Şimdi Ara

GH ye valakasmi,tezzami,blessed freya mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler büyük bi kararsızlık içindeyim yardım edin lütfen..

valakas: +445 hp,p.atak,skil re-use .....

tezza: %15 stun/paralyse resistance,aynı şekilde atma oranı, skil re-use

blessed freya: stun resistance %20, paralise res. %20 , mental res. %10 , CON +1 MEN +2 STR -1

şimdi lütfen birine oy verin(pvp serveri dagger char ve mage char fazla, oly. de de yapacak şekilde)

yorumlarınızı ivedilikle bekliyorumm, teşekürlerr....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeeVeePee -- 19 Eylül 2011; 18:15:26 >

• pardon ya unutmuşum char GHOST HUNTER(dark elf dagger) bu necklace lerden hangisini takmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeeVeePee

blessed freya: stun resistance %20, paralise res. %20 , mental res. %10 , CON +1 MEN +2 STR -1

Bir dagger için daha iyi ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eRcn. -- 19 Eylül 2011; 19:23:38 >
  • bende ona takıldım ama skil re-use time olayı düşündürüyor beni. backstap,lethal strike ve deadly blow üçlemesinde bu skilleri arka arkaya çektiğin zamanda,sürede yani eğer valakas yuada tezzayi takarsan aynız zamanda 4 skill çekebilirsin +1 skill yani,o yüzden kararsızım
  • tezza + paralyze augment
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeeVeePee

bende ona takıldım ama skil re-use time olayı düşündürüyor beni. backstap,lethal strike ve deadly blow üçlemesinde bu skilleri arka arkaya çektiğin zamanda,sürede yani eğer valakas yuada tezzayi takarsan aynız zamanda 4 skill çekebilirsin +1 skill yani,o yüzden kararsızım

Jewel re-use time'da o senin dediğin kadar etki yapmaz inan bana. Sen resist almaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

tezza + paralyze augment

bu da değişik bi yaklaşım tarzı. ama şuvar paralyse aug. nekadar işe yarayacak??
    bazı serverlarda işe yaramıyordu sanırım.
    dye olarak DEX + CON -4 bastım con acigini kapatmaz ama yinede men +2 veriyor freya daha mantikli gibi gorunuyor. ustelik m. de 135, tezza ile valaksin 95
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reuse time etki yapar ama song of champion ve türevi olan reuse time buffları kullanabiliyorsan etkisi daha çok olur. PvP serverda oynuyorsan 2 sinide almaya bak derim, duruma göre 2 sinide çantanda bulundur karşındakilere göre kullanırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.