|
Bildirim
Ben bu oyunun ilk oyunun üzerine çok bir şey koyacağını düşünmüyorum ara bir oyun olacak gibi duruyor
|
Zerre ilgimi çekmedi
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berringer -- 25 Eylül 2024; 11:22:23 > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 25 Eylül 2024; 17:09:43 > |
ubisoft bunu beğenmedi Assassin's Creed Shadows olması gereken temayı düzeltip sucker punch yapıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 25 Eylül 2024; 17:9:3 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ciddi misiniz? Belli ki diğer oyunları da .oklamışsınız, oynadığınızda aynı hislerle bitireceğinizden eminim. Çıkan oyunları ps4 dede oynuyorum diyorsanız, yabana atılmış hislerle oynuyorsunuz. |
Ghost of Tsushima benim her zaman 1.numaralı oyunumdu ara sahnelerde ki karakter modelleri biraz dandikti ama sağlam hikaye sağlam drama ve sağlam müzikleri ile beni çok etkilemişti anasını satim Japon draması da bir ayrı sıkıntı.. keşke şu tüfeng zamanlarına gitmeseniz mi be abi eski tüfeksiz sadece katanaların konuştuğu Japonya bana daha da bir güzel geliyor nedense |
Dönemle ilgili çok popüler yapım izlemiş biri olarak merak ediyorum doğrusu. Tokugawa şogunluğunun ilk yıllarında bizi nasıl bir hikâye karşılayacak o açıdan merak uyandırıcı. Kadın samuray olması da ilgi çekici. Karakterin henüz belli olmadığı sıralarda sırtındaki şamiseni görünce tahmin etmştim aslında. Kadınların daha çok çaldığı bir tür geleneksel gitar. Nioh, Sengoku Basara, Samurai Warriors, Onimusha serilerini oynamış olanların yine seveceğini düşünüyorum. Bakumatsu periyodunda geçen Rise of Ronin de iyiydi mesela hikâye bakımından ama hâlâ 47 Ronin hikâyesinin (chusingura) bir oyuna konu olmaması garip. Onu bakalım kim yapacak. Ayrıca tüfek mevzusu Oda Nobunaga döneminden itibaren bölgeye hakim yapacak bir şey yok. Hatta Nioh 2'de Heian'a dönmemize rağmen tüfek kullanıyorduk orası saçmaydı tabii. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozuma -- 26 Eylül 2024; 12:48:1 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ubisoft yapsa aynı oyunun ısıtılmışı olurdu Sony exc olunca insanlar kendinden geçiyor. Böyle böyle Ubisoft'u da küstürdünüz piyasada 3. parti oyun bile kalmadı, şimdi oyun çıksın da oynayalım diye bekliyor herkes. İlk oyunun sanatsal yönü çok iyiydi ama ağırdı ve görevleri çok yavandı. Daha eğlenceli bir mekanik tutturmaları lazım. |
illa sjw sosuna bulayacaksınız. abv |
Ubisoft'un yaptığını bunlarda yapmaya başladı. Zorlama kadın karakter koyma. 1600 lü yıllarda dağın başında tek başına bir kadın savaşıyor oldu canım. Miyamato musashi vb gibi tarihsel güzel karakterler varken neden abi. Sırf şu yüzden tadım kaçtı. Kadın karakter ile oynamak zorundamıyım ben... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 28 Eylül 2024; 2:58:54 > |