Şimdi Ara

Ghost Gaz mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
10.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MAC_TAWİSH

beyler ghostun şu nedenlerden dolayı gaz olduğu söyleniyor:
    1-)ghost ile gazı seslendirenin aynı olması
    2-)ghost ile gazın gözlerinin birbirine çok benzemesi
    3-)cpt pricenin bi bölümde ghosta gaz demesi
    ayrıca ghostun ölmediği de söyleniyo çünkü dikkat ederseniz adamlar benzini bi tek bizim üzerimize döküyo ayrıca ghostun çelik yeleğide onu mermiden korumuş olabilir yorumlarınızı bekliyorum

Benim yorum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 4 Eylül 2010; 17:14:53 >

• ÖF NE ANLAMAZ ADAMSINIZ! GHOST'UN ADI SİMON! VE GAZ LA İLGİSİ YOK OSMAN KENDİNE GEL BURDA YIRTINIYORUZ 2 SAATTİR HALA GAZ GAZ GAAAZ GAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZ BUNE ABİCİM YAFF LİNKE BAKIN HELE SİZ NE YAZIYOR SİMON GHOST RİLEY LİNK!http://callofduty.wikia.com/wiki/Ghost "En üstteki yazıya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgrand -- 11 Eylül 2010; 11:11:21 >
  • Ghost Gaz değol gaz ghost
  • HAY ALLAM BANA BİRŞEYLER OLUYORR

• Hepimiz Ghost'uz, gaz'ız.
  • Her ikiside öldü ve bir anlamı kalmadı zaten
  • CoD MW 2'yi MW 1'den önce oynadım bende az önce bitti hatta dedim bizim Ghost yoksa bu Gaz mıydı ?
  • saçma ama olabilir diye düşünüyorum (ne kadar az olsa da) gazin kafadan desert eagle ile aldılar kafayı sıyırıp geçmemesi imkansız çünkü;
    1-)Zakhaev salak değil nişan almayı biliyodur
    2-)desert eagle kafaya neredeyse dayalıydı

ayrıca mw3 çıkarsa ve içinde ghost da olursa çüş diyecem çünkü loose endsde sheperd hepsini (roach ve ghost) kebap yapti
  • şöyle bir nokta var
    terörist müslümanlar ve müslümanlar
    açıkçası oyunda terörist müslümanlara karşı savaş yapılıyor ve bu savaş gerçekte de var
    ve terörist teröristtir, teröristin de diline dinine bakıcaksan
    örneğin pkk lılarda müslüman
    hadi bakalım

ve islam la ilgili islamı hiç okumamış forumlarda gördüğü aptal saptal şeylere kanan küçük beyinlerden öğrenicek değiliz bu da böyle biline
  • Herkez saçmalamış ama ben zamanında 2 sene boyunca IW'in forumlarında takıldım her gün girip mesaj attım neler yazılıyor okudum Captain Price'nin olacağınıda söyledim hatta kimse inanmamıştı ozamanlar (MK'nin Sami onur'la röpörtajınıda referans göstermiştim).Şimdide Ghost'un Gaz olduğuna eminim IW forumlarında IW'in Grafik editörünün kardeşi(birlikte bir çok resimleri vardı) bir konu açmıştı aynen şöyle.

''Gaz kesinlikle şimdiki Ghost'tur.Zakhaev gaz'ı kafasından o hızla tam vuramamış sadece sıyırmıştır ve kafasında açılan yaradan dolayı MW2'deki Gaz maske takmaktadır ve oyun severlerin birazdaha heycanlanması için bu açıklanmadı.

Seslerin aynı olmasıda buna bir işarettir.MW3 kesinlikle yapılacak ve hep bereber Flashback bölümlerde bunları göreceğiz.''

Tabii yerseniz.

• Gaz'ın öldürüldüğü sahne'yi hiç bir zaman unutmayırorum ghost'da neymiş alayına GAZ :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankavgaci

quote:

Orijinalden alıntı: MAC_TAWİSH

beyler ghostun şu nedenlerden dolayı gaz olduğu söyleniyor:
    1-)ghost ile gazı seslendirenin aynı olması
    2-)ghost ile gazın gözlerinin birbirine çok benzemesi
    3-)cpt pricenin bi bölümde ghosta gaz demesi
    ayrıca ghostun ölmediği de söyleniyo çünkü dikkat ederseniz adamlar benzini bi tek bizim üzerimize döküyo ayrıca ghostun çelik yeleğide onu mermiden korumuş olabilir yorumlarınızı bekliyorum

Lütfen bilmeden konuşmayalım arkadaşlar.

