Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada az önce bir resim daha paylaştılar ve not olarak "new patch notes soon to be available." yazmışlar. İyice yaklaştık yani

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

• Sabırla bekleyenlere müjde, Ubisoft dan mail gelmiş pazartesi günü beta tekrar başlıyor.

quote:

Tom Clancy's Ghost Recon® Online Closed Beta will be back online starting Monday, June 18. Make sure to reinstall the game client now so that you're ready to play when the test resumes. If you have any issues, consult our FAQ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 14 Haziran 2012; 22:45:55 >
  • abicim paso beta kuyrugundayım ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple26

abicim paso beta kuyrugundayım ya..

Aşağıdaki adımları uygulaman gerekiyor, aksi taktirde Türkiye'ye beta key göndermiyorlar şimdilik.

quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

Kapalı Betaya katılmak için yapmanız gerekenler:

1 - Eğer UPLAY üyeliğiniz yoksa aşağıdaki siteden üye olabilirsiniz.
    ---http://ghostrecononline.uk.ubi.com/

2 - Kapalı beta Türkiye'ye açık olmadığı için key göndermiyorlar ama aşağıdaki siteden key temin edebilirsiniz.
    ---http://www.computerandvideogames.com/342290/tom-clancys-ghost-recon-online-free-beta-key-giveaway/

3 - Alman ya da ingiliz Proxy kullanarak aldığınız keyi ghostrecononline.uk.ubi.com adresinden aktif edebilirsiniz.
    ---http://www.proxy-service.de/
    ---http://www.newipnow.com/

4 - Keyi aktif ettikten sonra Proxy kullanmadan normal olarak ghostrecononline.uk.ubi.com sitesine girip PLAY sekmesine tıkladığınız da oyunu indirip oynayabilirsiniz.
    ---http://ghostrecononline.uk.ubi.com/

Not: Oyunun boyutu 1.3 GB, keyi nasıl aktif edeceğinizi aşağıdaki adreste görebilirsiniz, ve proxy sadece keyi aktif etmek için lazım, oynarken ya da oyunu indirirken proxy kullanmanıza gerek yok.

http://ubisoft.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/15389/p/88,2229/session/L3RpbWUvMTMzMzM2NDg0OC9zaWQvRFY4dDlEVWs%3D

• denedim dostum ip değiştirip giriyorum san diegodan giriyorum ama hala beta sırasındayım san digeo lan san diego
  • quote:

denedim dostum ip değiştirip giriyorum san diegodan giriyorum ama hala beta sırasındayım san digeo lan san diego

Eski mesajlarımda vardı şimdi tam hatırlamıyorum ama avrupa da 7 ülke haricinde beta key gelmiyordu özellikle hesabını Türkiye den açıp San Diego IP ile denersen hiç alamazsın

Mesela Almanya, Fransa yada İngiltere üzerinden bir Proxy kullanarak rahatlıkla yapabilirsin, olmazsa kullanıcı adı şifre ve key gönderebilirsen ben halledebilirim.
  • hocam göndereyimde sen hallediver ya FPS damarım tuttu ama yok adam gibi bi oyun
  • quote:

hocam göndereyimde sen hallediver ya FPS damarım tuttu ama yok adam gibi bi oyun

Tamam PM olarak atın, hemen hallederim, yalnız serverlar pazartesi açılacakmış.
  • quote:

quote:

hocam göndereyimde sen hallediver ya FPS damarım tuttu ama yok adam gibi bi oyun

Şimdi mi download yapayım pazartesimi ?

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için bu arada :)
  • Uğur resmi sayfaların hepsine baktım herhangi bir duyuru yok. Çok ilginç olmuş mail işi Ayrıca bana mail gelmemiş 3 tane hesabım var kontrol ettim. E açılırsa iyi ya pazartesiye ne kaldı şurda

Edit: Uğur millet bu maili almış olsa forum yıkılırdı Kimse birşey yazmamış henüz herhalde yeni geldi mail sana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 14 Haziran 2012; 23:10:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Keyinizi aktif ettim, normal bir şekildehttp://ghostrecononline.uk.ubi.com adresine hesabınızla giriş yaparak PLAY sekmesine tıklayıp oyunu indirebilirsiniz, boyutu 1.6 GB civarı.

Proxy'ler de güvenlik açığı olduğu için şifrenizi değiştirmenizi tavsiye ederim, iyi eğlenceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Orijinalden alıntı: evrenos05

quote:

Ben de update çıkmıyor. Bazı yükleyenler update'in virüs bulaştırdığını söylemiş. Yükleme yapanlar dikkat etsin. Yüklemeden sonra bi taratın makineyi.

