Şimdi Ara

Ghost screen problemli S8+ 500TL pazarlıksız fiyat ilk gelen alır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S8+ Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Ghost screen problemli S8+ 500TL pazarlıksız fiyat ilk gelen alır.

S8+ larda kronik olan ghost screen sorunu var, ekranin sol üst köşesinde çatlak var, onun dışında en ufak bir sorunu yok. Zaten hurda fiyatı yazdım lütfen ciddi alıcılar yazsın veya arasın. İstanbul Anadolu yakasında kapora karşılığı elden verebilirim başka yerlere önce havale sonra kargo şeklinde verebilirim, ya da direk Tuzla'dan elden alabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bugün bir alıcı video istedi onu çekmek için kullandım telefonu ve ekran komple gitti ses var bilgisayar bağlayınca görünüyor şarj alıyor ama görüntü gelmiyor ekrana bu sebeple fiyat pazarlıksız olarak 500 liraya düşmüştür ister yedek parça yapın ister ekranı değişip kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran fiyatları çok yüksek bu modellerin, biraz uygun olsa ekran alırım cihazı ama baktım birkaç gün uygun fiyatlı ekran yok piyasada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız 1500 lira civarı ekran fiyatları, zaten öyle olmasa bu fiyata verilmez snapdragon 835 li telefon :) belki anakart kamera falan başka bişeye ihtiyacı olan parça olarak kullanır diye düşündüm, veya en kötü tvye bağlayıp android box olarak falan kullanılabilir ekransız bir şekilde. Sahibinden de falan baktım ekranı kırıklara 1200 civarı istiyorlar ben de 500 yazdım gitti forumdan biri alsın diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk Sahibinden HTC 10 EVO
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.