Tesadüf müdür yoksa hikayeye etkisi olacak mı bilemem ama oyunun geçtiği tarih tam olarak 'Edo Dönemi'nin başladığı zamanda geçiyor. O zamanki yönetime gelen Şogunluğun Edo (bugünkü Tokyo) şehrine yerleşip başkenti buraya taşımasıyla başlayan dönem. Shogun dizisi de bu dönemi anlatır. İzleyin oyunu bekliyorsanız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 25 Eylül 2024; 2:38:53 > |
Ghost of Yotei | 2025 | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (4. sayfa)
-
-
Goty adayı olur yine ama 2025 te en geç Haziranda çıkmış olması lazım iyi satması için, sonbahara kalmamalı yoksa yazık olur Gta 6 karşısında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konunuzun başlığını da değiştirdim hadi şimdiden hayırlı olsun.
-
Aynen, muhtemelen en geç Temmuz ortası gibi çıkar yine. Erteleme olmazsa tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonunda çıkış gününü iple çekeceğimiz bir oyun geldi. Karakterin kadın olması çok iyi olmuş, Jin Sakai'nin g.tünü görmekten gına gelmişti.
-
Ubisoft azıcık örnek alsın, ama nerede? eşek Ubi’de o kafa..
-
İndie ne alaka hocam, atıyorum hollow knight, disco elysium'un verdiği tadı aldığım 3A oyun sayısı çok azdır. Sanat tasarımı, atmosfer vs de dahil buna.
Lafın gelişi yazdım. Ciddi değil o mesaj.
-
Ubizort sjw'nin dibi olmuş artık, woke kültürsüz yapamaz. Patır patır bırakmaya devam eder. Sucker Punch gibi yozlaşmamış yapımcılar hep var olsun.
Acaba ilk oyunundan farklı ne yapacaklar. Grafikler fazla değil de bi tık iyi görünüyor videodan sadece, gameplay olarak ne değişecek acaba umarım köklü değişiklik yaparlar. GoT'u her ne kadar çok sevmiş olsam da, ne yazık ki open world elementi aşırı sıkıcıydı. Ubisoft formülünü takip ediyorlar ama dibine kadar takip ediyorlar ne yazık ki, her şey birebir aynı ve kopya. Ya fox den buluyorduk ya da shrine/hotspring. Aynı tip düşman kampları ve tamamiyle birebir kopya side questler. Yani side questi alıyorsun, iki takip yapıyorsun banditlerle savaşıyorsun kapanış. Adam gibi ilgi çeken hikayesi de yoktu side questlerin, gameplayleri zaten birebir aynı kopya. Oyunda ilgi çeken tek şey atmosferi, grafikleri, realistik samuray combatı ve ana hikayesiydi. Diğer elementleri gerçekten dandikdi yani kimse kusura bakmasın.
Umarım üzerine çok koyarlar 1. oyunun ve şu open world sistemini biraz daha farklı yaparlar. Side questler birebir aynı olmaz ve daha fazla open world aktivitesi olur diye umut ediyorum.
-
Beni en çok ayar eden, bilinçli bir şekilde Kadın karakterleri çirkinleştirmeleri ve Kadınsı özelliklerini törpülemeleri. Outlaws bir örnek, Shadows ise Harlem’den fırlama Zenci Samuray ile tüy dikme oldu..
-
Ya oyunu ovmussunuz de oyun açık dünya ve sikicilikta Ubisoft ile yarışan bir oyundu. Mekanlar hep bir birine benziyor köylerde ki evlerin tasarımı hep aynı vs. düşman hep aynı yerde dönüp duruyor. Ben oyunda yaşayan bir evren hissini zerre almamıştım. O yüzden bu oyunun 2. si de radarimda yok.
Capcom keşke onimusha tarzı fantastik samurayli bir oyun yapsada su gibi oyunlardan kurtulsak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Temmuz'da çıkacağını düşünüyorum. Riske girip Sonbahar'da çıkarmazlar satış açısından en iyi yaz ayı iyidir. Keşke Mayıs gibi görsek.
Sana göre öyle. Bize göre sanat eseri. Zevkle platinledim.
Kadın samuray tam benlik oyun
Çıktığı gibi oynamak farz bu oyunu. Hint yan çar hesabına çekerim kalıcı olarak.
Kadın olması gram umurumda değil. Önemli olan hikayesi. Jin’i özleyeceğim orası ayrı. Bir anda 329 yıllık bir zaman atlaması şaşırttı. Acaba yeni karakterin Jin Sakai ile bir bağlantısı çıkacak mı merak ediyorum.
Oyunun hikayesi gerçek tarihe dayalı olduğu için 300 küsür yıl atladı. 1281 yılında Moğollar yenildikten sonra Japonya'da bir savaş yok.
Bu 300 yıllık zaman atlamasının en kötü yanı, Jin Reyizi ufacık bir Cameo olarak bile göremeyeceğiz muhtemelen..
-
Umarım oyun açık dünya olmaz, çünkü kendi adıma açık dünya oyunlarında gına geldi. GOT'u hem PS4'de hem de PS5'de platinlemiştim. Oynarken zerre sıkılmadım, yeni bir kupa listesi ile tekrar çıksa yine sıkılmam, oynarım ama umarım yeni oyunda bir değişiklik yaparlar da çizgisel bir tarzda olur. Bir de Jin Sakai efsanesi umarım devam eder, bu oyunda olmasa bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 25 Eylül 2024; 12:5:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X