Açılsa da oynasak sıcaklarda dışarı çıkılmıyor zaten.

Valla ya hiç dışarıda çıkılmıyo oynarız açılsa yarın ya ben yarın açılması yonundeçok umutluyum ama bakalım..
    O virüs olayı diyen kişinin virüs programı öyle görmüştür bence bişey olmaz..

Bu launcher güncellemesi önce Amerika sunucularında oynayanlara gelmişti. 1 hafta kadar önceydi yanılmıyorsam. Şimdi Avrupa yani bizlere geldi. Dikkat ettim de 1.47 GB'dı oyunun boyutu. Şimdi 1.58 GB gösteriyor. Çok güzel değişiklikler yapacağız deyip durdular umarım bu aradaki 100 küsür MB'lık fark bunun içindir. Güncellemenin bize de gelmesi iyice yaklaştığımızı gösteriyor. Umarım senin dediğin gibi yarın açılır

Valla bence yarın açılacak kımyasal kardeşimde demiş sunucular bakımdan çıktı diye yarın 13.00 da oyunda görüşürüz beylerrr vallaha acayip heves yaptım yarın 1 e
    Gerçi daha oyunu arkadasın pc de güncelleyip kendime atacam ama bakalım olacak mı..

• quote:

Uğur resmi sayfaların hepsine baktım herhangi bir duyuru yok. Çok ilginç olmuş mail işi Ayrıca bana mail gelmemiş 3 tane hesabım var kontrol ettim. E açılırsa iyi ya pazartesiye ne kaldı şurda

Edit: Uğur millet bu maili almış olsa forum yıkılırdı Kimse birşey yazmamış henüz herhalde yeni geldi mail sana?

Yusuf şimdi dikkat ettim de mail Amerika üzerinden ilk defa denemek için kullandığım hesaba gelmiş, Avrupa sunucularında oynadığım hesaba gelmedi, belkide tarih sadece Amerika sunucları için geçerli olabilir.

Avrupa serverları daha sonra açılıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 14 Haziran 2012; 23:18:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Keyinizi aktif ettim, normal bir şekildehttp://ghostrecononline.uk.ubi.com adresine hesabınızla giriş yaparak PLAY sekmesine tıklayıp oyunu indirebilirsiniz, boyutu 1.6 GB civarı.

Proxy'ler de güvenlik açığı olduğu için şifrenizi değiştirmenizi tavsiye ederim, iyi eğlenceler.

Çok teşekkür ederim iyi geceler :)

• Yusuf dediğim gibi USA için açtığım hesaba gelmiş mail, belki avrupa sunucuları farklı bir tarihte açılıyor olabilir.

Mail bugün 17:56 da gelmiş.

Yama notlarını da yayınlamışlar.
    quote:

Game version: 0.7.0

General

Starter Kit!
  • New players will now receive both primary weapons and a pistol for each of their characters.
    ---- Starting Requisition Points have been adjusted to result in a round number after completion of the tutorial
    ---- When a player dies, he will be shown the "Death log" with more information on damage taken.
  • Voice Comms icons were added on top of players head and on the tactical map when they speak.
  • The name of users speaking through Voice Comms is now displayed on the left side of the HUD.
  • The health of a squad mate will now be shown when the user is pointing at him.
  • Kills/death in the scoreboard were moved to lower part of the screen to focus on teamplay
  • Grenades you are throwing don't bounce against your Blitz Shield anymore.
  • Players will now retain their stance (stand, crouch, prone) after performing a jump over or on top of an obstacle.
  • The visual effect of HEAT device from the player triggering it has been improved.
  • Implemented several audio design improvements to class devices
  • Corrected an issue that caused Loot to be far more rare than intended
  • Armor, Device, and Weapon Customization interfaces have been improved
  • Corrected an issue that caused squad mates not to be shown between matches in the lobby
  • Daily Missions have been renamed Daily Challenges
  • Grenades will now Auto-stack in the inventory
  • Repeatable Achievements and Accolades have been combined into a Medals System
  • The game will automatically assign optimal visual settings for machines with graphic processor from Sandy Bridge, Ivy Bridge, and AMD X1000 cards family.
  • Fixed various disconnection issues and Crashes.

Map
  • A compass was added to the mini-map.

