Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

Beyler oyunu indirmeyi düşünüyorum, boyutunun yaklaşık ne kadar olduğunu söylerseniz mutlu olurum

Tam 1.93 GB hocam. Mutlaka indirin güzel oyun

Şu an tatildeyim hocam, dönünce büyük ihtimalle indireceğim. Eğer Bf3 veya CS:GO almassam

• quote:

quote:

quote:

Beyler oyunu indirmeyi düşünüyorum, boyutunun yaklaşık ne kadar olduğunu söylerseniz mutlu olurum

Tam 1.93 GB hocam. Mutlaka indirin güzel oyun

Şu an tatildeyim hocam, dönünce büyük ihtimalle indireceğim. Eğer Bf3 veya CS:GO almassam

BF3 bırakıp başladım buna. TPS her zaman FPS den zevkli geldi bana. Bi indirip deneyin nasılsa bedava

İyi tatiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende başladım indirmeye ama 30kbps hızla çekiyor sizdede öylemi (bağlantı hızım yavaş değil 8mbps hala)
  • Hocam oyun içinde gerçek parayla satılan silahlar itemlar oyun dengesini bozuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

Hocam oyun içinde gerçek parayla satılan silahlar itemlar oyun dengesini bozuyor mu ?

Silahları hem oyun parasıyla hem de kredi kartıyla alınabilen Ghost Coins ile alabiliyorsunuz. Yani para ödeyen güçlü olmuyor bu yönden oyun iyi. İleri levellerin silahları daha güçlü. Onları alabilmek için iyi para lazım. Herşeyi satın alıp paraları çarçur etmeyin ilk mesajda alışveriş rehberi var okuyun mutlaka. Sormak istediklerinizi sorun cevaplarım.

Bağlantı hızı biz de iyiydi sizin hızı düşürmüş olabilirler. Kapatın launcher ı bir kez daha deneyin bakalım.

• connection settings den unlimited yaptım ikisinide yine 200-300kbp/s oldu iyi yine düzeldi sayılır orayı değiştirdiğim içinmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turukai

connection settings den unlimited yaptım ikisinide yine 200-300kbp/s oldu iyi yine düzeldi sayılır orayı değiştirdiğim içinmiş..

Bende de öyle hocam 300ü geçmiyor
  • İniyor şuan. Umarım bilgisayarım kaldırır.

Ekleme: Maalesef oyunu kaldırmadı bilgisayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aMiraL* -- 19 Ağustos 2012; 14:53:33 >
  • Oynuyorum şu anda sniper çok zevkli yahu paralı birçok oyundan güzel

quote:

Ekleme: Maalesef oyunu kaldırmadı bilgisayar.

:(
  • Merhabalar, öncelikle rehber için teşekkürler ben de 14 lvl assault var. Silah seçiminde 15 lvle kadar sabredin SAR 21 C alın demişsiniz. Silahlara baktım fakat SAR 21 ile SAR 21 C arasında kaldım. 21 in fire rate i düşük fakat recoili iyi, 21 C nin ise fire rate i yüksek fakat recoil i kötü. Galiba recoil ile fire rate ters orantılı mantıken de hızlı ateş eden silah çok teper rehberde anlayamadığım SAR 21 C ye assault için en iyi silah demişsiniz biraz daha açıklama olursa kararım daha da netleşir, boşuna para harcamak istemiyorum bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: abalta

Merhabalar, öncelikle rehber için teşekkürler ben de 14 lvl assault var. Silah seçiminde 15 lvle kadar sabredin SAR 21 C alın demişsiniz. Silahlara baktım fakat SAR 21 ile SAR 21 C arasında kaldım. 21 in fire rate i düşük fakat recoili iyi, 21 C nin ise fire rate i yüksek fakat recoil i kötü. Galiba recoil ile fire rate ters orantılı mantıken de hızlı ateş eden silah çok teper rehberde anlayamadığım SAR 21 C ye assault için en iyi silah demişsiniz biraz daha açıklama olursa kararım daha da netleşir, boşuna para harcamak istemiyorum bide

Merhaba. Sar 21 C için en iyi dememin sebebi hızlı ve güçlü oluşu. Recoili yüksek fakat muzzle break takarak bi miktar düşürmek mümkün. Assault yakın mesafe çatışmasına çekinmeden giren bir sınıf olduğu için hızlı bir silah olması çok avantajlı. Kararlı bir rifle ile devam edeyim derseniz MK 16 sv iş görür ama yine de yavaştır. Sar 21 C ye alıştıktan sonra oyunda terör estirmeniz hiç zor değil. Eğer uzaktaki bir düşmanı görürseniz ve cover alacak durumda değilseniz X'e basıp tekli atış modunda tek tek sıkarak da düşmanı vurabilirsiniz. Sar 21 güzel silah ama yakın mesafede dez avantajı var. Sar 21 C şu anda tanıdığım tüm sağlam assaultlarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 20 Ağustos 2012; 4:56:38 >

• quote:

quote:

Merhabalar, öncelikle rehber için teşekkürler ben de 14 lvl assault var. Silah seçiminde 15 lvle kadar sabredin SAR 21 C alın demişsiniz. Silahlara baktım fakat SAR 21 ile SAR 21 C arasında kaldım. 21 in fire rate i düşük fakat recoili iyi, 21 C nin ise fire rate i yüksek fakat recoil i kötü. Galiba recoil ile fire rate ters orantılı mantıken de hızlı ateş eden silah çok teper rehberde anlayamadığım SAR 21 C ye assault için en iyi silah demişsiniz biraz daha açıklama olursa kararım daha da netleşir, boşuna para harcamak istemiyorum bide

