Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kımyasal

arkadaş future soldieri aldıgımada pişman oldum olmam diyordum olduk işte ne gavur adamlar ...

ertelenmesi açısından bi sinir kapma oldu bendede ama pişmanlık yok şu an. beklentilerimi karşılamazsa o zaman pişman olurum
  • Ah twitter hesaplarını biri hacklemez ki görürüz onaylamayı o zman..En azından siz pc nizin kesin acacagını biliyosunuz arkadaslar bende bi de açmama korkusu var ..
    Bi de bi sorum olacak bu yarın gelecekse büyük ihtimal gece 12 den sonra açılmış olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenos05

Ah twitter hesaplarını biri hacklemez ki görürüz onaylamayı o zman..En azından siz pc nizin kesin acacagını biliyosunuz arkadaslar bende bi de açmama korkusu var ..
    Bi de bi sorum olacak bu yarın gelecekse büyük ihtimal gece 12 den sonra açılmış olur mu sizce?

Bir gün öncede duyurusunu yapmazlar hocam. En az 2-3 önceden yaparlar diye düşünüyorum. Açacakları saat Türkiye saati ile 13.00 olur. Eskiden hep bu saatte açıyorlardı serverları. Bakalım 24 saat olacak mı yoksa 12 saat sonra kapatacaklar mı? Hele bi gelsin de önce :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu fps limiti ile ilgili bir konu açılsa iyi olur aslında 90 olsa çok süper olur
  • Arkadaşlarda sizdede launcher ekranı böylemi altta update var ama yüklenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 14 Haziran 2012; 15:52:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeefes22

Arkadaşlarda sizdede launcher ekranı böylemi altta update var ama yüklenmiyor

/>

evt aynısı bendede var yakında downloada açılır bekliyoruz...

Edit: Downloada başladı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 14 Haziran 2012; 15:52:56 >
  • Tamam teşekkürler dostum bende bayadır açmıyodum altta update görünce açıldı sandım ondan heycan yaptım :D

Edit:Bende updateyi indirmeye başladı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 14 Haziran 2012; 15:54:04 >
  • Valla 2-3 gün önce duyurulur evet ama bence yarını geçmicek açılması..

Bi de arkadaslar update yüklendiğini söylüyolar yükleme bitince bi bilgi verirseniz seviniriz beyler..
  • quote:

Valla 2-3 gün önce duyurulur evet ama bence yarını geçmicek açılması..

Bi de arkadaslar update yüklendiğini söylüyolar yükleme bitince bi bilgi verirseniz seviniriz beyler..

Ben şu anda yüklüyorum %20 bitince bilgi veririm ancak indirme hızı çok yavaş onun için başka indirenlerde var diye tahmin ediyorum çünkü benim internet hızım bu kadar yavaş değil

@kımyasal senin kaçta indirme ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 14 Haziran 2012; 16:14:14 >
  • 1.41 gb birazdan biter (:
    Herşey tamam ama serverler hala offline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 14 Haziran 2012; 16:42:45 >
  • quote:

1.41 gb birazdan biter (:

Ben 700 Mb senin sonucu okumaycam olumsuz birşey göremeyim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 14 Haziran 2012; 16:37:01 >
  • Boş yere heyecan yaratmayın Server'lar açık değil, sadece oyunun güncellenmiş hali iniyor.

Muhtemelen 1-2 gün içinde serverlar açılacaktır.
  • Ben de update çıkmıyor. Bazı yükleyenler update'in virüs bulaştırdığını söylemiş. Yükleme yapanlar dikkat etsin. Yüklemeden sonra bi taratın makineyi.

Açılsa da oynasak sıcaklarda dışarı çıkılmıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

Ben de update çıkmıyor. Bazı yükleyenler update'in virüs bulaştırdığını söylemiş. Yükleme yapanlar dikkat etsin. Yüklemeden sonra bi taratın makineyi.

Valla ya hiç dışarıda çıkılmıyo oynarız açılsa yarın ya ben yarın açılması yonundeçok umutluyum ama bakalım..
    O virüs olayı diyen kişinin virüs programı öyle görmüştür bence bişey olmaz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

Ben de update çıkmıyor. Bazı yükleyenler update'in virüs bulaştırdığını söylemiş. Yükleme yapanlar dikkat etsin. Yüklemeden sonra bi taratın makineyi.

Valla ya hiç dışarıda çıkılmıyo oynarız açılsa yarın ya ben yarın açılması yonundeçok umutluyum ama bakalım..
    O virüs olayı diyen kişinin virüs programı öyle görmüştür bence bişey olmaz..

Bu launcher güncellemesi önce Amerika sunucularında oynayanlara gelmişti. 1 hafta kadar önceydi yanılmıyorsam. Şimdi Avrupa yani bizlere geldi. Dikkat ettim de 1.47 GB'dı oyunun boyutu. Şimdi 1.58 GB gösteriyor. Çok güzel değişiklikler yapacağız deyip durdular umarım bu aradaki 100 küsür MB'lık fark bunun içindir. Güncellemenin bize de gelmesi iyice yaklaştığımızı gösteriyor. Umarım senin dediğin gibi yarın açılır

• Sunucular bakımdan çıktı şuan ama hala serverler offline
  • Oyun içinde görmediğimiz birkaç güzel avatar buldum arkadaşlar. DH profiliniz için koymak istersiniz belki.

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

• Şöyle bir deviant çalışması var güzel olmuş
  • quote:

Şöyle bir deviant çalışması var güzel olmuş

Çok güzel olmuş İnceeee çok inceeeeeeeeeee. Sürekli hayvan resimlerine Are you redy for GRO? yazıyorlardı. Adam iyi dalgasını geçmiş

• seviyorum bu tür çalışma yapanları adam güzel yapmış çokda güzel oturtmuş :D oyun böyle olsa acaba nasıl olurdu XD
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.