüm açıp isteklerini yazmış senin attığın ciddiyetsiz mesaja bak. Ulan bir kere kullanıcı adın ben troll herifin tekiyim diye bağırıyor. Kime laf anlatmaya çalışıyorsam. Blok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotage1907

Saçma sapan konuşma diyene bak adam kendi mesajında dikkatli okuyun diye bölüm açıp isteklerini yazmış senin attığın ciddiyetsiz mesaja bak. Ulan bir kere kullanıcı adın ben troll herifin tekiyim diye bağırıyor. Kime laf anlatmaya çalışıyorsam. Blok.
    dikkatli okuyun bölümünü sen dikkatli oku.Nickten troll nasıl olunuyor anlamadım.Tamam bloklıyım :) DİP NOT:Açık isteklerinde ''indirim yapmam'' yazmıyor !!gereksiz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Çesut Mevik- -- 4 Eylül 2019; 12:21:44 >
  • Kendisinden Cyberpunk 2077 aldım. Sorunsuz geldi, teşekkürler iyi satışlar.
  • Bir kaç arkadaşa toplu oyunda yardımcı oldum ilk defa 5000 bakiyem bu kadar hızlı bitti, konuyu tekrar pasifleştiriyorum. 2 arkadaşı engellemek durumunda kaldım onlarda kusura bakmasın, ilanda her şey net olmasına rağmen pazarlık/fiyat hesabı gibi şeylere tolerans göstermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRHARMLESS

Bir kaç arkadaşa toplu oyunda yardımcı oldum ilk defa 5000 bakiyem bu kadar hızlı bitti, konuyu tekrar pasifleştiriyorum. 2 arkadaşı engellemek durumunda kaldım onlarda kusura bakmasın, ilanda her şey net olmasına rağmen pazarlık/fiyat hesabı gibi şeylere tolerans göstermiyorum.
    ah be gülüm keşke insan gibi başta bunları belirtsende ''sizi engelledim'' diyip hiç bişey açıklamadan kestirip atmasan bundan sonra bedava versen almam zaten hadi kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.