Bildirim
Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (37. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İnşallah gelirde topiğin hepsini okudum adamlar oyunu ciddiye alsa biraz Oyunda son levele geldiğimde klan işi anca biter valla öyle bir izlenim geldi bana
-
Up -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yydn7
quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
@yydn7 kardeşimin önerisi ile aşağıdaki SVD SV tüfeğini aldım , tek kelime ile mükemmel . Eskiler der ya kaçana uçana hiç bir şeyin bu tüfeğin önünden kaçma şansı yok. 6X zoom dürbünde dediğin gibi 3.5 zoom olarak kullandığımdan daha geniş açıya sahip ve güzel.
Gürhan abi hayırlı olsun sonunda canavarı almışsın. M200 ün tadı bi ayrı ama SVD SV bambaşka. Herkese gövdeden iki atıyorsun. Kafaya sıkarsan zaten tek atışta alıyorsun sıkıntı yokpara birikyiriyorum ben de alabilirim. Tabi daha 10k var ama birikir herhalde birgün
6X mesafe olarak yetersiz kalıyor dersen 3-9x ayarlamalı dürbünü deneyebilirsin abi. Ayarlama olayı biraz kullanışsız olabiliyor hızlı olman gereken yerlerde ama daha uzağı da görmek istersen onu tavsiye ederim. 12X almayın görüş açısı çok dar dürbünün. Neredeyse 3.5x kadar dar.
Bu oyunun save dosyasını bulamadım eğer yerini biliyorsan söyle hemen tüfeği sana hediye edim kardeşime daha çok yakışır.
-
quote:
quote:
quote:
@yydn7 kardeşimin önerisi ile aşağıdaki SVD SV tüfeğini aldım , tek kelime ile mükemmel . Eskiler der ya kaçana uçana hiç bir şeyin bu tüfeğin önünden kaçma şansı yok. 6X zoom dürbünde dediğin gibi 3.5 zoom olarak kullandığımdan daha geniş açıya sahip ve güzel.
Gürhan abi hayırlı olsun sonunda canavarı almışsın. M200 ün tadı bi ayrı ama SVD SV bambaşka. Herkese gövdeden iki atıyorsun. Kafaya sıkarsan zaten tek atışta alıyorsun sıkıntı yokpara birikyiriyorum ben de alabilirim. Tabi daha 10k var ama birikir herhalde birgün
6X mesafe olarak yetersiz kalıyor dersen 3-9x ayarlamalı dürbünü deneyebilirsin abi. Ayarlama olayı biraz kullanışsız olabiliyor hızlı olman gereken yerlerde ama daha uzağı da görmek istersen onu tavsiye ederim. 12X almayın görüş açısı çok dar dürbünün. Neredeyse 3.5x kadar dar.
Bu oyunun save dosyasını bulamadım eğer yerini biliyorsan söyle hemen tüfeği sana hediye edim kardeşime daha çok yakışır.
Güzel espriydi Gürhan Abi
Sen yardır da critic kasmaya bak. Vücuttan bile tek atarsın criticle. Silah gerçekten canavar gibi. Critic kasınca daha bi canavar olacağı kesin
-
yine birkaç sorum olacak.
armor slotlarına full critical almak mı avantajlı yoksa HP mi? critical burada (veya silahta) ne işe yarar?
bir de wtf ne demek yahu? -
quote:
Orijinalden alıntı: garfie
armor slotlarına full critical almak mı avantajlı yoksa HP mi? critical burada (veya silahta) ne işe yarar?
bir de wtf ne demek yahu?
Garfield hacı öncelikle kapalı.betada ben sürekli armoruma critical başardım amabunun bir yararını görmemişim bir türlü oyu çıkarsa suan açık betada ve birdizi değişikliklere uğradı silahların critical değerleri değişti şuan elimde msr var critical değeri.&27 armoruma critical bastığında critical vuruslarda bir değişme olmuyor ama Magnum ammo kullandığım msrnin normal critical shooting i 399U geçmez amamagnum ile bu değer 450 500e kadar gidiyor whitewizard 456dan caktim unutmaz o damageyi :-)
Benim tezime göre armora basılan critical senin alacağın critical Damage oranını düşürür.
Yusuf ben 32k biriktirmek 16k kadar bir para kaldı bunu biriktirmek bayağı bi zamanımız alacak şu dandik wardiya saatleri olmasa dahada iyi kadardır ama malum kullandığım boostlar. Bile boş yere gidiyor 7gunluk bir boostta pasapasa kullandığım saat 27 30dur galiba :(
Wtf ye gelince Garfield what the fxxk demek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Ne işe yaradıklarını resim olarak yaptım hocam buyrun burdan bakabilirsiniz. İlk mesaja da ekleyeceğim bilmeyenler görsün.
