Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kımyasal

Arkadaş şimdi çok karisik bir durum varhttp://ghostrecononline.us.ubi.com/ vehttp://ghostrecononline.uk.com/ burada german proxyde key aktif edeceksek .de.ubi.com usa proxyde us.ubi.com ingiliz proxyde uk.ubi.com fransız proxyde de fr.ubi.com uzantili olmasina dikkat edin ama yaklasik bi 3saatlik ugrastan sonra buna hackspot shield gibi programlar kurmamda dahil keyi bir türlü aktif edemedim ya bug var yada key aktif etmek suan kapali...

İki gündür PM ile ulaşan 5-6 kişinin keyini aktif ettim bir sorun yoktu.

EU keylerini aktif etmek için UK adresini kullanman yeterli.

--------------------------------------------------------------------------------------

Yeni hesap açanlar yani önceki betaya katılmayanlar muhtemelen Pazartesi günü Türkiye saatiyle 13:00 oyuna başlayabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 16 Haziran 2012; 1:35:26 >

• Frag Dolls & Devs Eventini izliyim diye uykusuz kaldım valla arkadaşlar. Geldi ........ lardan biri Türkiye'den selamlar yazdım iplemedi. Elamanlara isimleriyle hitap ediyorlar. Şimdi hiç yeri değil ama hakkaten kimse bizi sevmiyor Neyse izleyeceğim bakalım burdan editlerim artık sabah okursunuz

EDİT1: GRO oynayacaklarmış. Gözüme çarpan değişiklik olursa hemen iletirim

EDİT2: Arkadaş cidden mal bunlar. Blitz açmış yardırırken o halde boruların altından geçmeyi, hemen akabinde engelin üzerinden atlamayı denedi. 30 level karakter, her şeyi full, elinde F2000 üstünde Hermes IV ama beyin sıfır Dayanamadım kapattım yatıyorum.

Bu arada Assault kasacak arkadaşlar için AR 21 ve F2000 güzel silahlar olmasına rağmen ext ammo seçenekleri yok ve 30/90 şeklinde mermi kapasitesine sahipler. Oldukça kullanışsız. Yani Sar-21 C akar (40/120 mermi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 16 Haziran 2012; 5:34:58 >

• Toplam mermi sayısı üstündeki zırhla alakalı diye biliyordum, yanılmışım her zaman ki gibi.
  • Yusuf videonun tekrarından 15 dakikalık bir bölümünü izledim de oynadıkları oyunun yeni versiyonu değildi, bizim son oynadığımız versiyondu, sanırım eski versiyondan bir gameplay videosunu montajlayıp sadece röportajı canlı yaptılar, dikkat ettim de yukarıda kımyasal'ın paylaştığı ekran görüntülerindeki değişiklikler yoktu, mesela yeni eklenen minimap deki pusula, yeni death screen ve yenilenen silah özelleştirme ekranı oynadıkları versiyonda yoktu.

Şimdilik iki tane hayal kırıklığım var, bir önceki yamada yaptıkları ve biz dahil çoğu kişi tarafından beğenilmeyen CQ modunun tek round olması ve sanırım yine aynı dört haritayla devam edeceğiz.
  • Yeni sürüm değildi farkettim ama orda direk oynadılar. Çünkü Sunie 23 lvl falandı en son 30 değildi :)

Yeni sürümü oynarlar diye uykusuz kaldım fos çıktı arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben key alıp eklemiştim ama beta yoktu aktif ettiğimde yani oynayamadım şimdi ben pazartesi oynayabilecekmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

Beyler ben key alıp eklemiştim ama beta yoktu aktif ettiğimde yani oynayamadım şimdi ben pazartesi oynayabilecekmiyim?

Hocam Pazartesi kimlerin oynayacağını biliyoruz fakat ayrıntı olarak nasıl olacak emin değiliz.

1- Sizin gibi keyi girip oynanım olanlar,

2- Beta kuyruğuna girmiş fakat key alamamış kişiler,

3- Ya da yeni bir Uplay hesabı alıp direk oyuna girecek kişiler.

3üncü seçenek pek olası değil. Muhtemelen 1 ve 2 deki gibi olacaktır. 2 gün sonra anlayacağız 13:00'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

Beyler ben key alıp eklemiştim ama beta yoktu aktif ettiğimde yani oynayamadım şimdi ben pazartesi oynayabilecekmiyim?

Hocam Pazartesi kimlerin oynayacağını biliyoruz fakat ayrıntı olarak nasıl olacak emin değiliz.

1- Sizin gibi keyi girip oynanım olanlar,

2- Beta kuyruğuna girmiş fakat key alamamış kişiler,

3- Ya da yeni bir Uplay hesabı alıp direk oyuna girecek kişiler.

3üncü seçenek pek olası değil. Muhtemelen 1 ve 2 deki gibi olacaktır. 2 gün sonra anlayacağız 13:00'da.

