Şimdi Ara

Ghost of Tsushima (2024) PC ANA KONU #Türkçe (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
14
Favori
18.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 günde 1.bölge haritasini fülledim, korktum ara verdim.. böyle güzel oyunu bitirirsem boşlukta kalacagim...Kingdom come deliverance 2 duyrulana kadar yan görev devam..

Not : Bu oyunu konsolda oynayanlar bütün haritaların sisini kaldirma modu varmı bilgisi olan pm atabilirmi.

Ghost of Tsushima (2024) PC ANA KONU #Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 21 Mayıs 2024; 19:8:13 >
  • Ya aslında oyun bildiğimiz ubisoft oyunları gibi ama dünyasını o kadar iyi yapmışlar ki hiç bir şekilde sıkmıyor

Bu oyun 4 senelik oyun olamaz.Sony cidden bu işi piri.

• Valhallada aynı yıl çıktı o dönem bu oyunda pc ye çıksa garip olurdu tabi valhalla 2 gömlek daha üstün her konuda.

Mesela az önce kale bastık 2 kişi gidiyoruz bölüm bölüm temizleyip bitiriyoruz aynı valhalla ama onda gemiyle 20 adam eşliğinde gelip boruyu öttürüp bağırış çağırış içinde tam bir viking yağmalaması şeklinde ele geçiriyoruz.

Bu oyununda çok sis var ve at kullanımı çok kaba heryere tırmanılmıyor at sudan geçmiyor diyaloglar parça parça atlanılmıyor hikayenin sonu baştan belli sanki sonunu bilerek oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Mayıs 2024; 19:59:14 >
  • Hocam yanliş anlamayin Valhalla bu oyunun gölgesi olur anca :p Samuray ile savaşci mantigi bambaşka kavramlar.

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Çoğu kesim beğenmedi tamam kabul ama, Valhalla AC serisinde oynadığım en iyi oyun diyebilirim. Yani Orgins ile başlayan üçleme mükemmel şekilde devam etti ve sonuçlandı bence.

Bu Ghost Of Tshusima gösteriyorki AC serisini de Japonya Samuray kültürüne yöneltmiş. Kasım Ayında AC:Shadow geliyor, Ha şöyle de dip not var ama, AC serisi ne zamandan beri bu kültüre geçiş yapacaktı ama Ghost Of Tsushima'nın PC'ye geldiği zamana denk geldi diyelim. Yani baktığınız zaman combat ve ilerleyiş hikaye ilerleyişi olarak karşılaştırma yapamayabiliriz ama, iki oyunda bemce muazzam oyun, Keyfini Çıkarın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonyayı ve samurayları seven biri için tabi daha iyi olabilir ama şahsen ben viking temasını tercih ederim. Bu oyun çok ac çağrışımı yaptığı için valhallanın norveçini tekrar bir tadayım dedim fsr da gelmiş görüntüyü sanal olarak 4k yapıp fsr ultra quality yapınca çok etkileyici oldu baştan başlayıp ingiltereye gelene kadar oynadım hikayede harika ragnarı bulmaya geldik bakalım ne olacak.Ghost of Tsushima (2024) PC ANA KONU #Türkçe 

Bu oyunu seven birinin vallahayı sevmemesi imkansız eğer öyleyse bu ya önyargıdır yada oyunu nasıl oynayacağını bilemeyip kendini sıkandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Mayıs 2024; 19:46:42 >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt

Valhalla güzel oyun okey ama 2'sini kıyaslamak dogru olmaz.

Bu arada Valhallayi 3 kere kurdum 2 sini silmiştim.3.Kuruşum Eylül ayinda idi hala pc'imde başlayacagim daha... oyun beni tüketiyor resmen : ) umarim başlar bitiririm.

AC oyunlarina doydum Ben AC fan'ı olarak Ubisoft'i yillardir takip ederim. LAkin Ezber görevler. Ezber düşmanlari Farkli maskeye sokup önümüze getirmeleri gercekten cok sıkmaya başladi. UMARİM Gelecekte yenilik başlar.

• Valhalla norveç yerleri güzel ama ingiltereye geçince leş gibi oyun oluyor.

• Valhalla'nın en ciddi sorunu gereksiz ve aşırı uzun olması. Bitmiyor oyun, kopya onlarca görev var zaten, üstüne yan görevler üstüne random gelişen görevler üstüne dlc'si falan derken fabrikada mesai yapar gibi valhalla oynarken buluyorsunuz kendinizi. Şöyle max 30-35 saat civarı bitecek bir oyun olsa çok daha mutlu ayrılırdı bitiren birçok oyuncu.

Ben valhallayı oynarken;
    İlk 20 saat: mükemmel bir oyun, adamlar yapmış abi.
    20-30 saat arası: iyiydi güzeldi valla. Biter heralde birkaç saate.
    30-40 saat arası: uzun olmuş bira. Tekrara düşmeye başladı. Neyse güzel oyun boşver, tek kusuru bu olsu.
    40-60 saat arası: off bu ne yaaa sıkmaya başladı.
    60-80 saat arası: ne saçma sapan iş yapmışsın ubisoft. Uzun olunca güzel mi oluyor lanet oyun. Çok sıkıldım. Başlarım eivor'unuza da vikinginize de.
    80 saat-sonsuzluk: b.k gibi oyun. yapacağınız oyunu.....

• Tarzım olan oyun olmadığından, bir parça tereddüdüm vardı ama önemli olanın işleniş olduğunu bildiğimden denemek istedim. Gayet hoşuma gitti ve sevdim. Oldukça sürükleyici. Sadece bir parça yönlendirmeler yetersiz kalıyor ve sıkıntı veriyor, tam olarak nereye gideceğimi anlamakta bazen zorluk çekiyorum o kadar.

• lostideas L kullanıcısına yanıt

Haritada seçtiğiniz yeri gösteren rüzgar efekti var tuşa basınca çıkan o yeterli aslında.

• Yok onu biliyorum, sürekli kullanıyorum ama rüzgar efekti yanıltabiliyor hangi tarafa gideceğim konusunda, hedef işareti de çok yaklaşınca çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 23 Mayıs 2024; 16:30:40 >
  • lostideas L kullanıcısına yanıt

Açık dünyadan ziyade daha düz ilerleyen oyunlar tarzınız sanırım senua hellblade gibi.

Oyunda ne yapacağını bilememek sıkıntı fazla zorlamayın derim sonra açık dünya oyun konularında görüyoruz "b.k gibi oyun. yapacağınız oyunu" gibi yorumlara dönüşüyor bu durum.

• Belki öyle ama bu oyundan gayet memnunum genel anlamda

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Ahaha kesinlikle doğru.

• Kaç gündür sorunsuz oynadığım oyun anlamsız bir şekilde çökmeye başladı. Fotoğrafı internetten buldum ama hata aynı hata

Ghost of Tsushima (2024) PC ANA KONU #Türkçe

• Yavaş açılışı bir eleştiri olarak değerlendirmek mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Ekran kartı sürücüleri güncel mi?

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    Evet güncel hocam. İnternette yazan hemen hemen bütün yöntemleri de denedim ama olmadı patch beklemekten başka çare yok herhalde. Hayır anlamadığım 14 saattir hiçbir problem olmadan oynadım oyuna küçük bir patch getirmişler sanırım onu yükledikten sonra oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Gelen güncellemeden sonra olduysa yeni güncelleme beklemekten başka çare yok. Oyunu sil, tekrar yükle. Belki düzelebilir.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.