Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir de, bazen karşıma recon çıkıyor, 2 metre var aramızda, LMG ile 25-30 mermi atıyorum, o da bana atıyor, benim health 150, ben ölüyorum, arkadaş yara bile almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfie

aimboot denilen şey bu oyunda var mı?
    Bir de, bazen karşıma recon çıkıyor, 2 metre var aramızda, LMG ile 25-30 mermi atıyorum, o da bana atıyor, benim health 150, ben ölüyorum, arkadaş yara bile almıyor.

Bi ara speedhack vardı ama sonradan hack kalmadı. Ancak öyle anlar oluyor ki aimbot gibi oluyor. Bir kere karşıma bi anda 4 kişi çıktı. O kadar hızlı bir şekilde 4ünü de vurdum ki kendim bile oha dedim. Adamlar hemen aimbot dediler. Yani onların tarafından bakınca öyle yorumlanabilir.

Diğer olay ise pingle ilgili. Karşı karşıya kaldığım adama P90 ile net 3 mermi attım. O beni vurdu baktım adamın canı full neti iyi olan maalesef avantajlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim pc oyunun sistem gereksinimlerini karşılamasına rağmen çatışma anında vs. kasıyo low ayarda oynamam rağmen nedir bu sorun anlamadım varmı başka böyle sıkıntısı olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer7171

benim pc oyunun sistem gereksinimlerini karşılamasına rağmen çatışma anında vs. kasıyo low ayarda oynamam rağmen nedir bu sorun anlamadım varmı başka böyle sıkıntısı olan?

Çok nadir bende de yapıyor. Eski patch daha performanslıydı. Game booster indirin oyuna girmeden önce çalıştırın faydası olabilir.

• @yydn7 Tahminimce bu isteğimi oyunun karşılayıp karşılamadığını sen cevaplıyabilirsin.

Recon hareket kabiliyeti sakinlik kaldırdığı için benim seçimim oldu. Fakat bu görünmezlik barının daha hızlı dolması ve aktif durumda iken sürenin uzun olması için ne yapmak gerekir ?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

@yydn7 Tahminimce bu isteğimi oyunun karşılayıp karşılamadığını sen cevaplıyabilirsin.

Recon hareket kabiliyeti sakinlik kaldırdığı için benim seçimim oldu. Fakat bu görünmezlik barının daha hızlı dolması ve aktif durumda iken sürenin uzun olması için ne yapmak gerekir ?

kardeş, daha ne kadar hızlı dolacak? bir-iki oyunda rastladım, adam sürekli görünmez olup geliyor, vuruyor. Zaten bizim bölgede, nereye saklanıp tekrar dolduruyor anlamadım. Ya da hep görünmez geziyor. Terbiyesiz, bir de kill aldıkca sayısını yazıyor chat'ten :)

benim ping hep sarıda, yeşiller daha avantajlı bu durumda dimi? ne yapmak lazım? varmıdır bir yolu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfie -- 18 Ağustos 2012; 12:21:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Orijinalden alıntı: omer7171

benim pc oyunun sistem gereksinimlerini karşılamasına rağmen çatışma anında vs. kasıyo low ayarda oynamam rağmen nedir bu sorun anlamadım varmı başka böyle sıkıntısı olan?

Çok nadir bende de yapıyor. Eski patch daha performanslıydı. Game booster indirin oyuna girmeden önce çalıştırın faydası olabilir.

sağol biraz fps artışı oldu daha rahat oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

@yydn7 Tahminimce bu isteğimi oyunun karşılayıp karşılamadığını sen cevaplıyabilirsin.

Hızlı geri dolması için Recharge, hareket halinde daha uzun süre gitmesi için de Power cell yazan kitleri seçmelisin Gürhan Abi. Cloak MK III alarak bu iki upgrade'i de ekleyebilirsin.

Ben recharge ve combat kit kullanıyorum. Ateş ederken bile görünmez kalıyor

@garfie Hocam online oyunda bağlantısı iyi olan hep avantajlı olur ama reflekslerin iyiyse haritayı iyi okuduysan sen daha avantajlısın. Örneğin 100 canımla 8 zırhla 5x bayrak alan düşmanların arasına girip temizleyip sağ çıkıyorum. Üstelik görenmez olarak değil. Oyunu oynadıkça silaha haritalara hakim oldukça bağlantının bir önemi kalmıyor pek

@omer Daha rahat oynayabildiğine sevindim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 18 Ağustos 2012; 16:59:55 >

• indiriyorum bakalım güzel yazı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danirello

indiriyorum bakalım güzel yazı olmuş

Teşekkürler

Eğer beğenirseniz rehber çok faydalı olacaktır.
    Tüm sınıfları ve özelliklerini görmek için mutlaka hepsini deneyin sonra hoşunuza gideni devam edersiniz. İlk lvl silahları malum biraz dandik ama 5lvl silahları baya iş görüyor. Alışveriş rehberine göz atabilirsiniz

• quote:

quote:

Teşekkürler

Tüm sınıfları ve özelliklerini görmek için mutlaka hepsini deneyin sonra hoşunuza gideni devam edersiniz. İlk lvl silahları malum biraz dandik ama 5lvl silahları baya iş görüyor. Alışveriş rehberine göz atabilirsiniz

Cok tesekkurler, oyun yakin mesafe hizli stil oldugundan pek hosuma gitmedi, ayrica taktik taktik diye kasiyoruz takimdaslar hurraa diye daliyor, ayiptir

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Cok tesekkurler, oyun yakin mesafe hizli stil oldugundan pek hosuma gitmedi, ayrica taktik taktik diye kasiyoruz takimdaslar hurraa diye daliyor, ayiptir

Gerektiği yerde hızlı bir oynanış yer alıyor. Ama cover almaya özen gösterin çok açıkta gezmeyin indirirler

• Arkadaşlar ben demin indirdim kurdum ama failed to comucinate mi öyle bi hata veriyor ne yapmam lazım ?
  • Qyydn7
    Bir bunu aldım 11950 RP fakat bir fark göremedim

Bu ise bende olmuyan paradan istiyor alamadım.

Bunu da aldım fakat bir değişiklik olmadı neye yaradığınıda anlıyamadım.

• Yok mu bilen arkadaşlar şu hatanın çözümünü deliricem valla.
  • bende de hata ekranında sadece 3 yazıyor. Az önce bir saat oynadım şimdi tekrar açtım sadece 3 yazıyor öyle.
  • bozcaadalı hocam aldıgın cloack mk3e sag tıkladıgında upgrade secenegı cıkıyor oradan Yusuf un dedıgı ozellıklerı eklıyıorsun xp/rp boost sadece ghost coıns ıle alınabılıyor onu alman ıcın para ile ghost coıns alman lazım
    aldıgın extra storage ıse ınvertoryne + 2tane slot atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

bozcaadalı hocam aldıgın cloack mk3e sag tıkladıgında upgrade secenegı cıkıyor oradan Yusuf un dedıgı ozellıklerı eklıyıorsun xp/rp boost sadece ghost coıns ıle alınabılıyor onu alman ıcın para ile ghost coıns alman lazım
    aldıgın extra storage ıse ınvertoryne + 2tane slot atıyor

Teşekkür ederim.
  • Beyler oyunu indirmeyi düşünüyorum, boyutunun yaklaşık ne kadar olduğunu söylerseniz mutlu olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

Beyler oyunu indirmeyi düşünüyorum, boyutunun yaklaşık ne kadar olduğunu söylerseniz mutlu olurum

Tam 1.93 GB hocam. Mutlaka indirin güzel oyun

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.