Şimdi Ara

GHOST RECON 3 YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABİLERİM GHOST RECON 3 DENEN OYUNU ALDIM HEVESLE MAKİNAMA KURDUM FAKAT EN DÜŞÜK AYARLARDA LOW HEPSİ LOW DA İKEN BİLE KASIO MAKİNA...
    MAKİNANIN ÖZELLİKLERİ
    İNTEL LGA 775 P.4 3.0 GHZ
    EKRAN KARTI GEFORCE 6600GT 128 MB 128 BİT
    1 GB DUAL DDR RAM

• Ekran kartının yeni Driverlarını yükledin mi?
  • Ekran kartın yetersiz kalıyor olabilir.Oyunun minimum sistem gereksinimlerinde önerilen ekran kartının 256 MB olması gerektiği yazıyor.Minimum 128 MB olabilir yazıyor.

Yaw bu nasıl bir oyundur böyle bilgisayarlara para dayanmaz böyle giderse.PS3 yada Xbox360 almak şart oldu.

• valla ya böle giderse pcyi satıp ps3 alcam çıktığı gibi makinalarda oyun oynanmıo habire yenilemek gerekio..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcmanyak2

ABİLERİM GHOST RECON 3 DENEN OYUNU ALDIM HEVESLE MAKİNAMA KURDUM FAKAT EN DÜŞÜK AYARLARDA LOW HEPSİ LOW DA İKEN BİLE KASIO MAKİNA...
    MAKİNANIN ÖZELLİKLERİ
    1 GB DUAL DDR RAM

Bir sorun var senin makinende kendime göre düşündüğümde bende amd 64 3200+ 1024 ram ve X1800gto var ben herşey açık full de çok rahat oynuyorum seninde mediumda oynaman lazım.İstersen bi son driverlarını kontrol et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amroth

quote:

ABİLERİM GHOST RECON 3 DENEN OYUNU ALDIM HEVESLE MAKİNAMA KURDUM FAKAT EN DÜŞÜK AYARLARDA LOW HEPSİ LOW DA İKEN BİLE KASIO MAKİNA...
    MAKİNANIN ÖZELLİKLERİ
    1 GB DUAL DDR RAM

Bir sorun var senin makinende kendime göre düşündüğümde bende amd 64 3200+ 1024 ram ve X1800gto var ben herşey açık full de çok rahat oynuyorum seninde mediumda oynaman lazım.İstersen bi son driverlarını kontrol et.

Çok mu rahat oynuyorsun sallamaya dewam

• abilerim çook saolun düzeldi yeni driverı yükledim mediumda bikaçı highta çoook rahat oynuo saolun saolun saolun ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

Orjinalden alıntı: Amroth

quote:

MAKİNANIN ÖZELLİKLERİ
    1 GB DUAL DDR RAM

Çok mu rahat oynuyorsun sallamaya dewam

Yalan borcum yok gerçekten çok rahat oynuyorum.

• Anaaaaaa low detail de kasıyodu oyun 84.21 driverını bi indirdim açabildiğim en yüksek detayda 1024*768 de babalar gibi çalışıyo.Çok az takılma oluyo.Sistemim

Pentium 4 Lga 775 3.0 işlemci
    1024 mb ram
    6600 gt ekran kartı

Ama oyunun çok eksikleri var gibi.Benim sistemmi kaldırmıyo bilemem ama uzaklar görünmüyo.
    Bide move komutundaki yer belirtme işini brothers ina rms daki gibi yapsalardı çok güzel olabilirdi benim gösterdiğim yerin 10 metre ilerisine gidebiliyor adam.Yapay zeka çok eksik gibi geldi bana.Düşman 10 metre kadar önümde bana arkası dönük aramızda tel levha var ateş ediyorum tel levha yüzünden adam ölmüyo ama o kadar ateş sesine rağmen dönüp bakmıyor bile olduğu yerde duruyor.

