Bilgisayarımda xp ve vista yı beraber kullanıyorum ghost 8 ile disk imajını external hdd ye almıştım dün akşam bir problem oldu ve imajı tekrar geri yükledim fakat önyükleme işletim sistemi seçim ekranı geliyor xp yi seçiyorum xp cd sini takıp bilgisayarı onar diyen bir dos ekranı çıkıyor vistayı seçtiğimde yine aynı dos ekranı ve yine aynı ileti çıkıyor xp cd si ile boot edip dos ekranınde fixboot diyorum buseferde işletim sistemi seçim ekranı çıkmıyor ama xp çalışıyor vistadvd si ile bilgisayarı onar diyorum başlangıçta bir problem buldu diyor onarıyor açılışta işletim sistemi seçim ekranı çıkıyor xp de yine eski ileti xp çalışmıyor vista çalışıyor kullanıcı Rundll32 dsyasına erişemedi diye bir ileti alıyorum ve vistanın imajdan önceki kullanıcı masaüstü ayarları ve dosyaları yok bilgisyar ''geçici oturum açıldı'' diyor ustalar bir yardımm.
ghost un bi gunahi yok, hangi yedekleme programini kullansan ayni sey basina gelirdi, bilgi eksikligi var, yedegi yanlis bir zamanda almissin.
ne oldugunu aciklamak uzun surer, sebeb ilacli vista kullanman ve tedbir almamis olman. kisaca sunu yap:
* vista ni yeni bastan kur, vistayi kurduktan sonra xp nin ve vista nin yedeklerini ghost ile al. vistayi kurmadan once aldigin yedekleri kullanma.
* ilerde vistayi kaldirirsan: vistayi basarili bir sekilde kaldirdiktan sonra xp nin yedegini al, vista kullanirken kullandigin xp yedeklerini kullanma.
teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme