< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 10 Ağustos 2017; 16:36:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 10 Ağustos 2017; 16:36:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bugün tv'yi kendim kurdum izlenimlerim şöyle;
- öncelikle kasa ve ekranın camı çok kalitesiz, çok hafif, gıcır gıcır oynuyor, sanki ekranın koruması yok cama bişey çarpsa hemen kırılacak gibi, sehpanın üzerinde zor duruyor dokunsanız uçacak, duvara asmak şart küçük çocuğu olan aileler için kesinlikle önermiyorum... - duvara asmak şart dedim ancak içinden çıkan duvara asma aparatı tam komedi, anlatılmaz görmek lazım daha kötüsünü yapmak için en az 20 mühendisin bir ay çalışması lazım, kurdum ama bir ay dayanacağını sanmıyorum yeni askı alıp tekrar takıcam... - 2 hdmi ve tek usb var, wifi adaptör takılırsa oda dolacak, normal kullanım için kesinlikle yetersiz bunu bilerek alın, ben babama aldığım için usb ve hdmi'e gerek yok hiç olmasa da sorun değil... - smart olayı fena değil beklediğimden iyi çıktı yeterince akıcı özellikle youtube sorunsuz çalışıyor, mağazasında 30-40 tane uygulama var işe yarayabilir, dsmart go yok olsa işime yarayabilirdi... - ses kalitesi gerçekten kötü çok tiz ancak dinamik bas'ı açıp biraz ekolayzır ile oynayınca idare edecek seviyeye geldi, ses çok açılırsa rahatsız edebilir... - denemek için d-smart modülümü taktım sorunsuz çalıştı... - menüsü güzel kanal değiştirme hızı fena değil ucuz uydu alıcılarından iyi... - gelelim en önemli kriter görüntü kalitesine, baştan söyleyeyim philips cineos 9 serisi tv ve opticum, kathrein uydu alıcılarım var kolay kolay hiçbir tv'yi beğenmem tabi bu da beni yanıltmadı renkler doğal değil pembeye kaçıyor, siyahlar çok kötü, en azından kenarlarda ve köşelerde ışık sızması ve bulutlanma yok gibi, ön tanımlı ayarları kötü ince ayarlar yok ancak biraz uğraşınca az da olsa renk dengesini tutturabildim idare eder seviyeye geldi, tabi bu söylediklerim hd için geçerli sd yayınlar bildiğiniz çamur hele bitrate de kötüyse... - fp olarak bakarsak 1300 tl'ye alınabilir düzeyde sonuçta bu fiyata 43 yerine 48" alınmış olunuyor ancak 1500 tl etmez... - anne baba veya 2. tv için alınabilir tabi nadide bir tablo gibi koruyup sağlam bir askı aparatı ile duvara asmak şartıyla , sd kanallar önemliyse upscale yapabilen iyi bir uydu alıcısı şart... - bu arada 70 tl kurulum ücretini ve ileride oluşabilecek bir arızada sizden istenecek tutarı 70tl'yi baz alarak hesaba katın derim, ben ilk ve son vestel ürününü almış oldum, 70 tl ye itibarını satan bir firma ile bir daha işim olmaz... |
3D bir moda gibiydi sanki. İnsanlar ilk aldıklarında ilk gün bir 15 dk izliyorlar sonra hiç kullanılmıyor Ben zaten 3D istemiyorum.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutyok -- 10 Ağustos 2017; 17:36:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 10 Ağustos 2017; 18:17:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 10 Ağustos 2017; 22:20:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml_77 -- 11 Ağustos 2017; 1:32:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|