Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O yaptıkları kedili wallpaper harbiden tam bir kapak olmus

Bu arada banada mail gelmemiş ama twitter hesaplarındaki şuanda ki 2. twitt lerinde ki link foruma yonlendiriyo orda açıklanmış sanki arkadasa gelen mailde ki yenilikler..Ama dediginiz gibi N.America yazıyo onlar pazartesiyse ohooo bize ne zaman gerçi pazartesi göremedim ama ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenos05

O yaptıkları kedili wallpaper harbiden tam bir kapak olmus

Bu arada banada mail gelmemiş ama twitter hesaplarındaki şuanda ki 2. twitt lerinde ki link foruma yonlendiriyo orda açıklanmış sanki arkadasa gelen mailde ki yenilikler..Ama dediginiz gibi N.America yazıyo onlar pazartesiyse ohooo bize ne zaman gerçi pazartesi göremedim ama ben

mail bendede yok artık açsınlar milletin istegini biraz karşılasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

Çok aşırı değişiklikler yok. Oyunu daha oynanır şeyler yapmışlar. Bazı hatalar giderilmiş. Birkaç silahın iron sight'ları düzeltilmiş sanırım. Bazı silahlara red dot eklenmiş. Herhalde bazılarına alınamıyordu. Ama hala Avrupa sunucuları ile ilgili bir bilgi yok. N. America olarak yazmışlar Twitter'dan. Sanırım aynısı Avrupa için de geçerlidir. Tarihle ilgili Uğur'a gelen mail dışında bir bilgi hala yok Pazartesi gelse bari.

EDİT: Tüm GRO avatarlarına burdan ulaşabilirsiniz

http://brownblood.free.fr/uploads/avatar/

sağolasın. Güzel avatarlar.

• Ya gelişme yok mu beyler ya çıldıracam yemin ediyom bilerek yapıyo ya herifler
    Ben lys 1 2 3 4 5 hepsine girerim anca açılır bu oyun pehhh..
  • Birkaç Görüntü buldum nelerin yeni olduğunu belli ediyor grafikler biraz netleşmiş gibi geldi bana
     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

Pompalı tüfeklerde yanılmıyorsam ya aim kalkmış yada ek olarak 3. görüş açısından nişan alma eklenmiş oldukça etkili bir seçenek (:

EDİT:
    (9 Temmuz 15) arası İspanya, İtalya, Polonya, Portekiz, Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya, Andorra, İzlanda, Lichtenstein, San Marino, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Yunanistan, Makedonya, Moldova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya bu ülkerelere beta açılacakmış o kadar ülke var arada Türkiye'nin olmaması beni çok üzdü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 15 Haziran 2012; 16:58:56 >

• Ben de tam bu resimleri yüklemeye geliyordum Metin. Eline sağlık

Peki edit'te belirttiğin bilgiye nereden ulaştın link atabilir misin. Türkiye'ye açmamaları çok saçma gerçekten ama proxy ile girmeden o ülkelerden direk giriş sağlamak için olabilir o. Sonuçta bize key gelmezken biz gene de girebiliyorduk. İlginç doğrusu

EDİT Buldum şimdi okudum. Diyor ki:

- 18 Haziran - 24 Haziran arasında betada hiç oynamamış oyuncular yani şu anda kuyrukta olan oyunculara key göndereceklermiş onların test etmesini istemişler. Beta'da oynamış oyuncular bu süre içinde hesaplarına ulaşamayacaklarmış hesaplarınız silinmedi korkmayın sadece ulaşamayacaksınız demişler.

- 25 . Haziran ve 8 Temmuz arasında beta oynayan oyuncular olaya dahil olacak ve 1 hafta da onlar yeni oyunu test edecekler. Tüm sunucuları açacaklarını belirtmişler.

- 9 Temmuz 15 Temmuz arasında da beta kodu dağıtılmayan betaya aktif katılım yapamayan bir üst mesajda Metin'in saydığı ülkelerde de erişim sağlanacakmış. Avrupa da yazdığı için belki Türkiye oraya dahil olmuştur

Benim anladığım Temmuz sonuna kadar kapalı betayı yeni oyuncular, eski oyuncular ve hiç katılamamış ülke oyuncularıyla deneyip eksikleri giderip Open Beta'ya geçecekler. Umarım oynayışımıza bir engel çıkmaz da adam gibi girer oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 15 Haziran 2012; 17:26:34 >

•  Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

Sağolasın Yusuf yanılmıyorsam fransada yapımcı genelde fransa forumunda oluyor translateden çevirdim
    http://forums.ubi.com/showthread.php/683628-Prochaine-Phase-de-Beta-Ferm%C3%A9e

• Okudum Metin Bir üst mesajıma editledim olacak olanları. İnşallah her aşamaya gireriz. Benim key bekleyen hesabım var ama Türkiye dahil olacak mı esas konu orada. Fransızlar bizi pek sevmez ama bakalım
  • Key bekleyen hesabım derken ne olur olmaz hesabı mı ? yoksa phase 2 hesapları phase 3e dahil olmayacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Key bekleyen hesabım derken ne olur olmaz hesabı mı ? yoksa phase 2 hesapları phase 3e dahil olmayacak mı ?

