Şimdi Ara

!!! Ghost in the Shell İzlemiş Olanlar Bakabilir Mi ? !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
5
Favori
5.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ghost In The Shell'i düzgün bir çeviriyle izlemek gerek, yoksa içindeki felsefi konuşmalar boşa gidebilir.
  • harika bir seri çok beğendim. inanılmaz kaliteli , aksiyon sanheneleri çok çok iyi, benim aşırı hoşuma gitti. ayrı bir kulvarda bir anime serisi bilimkurgu sevrelerin seyretmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: victor nicolas

Ghost In The Shell'i düzgün bir çeviriyle izlemek gerek, yoksa içindeki felsefi konuşmalar boşa gidebilir.

https://www.facebook.com/groups/48210852080/permalink/10151608803612081/

buradaki sitem, bahsetmek istediğiniz durumu açıklar niteliktedir.
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    hocam merhabalar.
    Ghost_in_the_Shell_Stand_Alone_Complex_2nd_GIG_[THORA]

olanının indirdim. ama alt yazı uymuyor. "Ghost_in_the_Shell_Stand_Alone_Complex_2nd_GIG_Ep01_REEMBODY_[720p,HDTV,x264,AAC_5.1] TOHORA" olanının indirmeme ramen senkron bozukluğu var nedense.

şu an facebooka giremiyorum ama umarım sayfada yuarıda bahsettiğim tv serisinin alt yazısı vardır.

move olarak Ghost.in.the.Shell.S.A.C.Solid.State.Society 2006 yapımı Ghost_in_the_Shell_2_Innocence ise 2004 yapımı olmasına rağmen Ghost_in_the_Shell_2_Innocence çizimlerinde 3d ye yer verilmiş. 2006 yapımında böyle bir şey yapılmamış neden acaba ? sizin bilginiz vardır. ayrıca 2.5 milyon dolara patlayan 2006 yapım olan film miydi ?
  • 1- senkron bozukluğu var değil de + yada - kaç saniye fark olduğunu söyleyin, düzenler yollarım size altyazıyı.

2- Ghost in the Shell : Stand Alone Complex'de 3D CGI kullanımı zaten başından beri olan birşeydi. Innocence'deki kullanım karakterlerde de uygulandığı için sanki biri 2D biri 3D gibi görünebilir, öyle birşey yok.

Ayrıca Innocence'in bütçesi 2.5 değil 20 milyon $'dır. (Bkz. Wikipedia)
  • 20 milyon mu? inanılmaz bir bütçe şaşırdım doğrusu. umarım hasılatı yeterli olmuştur....

tamam. bakayım ona göre size bilgi verceğim. yardımlarınız için teşekkür ediyrum.

şu an Stand Alone Complex ilk sezon u izliyorum. sonra Ghost in the Shell: S.A.C 2nd GIG (film) izleyip daha sonra Ghost in the Shell: S.A.C 2nd GIG tv serisi ve en son Ghost.in.the.Shell.S.A.C.Solid.State.Society izleyeceğim. umarım sıralama doğrudur. ?
  • @Akuma Blade: senkronlama işi yapacaksanız arkadaşa özelden göndermek yerine buradan paylaşırsanız daha fazla kişiye yardım edersiniz. bende yakında başlayacağım da bu senkron benim de işimi göreblir
  • bende bu seriye başlamayı düşünüyorum. bunun hem filmi var(1995 yapımı olan) hem de stand alone complex adlı versiyonu var. ikisi de aynı hikayenin farklı versiyonları galiba. hangisini izleyeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

bende bu seriye başlamayı düşünüyorum. bunun hem filmi var(1995 yapımı olan) hem de stand alone complex adlı versiyonu var. ikisi de aynı hikayenin farklı versiyonları galiba. hangisini izleyeyim?

Şimdi 4 farklı canon var:

1- Masamune Shirow'un Manga'sındaki orijinal hikaye
    2- 1995'de Momoru Oshii'nin yaptığı ve sonradan Ghost in the Shell 2: Innocence adlı devamı gelen yorumu
    3- 2003'de başlayan Ghost in the Shell: Stand Alone Complex TV serisi, OVA'ları ve Movie'si
    4- Geçen yıl başlayan Ghost in the Shell: ARISE OVA'ları

İlkini çok açıklama gereği duymuyorum.