1-)Evet aynı kişi sondaki demolara bakarsan anlarsın.
    2-)Bu bir kanıt mı sizce bu bir oyun full hd bluray film değil!
    3-)İngilizler çoğu zaman o harfini "a" şeklinde telaffuz eder.

Ayrıca çelik yelek her kurşundan sizi korumaz çok fazla mermi gelirse nefes darlığından anında ölürsünüz! Zaten öyle olsaydı hiç ölmezdik ve ghost'un karnında kan var. Bir de "birazcık daha" dikkat ederseiz benzini ikimizin üstüne döküyorlar.

Ha birde şu konuşmayı dinleyin:

Mctavish:
    -GHOST !! ROACH! Are you here! Do yo hear me?!

Price:
    -They are DEAD , soup. General S. killed them.

Anlayın artık General S. TASK FOR 141 in sonunu getirdi!

Herşey oyunda değildir Bazı şeyler seneryodadır .Lütfen sadece oynamayalım ANLAYALIM!

Katılıyorum benzını zaten 2 nızınde ustune dokuyorlar kurtulması ımkansız ayrıca yerde hareketsız-karnında kan izleri var

Ayrıca ghost'un gaz olma ihtimali yok sadece seslendiren kişi aynı fakat arkadaşlar zaman geçirmek için böyle bir konu açmış galiba ...

• konuya bir açıklık getirelim artık biraz mantıklı düşünün daha önceden cpt price mw1 de öldü sanmıştık ama mw2 de birden karşımıza çıkmıştı :D gaz da öldü sandık ama bi şekilde kurtuldu ve ghost olarak aramızdaydı fakat oda öldü mw3 te de ne olucak bilmiorum ama gaz ile ghost aynı kişiydi mw3tede muhtemelen nikolainin artisliklerini görürüz gibime gelio.
  • ArkadasLar Biraz Daha Cod 4 Ve 6 iLe iLgili forumlarda dolaşırsanız göreceksiniz yüzlerce konu açılmış...

Gaz oLmemiştir... Zakhaev onun kafasından tam vuramamıştır ... Yüzü parçalanmıştır... Ghostun maskesi iLe ilgilide gerekli açıklama yine forumlarda var.Ghost yüzünü sıyıran bir kurşun sonucu yüzünün parçalandığı için maske takmaktadır...Buradanda Gaz'ın Ghost olduğu kanaatine varılmaktadır..

Bu arada aynı kişi seslendiriyor diye Gaz olamaz diyorsunuz.Koskoca İnfinity Ward'da seslendirmek için gorev alabilecek kimse yokmu??

Kısacası Bravo timi kayıp vermedi... (Cpt.Price---Gaz---Soap''MacTavish'')

Nokta konuLsun diyorum.

• alın size açıklama, ghost gaz değil..

Kamarov even look's a bit sad to see Gaz dead. Some people think that Gaz is Ghost from Modern Warfare 2
    because they both have the same voice actor. Infinity Ward has, however, confirmed that he is not Ghost.
  • Gaz Ölmüştür hacı yaw adam tam dibinde kafasına magnumla sıktı daha ne olacak
  • ikisinin de sevilen bir karakter olduğu gerçek. keşke bir filmi çıksa.
  • Bu serının alayını oynadım da bende karakterlerı anlamama sorunu var

oyunun senaryosunu falanda hıc anlamıyorum sadece onume cıkanı vurup gıdıyorum

sımdı okudumda konuyu gaz kımdı ghost hangısıydı hatırlamıyom valla :)

neyse bugun yarın cod mw 1 ve 2 yı yukleyıp tekrar oynıyım pes pese bıraz daha dıkkat ederek ;>
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

ikisinin de sevilen bir karakter olduğu gerçek. keşke bir filmi çıksa.

Zaten çıktıya Find Makarov diye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.