Beyler ben cod 4 oynadım hayran kaldım cod 5 biraz oynadım ama cok memnun olmadım cod 6 nasıl sizce almayı düşünüyorum emin değilim beğenip beğenmeyeceğimden. çok sıkıcı bölümler var mı örneğin bi yerde kapalı kalıp bi türlü çıkamama gibi.. Cevaplarsanız sevinirim.
İlk oyunu Single'da bitir derim konusu sana çok güzel gelecek ve Normal'de aç takılmadan ilerlersin 2. bitirmeye çalıştığında bölümleri bildiğin için Veteran felan yavaş yavaş git onuda bitirince Multiplayer oyna Multiplayer gerçekten çok zevkli oluyor...
hocam gaz da cod 4-de pricenin sağ koluydu bu bölümde de ghost onun sağ kolu. üsteleik yapımcılar price ile birlikde gazı da getirmek istemişler ancak herkes işte öldü diye eleştiri gelmesin diye ismini ghost ile değişdiler.
Oyun bir aksiyon filmi gibi. sonu çok dramatikdi
abi ben cod 7 haberini duyunca ufak bi araştırmada tartışmanıza rastladım tüm cod serisini (ek paketleri dahil) bitirmiş biri olarak gazın ghost olma olasılığı azda olsa war olacağını düşünmekteyim.ancak resmi açıklama yapılmılsa bişi diyemeyeceğim ama neticede pricede kalpten gidiodu.bi yerde farkındaysanız ghost gazın ünlü sözü "lets do this" demektedir.
quote:
Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox
hocam gaz da cod 4-de pricenin sağ koluydu bu bölümde de ghost onun sağ kolu. üsteleik yapımcılar price ile birlikde gazı da getirmek istemişler ancak herkes işte öldü diye eleştiri gelmesin diye ismini ghost ile değişdiler.
Oyun bir aksiyon filmi gibi. sonu çok dramatikdi
mw2 de price ın sağ kolu soap mactavish
quote:
Orijinalden alıntı: brktsn
Ghost Gaz değil. Sadece Gaz'ı seslendiren adam Ghost'uda seslendirmiş. Bi yerde okumuştum.
Saçma,koskoca IW'de seslendiricek adam mı kalmadı
değil
1 en mantıklısı
quote:
Orijinalden alıntı: the-revival
1 en mantıklısı
aynen 1 en mantıklısı kalanları uçmuş resmen
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperkin
Şimdi olay şöyle, Zakhaev'in elindeki aslında su tabancası, içine salça doldurmuş ve Gaz'in kafasına sıkıyor. Kan değil yani o
süpersin be abi!koptum
beyler bu müze bölümü nasıl oynanabilir bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Pagan_13
Danışma masasında kırmızı düğme var dont touch yazıyor ona bas
Ghost ölmemiş olabilir evet. Ama adamlarda o kadar aptal değildirler herhalde. Sadece bizim üzerimize benzin dökmezler. Ayrıca Ghost'u fırlattıklarında karnında kan izleri var dikkat ederseniz. Ghost %90 ihtimal öldü...
quote:
Orijinalden alıntı: thedevilhimveryself
quote:
Orijinalden alıntı: Pagan_13
Danışma masasında kırmızı düğme var dont touch yazıyor ona bas
Danışma masası derken?
Bencede Ghos gaz nedenide zakhaev gaz ın kafasına sıkmıştı ama gaz mucizevi bir şekilde kurtuldu ve ondan onun Gaz olan lakabı Ghost yani hayalet olrak değiştirildi benim düşüncem bu
Bu danışma masası nerde?
