Şimdi Ara

Ghost of Tsushima (2024) PC ANA KONU #Türkçe (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
14
Favori
18.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    linki var mi kullanip memnun kaldiginin ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • God of war gibi bir markayı nasıl geride bıraktı ilginç valla 🙂 Ghost of Tsushima (2024) PC ANA KONU #Türkçe

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Şey biraz linç yiyebilirim ama ben Ghost Of Tsushima'yı daha çok sevdim.

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Yok hocam niye linç yiyesin ben de misal sony oyunlarına hayran biri olarak Spiderman serisini sevemedim. Neden bilmiyorum 🙂

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt

İkisi çok farklı türler GOW mitik fantazi GOT mistik drama.

Ben horizon serisini sevmiyorum. Spiderman sevilmez mi ya 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    Horizon ve days gone hiç sevmiyorum. Ya esasen spiderman sevmiyorum değil de ne bileyim sanki abartıldığı kadar iyi değil diyeyim. Evet grafik olsun çevre modellemesi efsane de oynanış yavan gibi. Şimdi açık dünya oyun kim yaparsa R* oyunlarıyla kıyaslıyosun ister istemez o da ağzında ekşi bir tat bırakıyo. 😀

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

Şimdiden teşekkürler teşekkürler hocam:  

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

nexus ta bulunan reshade mod dimi hocam nasıl yükleniyor ve neleri değiştiriyor oyunda çok fark eder mi ?

• Digital Dreams'in paylaştığı Reshade. Bunu kullanmak için aylık üyelik istiyor ama. Video'da belirtmemiş ama zannedersem Beyond All Limits diye geçiyor. Arada ki farka bakabilirsiniz.
    Yalnız yorumlara baktım kimisi çok karanlık olmuş diyor bu biraz doğru Horizon'da da böyle bu oyunda da böyle ama renkler daha doğru geliyor bana daha düzgün.
    Birde Ray Tracing yok diyeb olmuş modu uygulayınca kalkıyormu ya da tam belli olmuyormu anlamadım.
    İngilizcesi iyi olan yorumları okusun bizi de aydınlatsın :) çeviri yaptım yine anlamadım. Birisi Ray Tracing'i öldürmüş diyor görünmüyor diyor, ama Digital Dreams cevap atmış ben görüyorum diye :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bence orjinal daha iyi. Oyun grafiği ve gerçekçiliği ile değil sanat tasarımıyla ön planda. Bu mod onu öldürüyor.

Bence de orijinal hali daha iyi. Oyunun artistik tasarımı o kadar göz alıcı ve güzel ki reshade lere modlara bence hiç gerek yok. Artistik grafik ve tasarım, teknik grafik kalitesinden bence çok daha önemli. Bunu bir Elden Ring'te bir de Tsushima'da görüyoruz en çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 20 Mayıs 2024; 18:19:7 >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Ghost of Tsushima (2024) PC ANA KONU #Türkçe
    Ghost of Tsushima (2024) PC ANA KONU #Türkçenexus mods :: ghost of tsushima director's cut
    Ghost of Tsushima simple realistic ReShade Preset
    https://www.nexusmods.com/ghostoftsushima/mods/5?tab=posts

God of war eski çizgisinden çok uzak. Velet olayını sevmedim. Oyunu yarıda bıraktım.

• melegim123 kullanıcısına yanıt
    2. Oyunu sakın oynama o zaman hocam. 😂 Ben velet felan takılmıyorum. Anlattığı hikayeye ve oynanışa bakıyorum. Tamam oyunun eksikleri var ama hikayesi ve oynanışı çok güzel.

Şunu kastediyor olabilir: Sonyden PCye çıkan oyunlar arasında en büyük olmuştur.Statista'nın 2023teki haberine göre 2018deki god of war 5.1 milyon adet satmış.

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Zaten bunu kastediyor 🙂

• Neyi bitireceğmizi şaşırdık helblade tsushima

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.