O konuda katılıyorum. Genelde ps oyunları pc'ye çıkarken az ya da çok elden geçmiş, geliştirilmiş şekilde çıkıyorlardı. Pc'nin nimetlerinden faydalanıyorlardı. Bunda fsr/dlss dışında neredeyse aynı kalitede çıktı. Olsun gerçi bu da güzel. Bazı yerlerde ps4 oyunu olduğunu çok hissettirse de hdr'dir yüksek fps'dir falan genel anlamda çok sırıtmıyor görsellik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ghost of Tsushima | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (14. sayfa)
-
-
Ps4’te oynamadığım tek oyundu. Ben oyunun görseliğine hayran kaldım. Ps4 versiyonu ile pek fark yoksa adamlar ps4’te neler başarmış tebrik etmek lazım.
Bu arada anti aliasing ayarını -amd fsr 3 doğal aa-yapınca görselik daha güzel gözüküyor gibi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 19 Mayıs 2024; 15:0:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sürekli açılış ekranında takılı kalıyor can sıkmaya başladı.
-
Bunda sürüş hızı kontrolu yok, ortalama hızlarda gitmek mümkün değil.
-
Ps 5 yapabildiğim her şeyi yaparak ilerledim 35 saat kadar sürmüştü bitmesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Ben rahat 65-70 saat bekliyorum acikcasi %100 icin.
Bu arada GoT, sony'nin PC e cikardigi oyunlar arasinda en yuksek oyuncu sayisina sahip olan oyun oldu an itibari ile. GoW 2018 2.siraya indi. (Helldivers 2'i saymazsak)
Tebrikler GoT. AC shadows dramasi ve shogun dizisi guzel reklam oldu, Sony'nin zamanlamasi daha muazzam olamazdi be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben %100lemedim zaten %100lemek isterseniz o kadar sürer tabi
Gök carpmasi gücüne kavuştugumdan beri. Karakter ölümcül seviyeye geldi. Yan görevlerin hepsini yaptim. Etkinlikler dahil daha ilk bölümdeki haritayi bitirmiş degilim. Bütün heryeri kurutmaya calişiyorum. Bu oyun benim aylarca zamanimi alacak belli oldu. Oyun efsane gercekten.. Şöyle bir oyun cıkarmak bu kadar zormu ya.. Hikayeli samuray birazda skill genişligi Sony bu oyunu yapmiş.. Bundan daha kral samuray oyunuda kolay kolay cıkmaz.
En sevdigim Ronin kıyafeti oldu ve tabiki at her daim siyah olmalı : )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 19 Mayıs 2024; 20:2:25 >
-
Mutlaka reshade kullanın grafikler çağ atlıyor
Hocam kıyafet efsane duruyor. 😍
Sony gerçekten oyun yapıyor.. Yine mükkemmel bir baş yapıt görsel şölen adeta.. Oyunu etrafa bakmaktan oynayamıyorum
sisteminiz amd mi ? eğer öyleyse fsr 3.0 ve anti aliasing kapatıp oyunu açın. Ekran kartı driverlarını güncelleyin sonra oyun içinden tekrar fsr 3.0 açınca oynayabiliyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu hata stabil olmayan UV kaynaklıymış, kartı defaulta alın düzeliyor.
-
-
Oyununun ortalarına yakın sayılırım, optimizasyon bence de gayet iyi. Tek sıkıntım oyun içi fotoğraf modunda aldığım görüntüler belgelere kaydediliyor ama siyah olarak görünmekte, başka bir yere mi kaydediyor bilemedim. Bu durumu yaşayan var mı? Oyun Epic Games versiyonu.
-
Oyun her acilista shader cache alıyor bu normal mi?
Yapıyorsun bu sporu :) Steam'den Teamstar ben :)
Ben hala Horizon Forbidden West %100 yapıcam diye uğraşıyorum, oyun bitti Başarımlar dahil %100 yapmam gerekiyor rahat duramıyorum :)
Başlıycaz bakalım buna da,
toplanabilirler vs. varsa bulmaca filan zor mu? İlerleme Nasıl.
Hocam horizondan sonra Ghost of tsushimaya gecince eşşekten inip Ata bindiğini anliyorsun :D Hikayesi beni öyle bi icine aldıki 2 gğn kalkamadım. İlk haritayi fülledim. Yan görev ve etkinlikler çok iyi ve zevkli. Hele Yetenek sistemi harika. Özel yetenek alınca oyun muazzam seviyeye evrildi. Bitirdigin gün oyna kalkamazsın pc den :D horizonu bende fülleyecektimde. Şuanki oyunlari beklemeye alamazdım.
Forum sisteminde sıkıntı var galiba bildirim düşmüyor bana. Yeni gördüm mesajı özelden paylaşıcam yine hocam size dosyaları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X