@kımyasal
Wizard'a iyi çakmışsın kanka. Gelen geçen çakıyor bizden zaten onlara. Geçen'de Engin çakıp durmuş kafasına. Bugün de ben P90 la öttürdüm. Hep berabere kaldık Onslought modu geldi hep haliyle defans yapan avantajlıydı. Sen SVD için mi para biriktiriyorsun. Bak Gürhan abi aldı inanılmaz memnun. Silah cidden canavar gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 24 Ağustos 2012; 18:42:18 >
-
Ramazan bitti her akşam düğünlerden derneklerden oyuna giremez oldum 2 gündür elimi süremiyorum nasılda canım istiyor oynamak. -
quote:
Orijinalden alıntı: NorthShield
Ramazan bitti her akşam düğünlerden derneklerden oyuna giremez oldum 2 gündür elimi süremiyorum nasılda canım istiyor oynamak.
Oyun bağımlılık yapıyor gerçekten. BF3'e bayıldığım zamanlarda bile bu kadar oynama isteği olmuyordu bende -
quote:
quote:
Ne işe yaradıklarını resim olarak yaptım hocam buyrun burdan bakabilirsiniz. İlk mesaja da ekleyeceğim bilmeyenler görsün.
@kımyasal
Wizard'a iyi çakmışsın kanka. Gelen geçen çakıyor bizden zaten onlara. Geçen'de Engin çakıp durmuş kafasına. Bugün de ben P90 la öttürdüm. Hep berabere kaldık Onslought modu geldi hep haliyle defans yapan avantajlıydı. Sen SVD için mi para biriktiriyorsun. Bak Gürhan abi aldı inanılmaz memnun. Silah cidden canavar gibi.
Panpa aklımı celdin bakalım onun için par biriktiriyorum ama isimden dolayi bir boost bosubosuna gidecek işin kötü tarafı 5k kill yaptığım msr varken svd ile oynamak abes geliyor onlara arada sıra atarım o zaman
-
ben start game basıyorum oyunda ses var görüntü yok var mı aynı sorunu yaşayan ya da çözümü bile biri (ekran kartı ati 7730m)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 24 Ağustos 2012; 20:33:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
quote:
quote:
@kımyasal
Panpa aklımı celdin bakalım onun için par biriktiriyorum ama isimden dolayi bir boost bosubosuna gidecek işin kötü tarafı 5k kill yaptığım msr varken svd ile oynamak abes geliyor onlara arada sıra atarım o zaman
Arada oynayacaksan verme o kadar para hacı. Nemesis e biriktir artıkOnlarda gelecekmi belli değil ha ses seda yok hiç. Bu arada ben spec kasabilirim. Assaulta aldığım ürünleri silin ghost coinslerimi geri verin diye ticket attım. Olur da verirlerse spec kasıcam bira da. Belki de kasmam yeni silahlar için bekletirim. Hiç bilmiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Darthblast
ben start game basıyorum oyunda ses var görüntü yok var mı aynı sorunu yaşayan ya da çözümü bile biri (ekran kartı ati 7730m)
Sanırım bilgisayarınız laptop. Eğer öyleyse bu söylediğiniz ekran kartının dışında bilgisayarda daha küçük çaplı işler için çalışan ayrı bir ekran kartı daha mevcuttur. Oyuna girerken o ekran kartı aktif oluyordur. Ati control merkezini bulun ghost recon online veya yeti release.exe yazanları güçlü gpu ile çalıştırı seçin. O zaman sorun düzelecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Sanırım bilgisayarınız laptop. Eğer öyleyse bu söylediğiniz ekran kartının dışında bilgisayarda daha küçük çaplı işler için çalışan ayrı bir ekran kartı daha mevcuttur. Oyuna girerken o ekran kartı aktif oluyordur. Ati control merkezini bulun ghost recon online veya yeti release.exe yazanları güçlü gpu ile çalıştırı seçin. O zaman sorun düzelecektir.
onu da düşündüm ama yüksek performans seçmeme rağmen yine siyah ekran
-
quote:
quote:
quote:
onu da düşündüm ama yüksek performans seçmeme rağmen yine siyah ekran
Aynı sorun arkadaşımın ati kartlı bilgisayarında da olmuştu. Güçlü GPU seçince düzelmişti. Dediğim gibi yeti.release gibi bi exe var onu da güçlü GPU olarak deneyin. Eğer olmazsa birkez daha indirin oyunu. Ati kartları sevmiyor oyun.
-
şuan beta değil mi oyun ?
çünkü fps düşmeleri çok oluyor ondna sordum -
quote:
Orijinalden alıntı: ok now
şuan beta değil mi oyun ?
çünkü fps düşmeleri çok oluyor ondna sordum
Oyun çıkışını gerçekleştirdi. Söylediğiniz gibi son patch'den sonra inanılmaz FPS düşüşleri yaşanmakta. Yapacakları ilk yama ile buna bir çözüm bulmalarını umuyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X