Yani proxy olmadan APPLY FOR BETA yaptığım hesap. Key gelmedi hala sırada gösteriyor. Sanırım ona yollayabilirler Zaten İlk hafta tarih aralığında (18 Haziran - 24 Haziran) Phase 2 de oynamış olanlar bu hafta dahilinde hesaplarına ulaşamayacaktır demişler. Yapmak istedikleri şey bu ilk haftayı hiç oynamamış oyunculara oynatmak. Yani oyunun bu halini sıfırdan oynayacak birisi nasıl bulacak nasıl özümseyecek bunu yapmak istiyorlar. Bi düşünsene biz kaç ay oynadık. Hiç oynamayana karşı çok üstün oluruz. Adamlar ilginç şeylerin peşinde cidden

• hemen yeni bir hesap açayım...
  • quote:

hemen yeni bir hesap açayım...

Aç aç ne olur ne olmaz yollarlarsa key biz girer oynarız Pazartesi

Bu arada insan olmayan birisini buldum. GM di sanırsam konusunu açmış fotoşol değil yani. Ama sonradan banladılar mı naaptılarsa hiç görmedim ben bu elemanı.

Hiç harcamamış herhalde

• Launcher'da aşağıdaki notu yayınlamışlar, aslında yaptıkları mantıklı ama ben tekrar yeni hesap açmayla uğraşamam, bir hafta daha beklerim sorun değil

Bir hafta sonra bütün silah ve ekipmanlarımızla bizde oyuna kaldığımız yerden devam edebileceğiz, ayrıca serverlar günde 12 saat değil 7/24 açık olacakmış.

quote:

We have finalized the development of patch 0.7.0 which will be deployed for testing by players in two waves starting this upcoming Monday. We will be giving a break for new players and allowing them a one week head start in order to get acquainted to the game in order to minimize the frag fest by players with previous playing experience.

So to recap, starting on Monday the 18th at 11am UK time, new players will be able to login and play.

A week after, starting next Monday the 25th, all previous players will be able to login with their original accounts (they will keep their previous XP and inventory) and the session will continue on a 24 hour 7 day basis at this point.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 15 Haziran 2012; 18:40:39 >

• Arkadaş bu yeni hesap açmak gerçektende işkence :S nedir bu yaa you are in the beta queue...
  • Bu yeni mesajlarla birlikte 2 sorum olacak beyler..
    1-Bu pazartesi artık kesinleşti mi yani?
    2- Proxy den key alan bizlerde beta oynamış mı sayılıyoruz yeni üyelik mi lazım şimdi yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenos05

Bu yeni mesajlarla birlikte 2 sorum olacak beyler..
    1-Bu pazartesi artık kesinleşti mi yani?
    2- Proxy den key alan bizlerde beta oynamış mı sayılıyoruz yeni üyelik mi lazım şimdi yani?

1- Evet kesinleşti

2- Hiç giriş yapmadığınız için oynamamış sayılabilirsiniz.

Bu ilk hafta yeni oyuncuların oynaması olayına katılabilecek miyiz emin değilim. Yani o hesapların hepsine key gelmeyebilir. Gelirse oynarız gelmezse Uğur'un dediği gibi 1 hafta daha bekleriz ne yapalım.

Ama oynamak istiyorum lan

EDİT:

Arkadaşlar şimdi aklıma geldi. Yeni oyunculardan kastı beta açıldıktan sonra üye olanlar olabilir. İlk hafta oynamak isteyenler şimdi açıktıkları you are in the beta queue yazan hesapları olmaz ise beta başladıktan sonra hemen bir tane daha alıversin.

Bu arada şunu da belirteyim. Bu bir haftalık süreç için sıfırdan başlanacak 1 haftada gele gele 10-15 levele gelinir. Sonra kendi hesabımıza geçeceğimiz için bu ilk bir haftayı oynamasak da olur. Sıfırdan başlayıp sonra kendi hesaplarımıza dönünce o hesaplar zaten yalan olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 15 Haziran 2012; 21:35:10 >

• maksat hesap değil o zamanı boş geçirmemek Yusuf :D
  • quote:

maksat hesap değil o zamanı boş geçirmemek Yusuf :D

O da doğru. Olmadı o hesaptan devam ederiz
  • Arkadaş şimdi çok karisik bir durum varhttp://ghostrecononline.us.ubi.com/ vehttp://ghostrecononline.uk.com/ burada german proxyde key aktif edeceksek .de.ubi.com usa proxyde us.ubi.com ingiliz proxyde uk.ubi.com fransız proxyde de fr.ubi.com uzantili olmasina dikkat edin ama yaklasik bi 3saatlik ugrastan sonra buna hackspot shield gibi programlar kurmamda dahil keyi bir türlü aktif edemedim ya bug var yada key aktif etmek suan kapali...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dur bakalım Metin sakin ol hele

Pazartesi saat 13:00 olsun da anlarız nasıl olacak ne yapacağız.

EDİT: Bu arada bende key aktif edilmiş ancak oyuna girip karakter oluşturulmamış bir hesabım, bir de You are in the BETA Queue diyen hesabım var. Bakalım hangisiyle girebileceğim Pazartesi günü? Ya da girebilecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 15 Haziran 2012; 22:39:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.