Şimdi Ara

GHOST RECON 3 YARDIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 84.21 driverı en son çıkan işte.Yükledim 4x af açık minimum 22 fps gördüm ama öyle oynanışı çok fazla etkileyecek bi yavaşlama değil bu.
  • walla ben dediğin sürücüyü yükledim hala takılmalar var.değişen tek şey takılmaların azalması.yinede sağol yavaş yavaş azaltacam heralde
  • http://img160.imageshack.us/img160/6660/ghostayar7jf.jpg

Bu resimdeki ayarlarla çok az bi takılmayla oynayabiliyorum senin ayarlar nedir.Yalnız senin işlemci biraz düşük ondan olabilir.

Eee online oynamak isteyen yok mu.
  • ben bütün ayarlar medium da, shodow light falan açık halde, antialising kapalıyken 1024*768@85hz de takılarak oynuyorum.işlemciden yana derdim yok çarpan kırık kafama göre değiştiriyorum2200mhz de yani 3200+ değerinde yaşıyorum bu sorunu.halbuki en ufak bi takılma olmaması lazım bu ayarlarda bu şekilde
  • Makine uzun zamandır formatsızsa bi format at.Tüm driverları yenile bi daha bi dene ferah ferah.Benim sistem bayağı karman çorman olduu halde neredeyse hiç takılmıyor.Daha 2 hafta önce virüs girdi.ctrl+alt+delete yapınca işlemlerde 38 işlem görünüyo normalde 28 den fazla olmazdı.Sistem çok şişti yani.Yarın bi format atıcam sonra bi daha deniicem.Çünkü hiç kasmayan cod2 bile kasmaya başladı.Sonuçları hafta başı veririm
  • sabah formatladım zaten.dünkü takılmalar baya azaldı.sonra senin sürücüyü yükledim yine takılmalar azaldı ama hala var takılma.
  • E o kadar da olsun artık kardeş.Bi de sende texture detail high olabiliyo mu bende maximum medium var sinir oldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

E o kadar da olsun artık kardeş.Bi de sende texture detail high olabiliyo mu bende maximum medium var sinir oldum.
    Texture herkezde en fazla medium oluyor;)
  • Ulan ne saçma bişe yaaaaa.Hayır sanki hep bi eksiklik varmış gibi hissediyorum.
  • vip2 is down bölümüne geçince takılmalar azaldı baya.heralde daha önceki bölümler sorunluydu.bu arada ışıklandırma efektini kapatsakta hdr galiba açık kalıyo ve performansı bu düşürüyo.vede bendede bazı ayarlar max medium açık durumda oluyo.high seçeneği yok yanineden böle bişi yapmışlar anlamadım

ayrıca takım arkadaşlarımı gözlerken adamın bir tank tarafından patlayışını izledim.kanım dondu.inanılmaz bi gerçekçilik vardı patlamada
  • Patlamalar manyak yaaaaaaa bi blur efekti oluo bööle.Bu arada hdr yi register dan kapatabiliriz sanırım most wanted da vardı ööle bi olay.Yaa single player sıkıyo adamı yapay zeka filan çok salak.Multiplayer oynamak lazım.Hamachi den oynayalım diorum kimse parmak kaldırmıyo ben varım diye.Bu hafta komple boşum.Hadi arkadaşlar.
  • walla hafta sonları ben kapışırım.çok iyi değilim ama zevkli olurbu arada hdr kapatılıyorsa çok iyi ama bence görüntüler güzel kapatmasam daha iyi, ekran kartına abanacaz artık
  • Ve texture detail i high yapmanın yolunu buldum ama bunu yapınca heryer kapkaranlık oluyo sadece patlama olan yerler aydınlanıyo texture detail i high yapmak için oyunun klasöründe data dan settings klasörüne girin oradan renderer_settings dosyasını not defteri ile açın sonra orada ayarlarla istediğiniz gibi oynayın benim ayarlar böyle

http://img352.imageshack.us/img352/9313/ayarlar5nl.jpg

ve bu da oyun içinden bi resim bomba attım çünkü ancak o zaman etraf aydınlanıyor

http://img352.imageshack.us/img352/343/gokhan5cu.jpg

Oyun içinden de görüntü alıcam ayarlarda texture detail high yazıyo.

• İşte bu da options menüsü.Oyunu kapatıp açtım kararma sorunu da çözüldü high detail de oynuyorum siz de deneyin biraz kasıyor ama olsun.

http://img485.imageshack.us/img485/7264/texture7xd.jpg
  • oo çok sağol bendeki takılmalar çok azaldı şimdi, yok denecek gibi, şimdi high detail deniim
  • Arkadaslar bende 9600pro var.800X600 oynayabiliryorum TV'den izleyerek.Bildiginiz uzere TV'de 20 fps'yle oynamak monitorde 40 fps'yle oynamak gibi bir etki yaratiyor GRAW'in dx7 render'iyla oynayabilir miyim?Bunun console icin bir kodu var midir?Boylelikle belki de TV'den monitore gecis yapabilirim ;)
  • Selam.Arkadaşlar bende oynuyrum o oyunu Antialising 16x de 1280x768de oynuyorum
    6800gs
    2gb ddr2 ram ile oynuyorum çok mükemmel.Yalan söylemeyeyim çok ama çok minnacık bir takılma oluyor arasıra başka hiçbirşey yok.Ama oyun gerçekten süper.Merak ettiğim tekşey texture ayarı neden Medium da neden hiç high yk?

Maximum FPS 80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiTNG -- 14 Haziran 2006; 21:32:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.