Bide bişe sorucam bende texture quality en fazla medium yapılabiliyor daha yüksek yapmanın bi yolu yok mudur.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• 6600GT ile rahat çalışması imkansız kendinizi kandırmayın çatışmalarda kaç fps alıyorsunuz 15 mi?
  • Yaaapinky şimdi tartışma çıkmasın abi yalan mı konuşucam gözünü seviim bomba bile attım takılma olmadı ayarlar aynen şöyle tam hatırlamıyorum bazılarını ama

texture quality = Medium
    Advanced lights mı ne vardı o açık
    Shadows olan bişe vardı o açık
    Texture filtering=Triliniar ama 2x antialiasing açmayı düşünüorum
    1024*768 çözünürlük
    Gerisi komple açıktı

84.21 driverından önce low detail 800*600 bile kasıyodu.Ama yeni driver kurduktan sonra kasmamaya başladı bi ara fraps la ekran görüntüsü alır koyarım siteye.
  • Texture filtering Triliniar da duruyor ve sen bana full ayarlarda oynuyorum diyorsun ayrıca bu oyunda AA yok onuda hatırlatayım.

http://forum.donanimhaber.com/m_6511604/mpage_6/tm.htm

En altdaki yorumu oku bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 12 Mayıs 2006; 22:22:17 >
  • Pinky ben sana anti aliasing açtım demedim mesajımın başını okuduysan ayarları tam hatırlayamıyorum demişim ve o aa dediğim anisotrophic filtering miş.ve 4x de şu anda.Lütfen hemen insanlara iğne batırmaya çalışmayın.Ve ben kimseyi inandırmak zorunda değilim.İşte yeni ayarlarımda şu bu ayarlarda kasılmadan oynuyorum buyur.Bu arada oyunun yeni patch i çıkmış patch i indirme bitsin oynadıktn sonra oyun içi resim de çekicem bakarsın o zaman fps kaçmış.

http://img160.imageshack.us/img160/6660/ghostayar7jf.jpg

Hayır hem niye yalan konuşayım.Yavaşlarsa yavaşlıyo derim.Asla öyle kendimi kandırmak gibi bi olayım olmadı ve olmazda.Yavaşlayan bütün oyunlarda da babalar gibi söyledim yavaşladığını.Farcry topiğinde söyledim splinter cell 3 topiğinde söyledim.Hiç tanıdığım biri gibi çıkmadın pinky belki kızacaksın ama yine de söyleyeyim.

• Dostum tamam da sen şu grafik ayarlarından Texture Filtering i 4X yapmışsın biliyorsunki o ayar en fazla 16X oluyor oysa sen bana full ayarlarda oynuyorum demiştin ki bu full ayarda değil ayrıca sana bi tawsiye çözünürlüğü neden 60 Hz yaptın gözünü çok alır onu 85 yap
  • Yaa full ayar demişim ne bilem işte neyse o resimde gördüğün ayarlarda min 20-25 fps alıyor ki inan bana öyle çok göz zevkini bozacak bi takılma yavaşlama da olmuyor.Bu arada lcd monitörde 60 hz den yukarısı seçilmiyor.Hiçbi oyunda 60 hz den başka yok.Abim demişti lcd monitörde hz 60 olur diye.Bu arada monitörüm sony hx 75 ööle dandik bişe deil yani.De oyunun çok eksiklikleri var yahu.Yapay zekanın salaklığı yüzünden 2 askerimi kaybettim.Adama duvarın arkasına geç diyorum tactical map ten düşmanı görür görmez düşmanın üstüne yürüyo.Dumur oldum yahu.
  • Bu arada bi dargınlık filan olduysa özür dilerim.Bi de 1.06 patch ini yükleyen oldu mu ben yükledim pek bi faydasını göremedim.Xfire sağolsun otomatik update yapıyo hemen.
  • amd-2000 1 gb ram x1600 pro ile oyunu oynayabilirmiyim rahatça
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyler

amd-2000 1 gb ram x1600 pro ile oyunu oynayabilirmiyim rahatça
    Orta ayarlarda oynayabilirsin.
  • İşlemci 3.0 olsa rahat oynardın ama işlemcin düşükmüş.Bu arada hamachiyle oynamak isteyen varsa oynayalım zevkli gibi gözüküyo multiplayer.
  • acaba hangi driver ı yükledin??benim sistemim imzamdaki gibi ama bendede kasıyo oyun.patch yükledim ama denemedim oynamayı şimdi senin dediğin driver ı indiriim de deniim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.