Weapons
  • A new reticule showing weapon dispersion is shown in iron sight mode for the LMG, SMG, Sniper, Handguns
  • Shotguns now have a new circle reticule in 3rd person mode
  • Improved starting weapons:
    ---- Ultimax: Increased the Rate of Fire and added a bipod and red dot full
    ---- M500: added a red dot small
    ---- MP5: added a red dot small
    ---- M27: added a red dot full
  • Assigned semi-auto firemodes to LMG36 and L86 weapon types
  • Rebalanced handguns to differentiate them:
    ---- USP 45: Increased damage, reduced Rate of Fire
    ---- FiveSeven: Reduced Rate of Fire, doubled magazine size
    ---- FNP45: Increased damage and magazine size, reduced Rate of Fire
    ---- Redhawk: Increased damage
    ---- PX4: Reduced Rate of Fire, increased magazine size
  • Pentagun: Slightly increased reload time and ready time, adjusted magazine size and reduced accuracy
  • Improved the time delay when tapping shots for the following weapon types and variants: OC-14, M96, Mk 46, LMG36, L86, 6P41, M27, As-Val, Mk16, SAR-21 and ACR
  • LMG ammo pools now include at least one full magazine reload

Known Issues
  • There is a high chance that users on moderate NAT will have replication issues with users on strict NAT
  • Locking your screen may result in a disconnection from the game
  • Clients are sometimes kicked from the session after they use the "Alt+Tab" function while in windowed mode
  • User might receive the error "Runtime Error! R6025 - pure virtual function call" when he quits the client during "Match Starting In" phase
  • Changing from prone to crouching/standing stance on the slope/stairs will cause the player to involuntarily slide down a short distance
  • Rarely, clients remain stuck on the respawn screen after the warm-up time , after all of them joined the queue of a new session

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 14 Haziran 2012; 23:44:42 >

• Bana mail geldi
    Welcome to Action Dimension. We are looking forward to see you in the game.

Please click this link to activate your account:

falan filan diye girdim üyelik oluşturdum ee noldu şimdi?
  • Çok aşırı değişiklikler yok. Oyunu daha oynanır şeyler yapmışlar. Bazı hatalar giderilmiş. Birkaç silahın iron sight'ları düzeltilmiş sanırım. Bazı silahlara red dot eklenmiş. Herhalde bazılarına alınamıyordu. Ama hala Avrupa sunucuları ile ilgili bir bilgi yok. N. America olarak yazmışlar Twitter'dan. Sanırım aynısı Avrupa için de geçerlidir. Tarihle ilgili Uğur'a gelen mail dışında bir bilgi hala yok Pazartesi gelse bari.

EDİT: Tüm GRO avatarlarına burdan ulaşabilirsiniz

http://brownblood.free.fr/uploads/avatar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 15 Haziran 2012; 0:44:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otomania

Key falan da aldım ancak ne hikmetse Redeem Key seçeneği göremedim hiçbir yerde, proxy ile denememe ve üyelik bilgilerimin oyunun istediği doğrultuda Almanya olması gibi

Acaba açık beta kapalı beta derken şu an tamamen mi kapalı durumda serverlar?

Aynı sorun bende de oldu, yardımcı olabilir misiniz lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKreamy

quote:

Key falan da aldım ancak ne hikmetse Redeem Key seçeneği göremedim hiçbir yerde, proxy ile denememe ve üyelik bilgilerimin oyunun istediği doğrultuda Almanya olması gibi

Videodan izleyerek yapabilirsiniz arkadaşlar. Güzel anlatmış videodaki eleman. Keyi girdikten sonra proxy olmadan giriş yapacağınızı nereden indireceğinizi falan açıklamış.

www.youtube.com/watch?v=I320GX9Fedc

Serverlar kapalı fakat key girme işlemlerini yapabiliyorsunuz. Proxy hallederseniz sorun kalmaz. Birkaç kere deneyin bazen ilkinde olmayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 15 Haziran 2012; 2:52:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKreamy

quote:

Videodan izleyerek yapabilirsiniz arkadaşlar. Güzel anlatmış videodaki eleman. Keyi girdikten sonra proxy olmadan giriş yapacağınızı nereden indireceğinizi falan açıklamış.

www.youtube.com/watch?v=I320GX9Fedc

Serverlar kapalı fakat key girme işlemlerini yapabiliyorsunuz. Proxy hallederseniz sorun kalmaz. Birkaç kere deneyin bazen ilkinde olmayabiliyor.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.