Beyler bence üyeliği olsada beta keyi falan oynayamayanlar oynayacak..İyi o zaman herkes yeni üyelik alır..Neyse saatine kadar belli oldu ya pasalar gibi beklenir :D

• Beyler bu ne herkes sus pus olmuş ya :)..
    Bi gelişme yok mu bizimde oynayıp oynayamayacağımız hakkında (Ülkeler arasında Türkiye olmamasından bahsediyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenos05

Beyler bu ne herkes sus pus olmuş ya :)..
    Bi gelişme yok mu bizimde oynayıp oynayamayacağımız hakkında (Ülkeler arasında Türkiye olmamasından bahsediyorum.)

Yarın 13:00 da başlıyor hocam. O ülkelerin olayı da oradan adam direk kuyruğa girip redeem yapabilecek. Yani proxy ile uğraşmayacak. Bizi Türkiye olarak görmüyor Almanya olarak görüyor açmasalar da sorun yok şimdiki hesaplarımızla oynayacağız. Zaten Açık Beta da ülke sınırlaması falan olmayacak herkes oynayabilecek. Açık betadan sonra hesapların silinmeme durumu da var mis gibi. Ayrıca kapalı betada oynayanlar açık betaya 3 gün erken erişim sağlayacak. Özel ödüllerle birlikte :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yarın 13:00 da başlıyor hocam. O ülkelerin olayı da oradan adam direk kuyruğa girip redeem yapabilecek. Yani proxy ile uğraşmayacak. Bizi Türkiye olarak görmüyor Almanya olarak görüyor açmasalar da sorun yok şimdiki hesaplarımızla oynayacağız. Zaten Açık Beta da ülke sınırlaması falan olmayacak herkes oynayabilecek. Açık betadan sonra hesapların silinmeme durumu da var mis gibi. Ayrıca kapalı betada oynayanlar açık betaya 3 gün erken erişim sağlayacak. Özel ödüllerle birlikte :)

Yani biz cvg den aldıgımız key li hesapla girecez bugun? O ödül ve hesap silinmeme olayıda çok iyiymis bu arada..

Ya bu arada ben arkadasın pc den dosyaları aldım olmadı oyunu launcher den acın gibi bi hata alıyorum o yuzden kotayı asma pahasına kendim indirecem oyunu ama oyunu acmazsa cok koyar ya sistem korkutuyo beni mw2 conviction gibi oyunlarımı oynadıgımı soyledıgımde rahatca oynarsın demiştiniz ama rahatlatacak bişe duymak istiyo insan :) indirmeye cesaret edemiyorm..

(Kimyasal suan sayfada sen varsın dostum sadece bi fikir ver az kaldı 1 e ona göre indirim :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-08C96E222 -- 18 Haziran 2012; 12:09:16 >

• Saatini beklemek en iyisi sonradan pişman olmayasın keyler aktif edilemiyor beta sırasında olan hesap var yanılmıyorsam key aktif etmede sorun var... :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Saatini beklemek en iyisi sonradan pişman olmayasın keyler aktif edilemiyor beta sırasında olan hesap var yanılmıyorsam key aktif etmede sorun var... :S

Key aktif etme sıkıntım yok dostum pc nin oyunu acma durumunu diyorum sence..
    ATİ HD 3650 P4 3.2 VE 2 GB RAM
  • Minimum Configuration:
    Supported OS: Windows XP (32-64 bit) / Windows Vista (32-64 bit) / Windows 7 (32-64 bit)
    Processor: 2.6 GHz Intel Core 2 Duo
    RAM: 3 GB
    Video Card: 256 MB DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (*see supported list)
    Sound Card: DirectX 9.0-compliant sound card
    Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller
    ATI RADEON X1000 / HD 2000/3000/4000/5000/6000 series
    ramin 2gb

### Oyun açıldı beta kuyrugundaki key aktif edilmemiş hesabımla giriş yapabildim... DALIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 18 Haziran 2012; 13:03:58 >
  • Şu anda oyundayım arkadaşlar.

Key redeem edilmiş ama hiç oyuna girmemiş olduğum hesaptan giriş yaptım ilk olarak oldu. Diğerlerini denemedim. Varsa öyle bir hesabınız girebiliyorsunuz
  • Yusuf nick ver :D
  • İlk öncelikle merhaba arkadaslar bana yardım edebilirmisniz? ghostrecon online kayıt oldum fakat saat 13:14 olmasına rağmen hala you are in the beta queue lütfen yardım edin
  • Olmadı hala yardım edecek varmı lütfen
  • quote:

quote:

Hocam şimdi anlamadım, biz ilk kapalı betada oynadığımız hesaplarımızla oyun açıldığında devam edebilecek miyiz? Kasdettiğim istatistikler level'ımız falan sıfırlanacak mı?

• Beyler önceki beta hesapları olanlar o hesaptan oyunu indirsin ve yeni bir uplay accountu açıp oyuna öyle login olsun ben yaptım ve oyuna girmeyi başardım key aktif etme işine gelince uplay hesabı ile key aktif etmedim ama ne hikmetse oyuna girebildim ...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.