Ya arkadaşlar ne yaptınız.Ghost'un adı Simon Riley.Gaz'la benziyorlar belki ama o Gaz değil.Buyrun...http://callofduty.wikia.com/wiki/Ghost "En üstteki yazıya bakın! "SİMON "GHOST" RİLEY"
ghost la gaz aynı kişi değil sadece seslendiren aynı zaten bitiyorum onların ingiliz aksanına ama şöyle bir değerlendirmem var benim Cod 4 te Gaz baya havalıydı yani ilk bölümde bize ateş et şöle böle yap demesi, 2. bölümde pompalıyla kapı açışı falan sesi gayet iyiydi MW 2 de ise Ghost bi maskeden,
işgence yaparken bide sonunda bizi taşırken
ama sonuçta favori Soap sabun adam ya
Arkadaşlar oyunun seneryosunu anlamadınız mı hala? Gaz modern warfare'da gaz çekisirken , pardon can çekişirken zekaev tarafından vurularak öldürülüyor. modern warfare ikide ise genarel Makorov zaferini kendine mal etmek için ghosttan makarowun hard diskinin kopyasını aldıktan sonra İkimizide karnımızdan vurduktan sonraişi örtbas etmek için üstümüze benzin döküp bizi öldürüyor. Zaten sonra
ROACH STATÜS : KİA
diyor yani roach öldü tabi ghost da. Zaten azıcık ingilizcesi olan seneryoyu anlar böyle aptal konular açmazdı! Anlıycağınız General bize ihanet ediyor Captain Price ve mctavish i de en çok arananlar listesine koyuyor . (Price ın eski kurt olduğunu unuttu herhalde)
Hepsi tasks for 141 i batırmak için.Onu da price kurmuştu. Bu kadar basit. Bence oyunun seneryosu oyundan daha etkiliyici .Tabi anlayabilenler için.
quote:
Orijinalden alıntı: MAC_TAWİSH
beyler ghostun şu nedenlerden dolayı gaz olduğu söyleniyor: 1-)ghost ile gazı seslendirenin aynı olması 2-)ghost ile gazın gözlerinin birbirine çok benzemesi 3-)cpt pricenin bi bölümde ghosta gaz demesi ayrıca ghostun ölmediği de söyleniyo çünkü dikkat ederseniz adamlar benzini bi tek bizim üzerimize döküyo ayrıca ghostun çelik yeleğide onu mermiden korumuş olabilir yorumlarınızı bekliyorum
Lütfen bilmeden konuşmayalım arkadaşlar.
1-)Evet aynı kişi sondaki demolara bakarsan anlarsın. 2-)Bu bir kanıt mı sizce bu bir oyun full hd bluray film değil! 3-)İngilizler çoğu zaman o harfini "a" şeklinde telaffuz eder.
Ayrıca çelik yelek her kurşundan sizi korumaz çok fazla mermi gelirse nefes darlığından anında ölürsünüz! Zaten öyle olsaydı hiç ölmezdik ve ghost'un karnında kan var. Bir de "birazcık daha" dikkat ederseiz benzini ikimizin üstüne döküyorlar.
Ha birde şu konuşmayı dinleyin:
Mctavish: -GHOST !! ROACH! Are you here! Do yo hear me?!
Price: -They are DEAD , soup. General S. killed them.
Anlayın artık General S. TASK FOR 141 in sonunu getirdi!
Herşey oyunda değildir Bazı şeyler seneryodadır .Lütfen sadece oynamayalım ANLAYALIM!
quote:
Orijinalden alıntı: Alexander Mahone
Bende gaz oldugunu düşünüyodum bir süredir,nette araştırın biraz,var böyle rivayetler..çünkü yapımcıydı sanırım emin degilim bi röportajında ghostun ölmedigini söylüyo,bi videodada gazin ölüm sahnesi olan son sahneye bi hackle başka açıdan kayıt yapmışlar,kurşunun tam kafasına gelmedigini gösteriyo işte falan..ama bazı görüntülerde o olmadıgını gösteriyo..walla bende bilmiyorum ama nette çok var bu konuyla ilgili başlık:D hatta iwdeki o elemanlar kovulmadan önce mw3 hakkında gazin ölmeyip nasıl ghost oldugu,işte yaralanıp yüzüne maske taktıgını vs vs. konusu işlenicek falan diyolardı,ama direk yalan oldu sanırım..:p
Ovideoyu şöyle canlandırayım ben Gaz ölmemişse söyle ollur:
1 milyon sivili gözünü kırpmadan katleden Zekaev can çekişen Ghost'u görüyor ona nişan alıyor ateş ediyor ve ıskalıyor (YUH) .Sonra Gaz'ın kafasından kırmızı sular çıkıyor.Zekaev , Gaz'ın ölmediğini bile bile yanından geçip gidiyo. Gz da kendiliğinden yere yığılıyor.