Merhaba. Sar 21 C için en iyi dememin sebebi hızlı ve güçlü oluşu. Recoili yüksek fakat muzzle break takarak bi miktar düşürmek mümkün. Assault yakın mesafe çatışmasına çekinmeden giren bir sınıf olduğu için hızlı bir silah olması çok avantajlı. Kararlı bir rifle ile devam edeyim derseniz MK 16 sv iş görür ama yine de yavaştır. Sar 21 C ye alıştıktan sonra oyunda terör estirmeniz hiç zor değil. Eğer uzaktaki bir düşmanı görürseniz ve cover alacak durumda değilseniz X'e basıp tekli atış modunda tek tek sıkarak da düşmanı vurabilirsiniz. Sar 21 güzel silah ama yakın mesafede dez avantajı var. Sar 21 C şu anda tanıdığım tüm sağlam assaultlarda var

yani hocam tamda rehberi okumaya niyetlenmiştim bende 15 level oldum assaultta ne alsam diyordum teşekkürler tavsiye için.

• @crona zamanlaman iyiymiş hocam hayırlı olsun şimdiden

Bu arada Sar 21 C ye susturucu takıpta kullanabilirsiniz gidiyor o silaha yani. Tek kötü yanı damage i 40 dan 36ya düşürüyor. Düşmesin diyorsanız muzzle break

• quote:

quote:

Açıklama için teşekkür ederim, ben de yakın mesafe çatışmaları için düşünüyordum şimdi daha net oldu. Bu arada oyunda düşük fps alan arkadaşlar olmuş bende de aynı sorun var bunun için ubi support a mail attım cevap geldi fakat yine bişey değişmedi. Optimizasyon oldukça kötü CPU ya çok yükleniyor oyun. Sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olması için ubisoft tan gelen mailleri paylaşıyorum belki işe yarar :
    İlk önce bunları söylediler fakat sorun düzelmedi. Benim ekran kartım Nvidia olduğu için Nvidia ayarlarını söylenenler şekilde yaptım.

Could you please try these setting:

Go into the control panel of NVIDIA
    - Click on "Manage 3D settings"
    - Select Program Setting
    - Click "Add"
    - Choose "GhostReconOnline"
    C:\Ubisoft\GhostReconOnline\PDC-Live
    - Click "CUDA - graphics processors" and select "Use these graphics processors"
    - Click "OK" and then "Apply"
    - Start the game

Daha sonra bunları söylediler:

In order to fully troubleshoot the problem that you are having please try the steps below:

1. Disabling your background applications:
    To do this, go to the Start menu on your desktop (or, if using Windows Vista/Windows 7 press the Windows key and the letter R at the same time)
    Type in MSCONFIG and press Enter
    Go to the tab, which says Start-up
    Click the option to Disable All
    Press Apply, then Close then pick the option to Restart

2. Clearing your temporary files:
    To do this, go to the Start menu on your desktop (or, if using Windows Vista/Windows 7 press the Windows key and the letter R at the same time)
    Type in %TEMP% and press enter.
    Go to Edit and Select All.
    Go to File and Delete.

3. Disable your Anti-virus and Firewall
    4. Launch the game.

Tüm bunlarla birlikte GameBooster da kullanıyorum ama tüm ayarlarda hala takılma var.

• Up konuyu daha yeni buldum 4 aylık Bakacam yakında oyuna gelirim yakın sürede inşallah Rehber ilk leveller için ilaç gibi gelcek oh sağol :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutaybuyruk

Up konuyu daha yeni buldum 4 aylık Bakacam yakında oyuna gelirim yakın sürede inşallah Rehber ilk leveller için ilaç gibi gelcek oh sağol :D

Bir şey değil hocam. Başladıktan sonra aklınıza takılan olursa sorun yardımcı oluruz

Oyunun bu son hali gerçekten iğrenç oldu performans bakımından. Orta halli bilgisayarlarda kasma haritalara geç girme gibi oyundan soğutan etmenler oluştu. Genellikle kullanıcılar memnun galiba hala optimizasyona yönelik upgrade haberi yok. Neyse artık bununla da süper oyun. F2P ama çoğu oyundan kaliteli.

• Valla ben evden uzağım ama benim pc kaldırır diye düşünüyorum 35 fps tek sorunu biraz yaşlı 3 4 yıllık ama bazılarına göre yeni bile :D max payne filan zorluyor neyse hem mesaj olsun rütbe gelsin senin imzanın fotoğrafını versen yada klan ittifak filan kursan zevkle katılırım seversem oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutaybuyruk

Valla ben evden uzağım ama benim pc kaldırır diye düşünüyorum 35 fps tek sorunu biraz yaşlı 3 4 yıllık ama bazılarına göre yeni bile :D max payne filan zorluyor neyse hem mesaj olsun rütbe gelsin senin imzanın fotoğrafını versen yada klan ittifak filan kursan zevkle katılırım seversem oyunu

Bi başlayın hocam bakalım

http://i.imgur.com/zgYjB.png

• Engin birilerini fena kızdırmış anlaşılan

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]
  • quote:

Engin birilerini fena kızdırmış anlaşılan

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

Her hileci diyen böyle konu açsa yalan olurduk herhalde Yusuf Salab'da boş durmamış, vermiş ayarı her zaman ki gibi

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.