2, 3 ve 4 aynı evrende, aynı çekirdek kadroyla anlatılan farklı tarz ve kurgulara sahip yorumlar. Birbirleri arasında prequel-sequel bağı yok. Sadece ARISE Motoko'nun daha genç olduğu ve teşkilata ilk başladığı günleri anlattığından pseudo prequel tadında.

o zaman önce stand alone complex ve devamını izleyeyim sonra 95teki filmi izlerim.
  • quote:

o zaman önce stand alone complex ve devamını izleyeyim sonra 95teki filmi izlerim.

Bana sorarsan önce 1995deki filmi, sonra diğerlerini izlemeni öneririm ama seçim senin tabii. 1995'deki filmin görsel olarak elden geçirilerek dijital hale getirildiği bir de yeni gösterimi vardı, Ghost in the Shell 2.0 isminde (Ghost in the Shell 2: Innocence ile karıştırmayınız) 1995'deki filmi izledikten sonra rewatch etmek için bir de bu haliyle izlemek isteyebilirsiniz.

1995deki filmin ülkemizde resmi DVDsi de piyasaya sürülmüştü, birt yerlerden bulabilecekseniz korsandan streamden değil de o şekil izleyin. Yapım aşamaları ile ilgili belgeselleri de es geçmeyin.
    film bütün hikayeyi anlatıyor değil mi? onu izledikten sonra hikayeyi niye bir daha izleyeyim deyip seriyi izlemekten vazgeçmekten korkuyorum.
  • quote:

film bütün hikayeyi anlatıyor değil mi? onu izledikten sonra hikayeyi niye bir daha izleyeyim deyip seriyi izlemekten vazgeçmekten korkuyorum.

1995'deki filmde anlatılan Puppet Master'in olayı, benzeri Stand Alone Complex'de anlatılan bir olay mesela. Zaten hikaye de o noktadan sonra farklı şekillerde devam ediyor.

1995'deki filmi ilk izle dememin sebebi sonraki adaptasyonlarda kurgu ve konseptin Manga'dan çok filme dayanıyor olmasıdır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    tamam 95 teki filmi seyrettim. şimdi innocence yi seyretmem lazım değil mi? seriye ondan sonra başlamak gerek.
  • quote:

tamam 95 teki filmi seyrettim. şimdi innocence yi seyretmem lazım değil mi? seriye ondan sonra başlamak gerek.

evet, Innocence'yi izleyeceksiniz. ardından Ghost in the Shell: Stand Alone Complex yapımlarını yapım sırasına göre izleyip ardından ARISE OVA'larını takip etmeniz uygun olur.

Masamune Shirow'un eserlerinden Anime uyarlaması yapılan başka yapımları da var. Dominion Tank Police, Gundress, Bounty Dog, Black Magic M66, Appleseed, Mobile Police Patlabor gibi. Onları da es geçmeyin.

• Efsanedir Ghost in the Shell.. Tabii intro müziğide..
  • Ben de ilk 2 filmi izleyip stand alone complex serisine başladım. Gerçekten çok güzel bir seri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası ana konu gibi olmuş. Buraya yazsam olur sanırım. Güzel anime. Sezonları izledim, filmleri de izledim öyle ki psycho pass ile aynı anda izlediğim için iki evrenin karışımı rüyama bile girdi

Neyse laughing Man karakteri baya geçti animede. Filmi de varmış ama bir türlü bulamadım. Bilen bulan varsa buradan veya özelden atarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Burası ana konu gibi olmuş. Buraya yazsam olur sanırım. Güzel anime. Sezonları izledim, filmleri de izledim öyle ki psycho pass ile aynı anda izlediğim için iki evrenin karışımı rüyama bile girdi

Neyse laughing Man karakteri baya geçti animede. Filmi de varmış ama bir türlü bulamadım. Bilen bulan varsa buradan veya özelden atarsa sevinirim.
    Laughing Man ilk sezon kolajı olan OVA'ydı. Yeni sahneler de var.
    Nyaa
    GHOST in the SHELL (1995-2015): 1.0, 2.0, 2: Innocence, STAND Alone Complex S.A.C. (1st-2nd Gigs, Laughing Man, Individual Eleven, Solid State Society), ARISE (OVAs, Alternative Architecture, NEW Movie) - 720p DUAL Audio x264 :: Nyaa
    https://nyaa.si/view/882904

Şimdiye dek çıkan tüm Ghost in the Shell animeleri buradan edinilebilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.