Merhaba.Airstirke hava saldırısını nasıl çağırabilirm?VIP2 is Down bölümünde çağırmam gerekiyor da bilen varsa yardım etsin lütfen!
mouse un tekerlegi ile airstrike ı seç sonra nereye yapacaksan oraya bak, mouse un orta tusuna bas attack ı sec saldırsın. ama pach kurunca bazen orta tuş çalışmıyor. eger çalışmıyorsa GRAW ın kendi topic i var forumda oraya yazdım problemin çözümünü arayıp bulabilirsin
Patchi kurduktan sonra öyle oldu.Teşekkür edrim arkadaşım.
Evet patch'i kurunca bu sorun ortaya cikti bende de.Sonra silip bastan kurdum.Sorun ortadan kalkti ama 1.0'a geri dondu tabi oyun.Acaba tekrar patch'i kursam bu yolla sorun ortadan kalkar mi?
Patch'i kurunca yukarıda "Will"in söylediğini yapman lazım. Bu şekilde o sorundan kurtuluyorsun.
Tesekkurler musakka Ben GRAW'da VİP2 down bolumunde takildim.Cheat gibi birsey bulmadan oynamayi dusunmuyorum.Oyun gayet zor olmus.
Sakın derim. Hile ile böyle heyecanlı bir oyunun tüm heyecanını bitirirsin. O gerçekçiliği ile her an ölebileceğinin farkında olarak oynamanın zevki apayrı. Sadece dikkatli oyna, yavaş fakat emin adımlarla git, yanındaki askerleri uygun yerlere diz, belli bölgeleri korumaları için emirler ver. Oyunun zevki böyle çıkıyor.
Evet kesinlikle arkadaşa katılıyorum.Oyunun heycanını yaşa!Mükemmel bir oyun Yapay zeka bir geri ama mükemmel bir oyun;)
bu bende de airstrike çalışmıyor. ayrıca adamların yanına gidince silah da almıyor. bu xml uzantılı dosyayı açamıyorum bu arada. sağ tıklayınca xml editor seceneği yok. bunu yüklemek mi gerekiyordu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme