Şimdi Ara

Ghostbusters 26.07.2016 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi hatun acayip bişe çıkacak ortaya,eski filmin yerini tutmaz gibi
  • izlemeden konuşmamak gerek ama bence de kesinlikle tutmaz.
    resimdeki tipleri de çok aramışlarmı merak ettim. pek alaka bulamadımda.
  • niye kadınlar bende bilmiyorum kesinlikle kadınlarla sadece bu iş olmaz bu kesin ama eski kadro gelirse işte en azından onların etkisi olabilir, 2 film olacağı sonraki filmde jurassic worlddeki ve gotg de baş rol oynayan çocuk olacak falan deniyordu ama söylenti hepsi şimdilik tabi..
  • En son bilmem kaç yılında çevrildi bu film, ben çocukluğumda izlemiştim sene 90 lar. Hala adam akıllı 2-3 bölüm çekecek yapımcı çıkmadı 2016 diyorlar. Umarım 1 bölüm yapıp bırakmazlar.
  • İlk filmler çok hoştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne lan kızlarmı oynayacak,
  • Allah belanızı.Güzelim efsanenin içine edecekler.Eski ekiptekilere benzer yeni genç yüzler koysalardı nolurdu.
  • Bu film patlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuı kilolu olan, açık açık filden soğuma sebebim. Çok konuşturmasalar bu karıyı keşke, çok itici oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

En son bilmem kaç yılında çevrildi bu film, ben çocukluğumda izlemiştim sene 90 lar. Hala adam akıllı 2-3 bölüm çekecek yapımcı çıkmadı 2016 diyorlar. Umarım 1 bölüm yapıp bırakmazlar.

Dizi değil ki bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

En son bilmem kaç yılında çevrildi bu film, ben çocukluğumda izlemiştim sene 90 lar. Hala adam akıllı 2-3 bölüm çekecek yapımcı çıkmadı 2016 diyorlar. Umarım 1 bölüm yapıp bırakmazlar.

Dizi değil ki bu.

Bak sen vay be

• anlaşılan kadınların fiziksel görünüşleri ile komiklik yapmaya çalışan ucuz bir film geliyor. keşke hiç dokunmasaydılar. Bu film tutmaz hayalet avcısı kadınlar pöhhhhhh
  • pek umutlu değilim bu filmlden
  •  Ghostbusters 26.07.2016

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Ghostbusters 26.07.2016

hiç umudum kalmadı bu resmi görünce

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Ghostbusters 26.07.2016

Bu filmden beklentim 0
  •  Ghostbusters 26.07.2016

Ghostbusters 26.07.2016

Ghostbusters 26.07.2016

• Bunlardan bi cacık olmaz!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghostbusters hayranıyımdır fakat hiç umudum yok. Sony'nin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Burayı komple kız yaptı bu seferde Men in Black 4'ün karakterlerini kız yapacaklarmış. Herşey orjinali ile güzeldir. Ne içtilerse artık güle güle kullansınlar kafalarını.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.