Şimdi Ara

Ghostbusters 26.07.2016 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragmanı beğenmedim. Güzelim filmi harcayacaklar. Hayır neden kadın hayalet avcıları neden?
  • Resmen lekelemişler efsaneyi.
  • Bunu atmaya gelmiştim aynen dönüyorum. Güzel bir değerlendirme olmuş.
  • Cocuklugumun çizgi filmini batırmışlar böyle birşey yok.Şok oldum olamaz dedim o CGI kalitesi ne Scooby Doo mu çekiyorsunuz ? sene 2016 CGI kalitesi 2006
  • Bu filmde sürpriz bekliyorum.
    Eğer olmazsa tam bri fiyasko olacaktır.
  • Dehşet bir filme benziyor serinin 2.'si Merakla bekliyorum trailer umut verdi

Hayırlı işler beyler
  • Bu filmin iyi cikma olasiligi cok cok dusuk.ghostbusters zamaninda beyazperdeye aktarildi begenildi devir degisti artik.hadi diyelim iyi uyarlandi o durumda bile dedigim etkenden dolayi fazla ilginin olacagini dusunmuyorum.nasil makyaj kilik kiyafet modasi degisiyorsa bu tarz ptojelerin albenisi de degisiyor.bitti o donem.malum ortamlara duserse izleriz yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'nin son zamanlarda yapacağı en iyi şey, şu filmi iptal etmek olurdu.
  • Fragman biraz umut verse de ancak film yokluğunda izlenir.

• ikinci trailer da inanılmaz bir eleştiri almış, resmen trollüyorlar gibi bakalım film nasıl olacak.

umarım filmin efsanesi yerle bir olmaz.
  • Bugün seyrettim. Ve eğlendim. Fragman öyle kalite böyle, yok cgi kalitesi, yok neden kadınlar filan.. bırak hocam bu tantunileri. Ben filme gittim. Görsel efektler sesler gayet güzeldi. Espriler tam kadın ağzıyla olabilecek esprilerdi. Senaryo oyunculara cuk oturmuş. Yeni versiyonu çekilmiş eski bir film. Çok güzel sahneler vardı, ince espriler de.

Hatta o 2006 cgi kalitesi, neden kadın, gakguk yorumlarına da bi dokundurayım. Kocaman bir hayalet büyük bir binaya sığamıyor koca binayı çatur çutur patlatıyor içinden çıkıyor. Fazla spoiler vermeyeyim ama bu efektler size yetmiyorsa oturursun evinde pc başında oyun oynarsın, 2 dakikalık fragmana bakıp da 2 saatlik film hakkında yorum yapmazsın. Biz 150 m2 perdede izlemek gerçekten heyecan vericiydi.

Mike hat esprisine bayıldım.
    ...'nin motoru patlayınca adamın surat ifadesine bayıldım.
    Hayaletlerin renklerine ve aksiyon sahnelerinin seslerine bayıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıza.BN. -- 30 Temmuz 2016; 7:05:45 >

• fragman bok gibi ama film iyi olmuş. o fragmanı yapan kimse ben olsam sony'den temelli kovarım. tamamen skeçvari olmuş fragman ama film aslında öyle değil. gidip izleyebilirsiniz gönül rahatlığıyla gayet eğlenceli olmuş.
  • Film fena değil cidden ama keşke aynı evrende geçseydi. Bilmiyorum belki aynı evrende ama karışık olmuş işler..

• Filmin IMDB puanı sürünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Filmin IMDB puanı sürünüyor

Film çıkmadan bir çok kişi 1 verdi. Puanı 3.0 falandı. Gittikçe yükseliyor. Belkide IMDB'de puanı bu kadar yükselen ilk film.
  • İzle geç türü bir film olmuş. 4DX izledim. Açıkçası 4DX in en az hissedildiği filmlerden biriydi diyebilirim. Eğlenceli ama eski serinin yanından dahi geçemez.

• Filmi dün izledim. Aldığı 5.6 puan bile fazla gibi geldi. Senaryo cidden çok kötü. Eski serilerde komedi ögesi olurdu bunda göremedim desem yeridir. Filmin tek takdir ettiğim yeri eski seriden hayatta olan oyuncuları az bir sürede olsa göstermiş olmaları.
  • Ben filmden keyif aldım ve beğendim açıkcası. zaman zaman konu akış vs tıkansada, bazı yerlerden çok eğlendim. kadın ekip ayrı bir hava katmış. slimer a yine güldüm :) ama dr. holtzmann a bayıldım diyebilirim. en güzel karakter o olmuş. iyi bir film izleyici ya da bir eleştirmen değilim elbette ama bence beğenilmeme nedeni ekip değişikliği ve yeni uyarlamaya ön yargı, yüksek beklenti ve bir devam filmi gibi düşünülmesi. bu şekilde bakınca yetersiz gelebilir. bence gidecekler ilk iki efsane filmi tamamen unutarak, bağlantı kurmadan izlemeye çalışısra çok keyif alıp beğeneceklerdir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.