Şimdi Ara

GG'den doğum günü indirimi nasıl alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1500 TL ye telefon alacağım, şu halde %5 indirim önem arzediyor. Doğum tarihim 1.01.1990, onu 05.08 yapsam bugün, yarına hediye çeki alabilir miyim?

P.S Üyeliğim eski ama hiç alışveriş yapmadım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 alışveriş yap,doğum gününü de onay sonrası gün yap,verirler
  • 5 TL lik alışveriş yapsanda olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernumara

1 alışveriş yap,doğum gününü de onay sonrası gün yap,verirler

yani ilaha en az bir alış veriş yapmak zorunda mıyız? benim bir yılı doldurmak üzere olan fakat alış veriş yapmadığım bir hesabım var ondan yararlanamayacak mıyım? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu_turk

quote:

yani ilaha en az bir alış veriş yapmak zorunda mıyız? benim bir yılı doldurmak üzere olan fakat alış veriş yapmadığım bir hesabım var ondan yararlanamayacak mıyım? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Bilen arkadaşlar zahmet edip yol gösteriyor,saygısızlıkta üstüne yok.Zorunda mıyım? Değilsen indirim falan minneti çekmeyeceksin,neyse fiyat ödeyeceksin kardeşim,kuralları bu şekilde,biz de arkadaş yararlansın diye yol gösterdik.
  • doğum günü indirimi diye bir şey mi varmış daha yeni öğrendim
  • quote:

quote:

quote:

Bilen arkadaşlar zahmet edip yol gösteriyor,saygısızlıkta üstüne yok.Zorunda mıyım? Değilsen indirim falan minneti çekmeyeceksin,neyse fiyat ödeyeceksin kardeşim,kuralları bu şekilde,biz de arkadaş yararlansın diye yol gösterdik.

saygısızlıkta üstüne yok mu ben mi saygısızlık ettim anlamadım alt ustu kafama takılan soruyu sordum kısacası indirim den yararlanmak için hesapta enaz bir alış veriş yapma zorunluluğu var mı onu sordum neyse hayırlısı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

saygısızlık falan yok ortada, bu agresyon niye :) yanlış anlamışsın bence

• 2004 ten beri GG üyesiyim,birçok ihtiyacımı da bu site üzerinden aldım.Yazdığımız bilgiden sonra ," bilen birileri cevap versin " demenin saygısızlık olmadığını iddia ediyorsun ya ..Pes !! İçtiklerine dikkat et,ayran kötü etki yapar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.