ALLAH razı olsun çalışıyor |
Ghostrunner Türkçe Yama v0.40433.436 GOG [TAMAMLANDI] (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: jepalionOyunun resmi çıkış yaptığı versiyonun dil dosyalarında bazı değişiklikler vardı. Türkçe yama, oyunun çıkış yaptığı güncel versiyonuna göre yeniden düzenlenmiştir.
Teşekkürler elinize sağlık :)
-
emeğine sağlık indiriyorum oyunu şimdi tşkler
-
Eksik olma emegine sağlık teşekkürler
-
sağolasın varolasın
-
Demoda iyi performans veririken neden full halinde kötü performans veriyor bu oyun, iyi bir pc alınca mutlaka deneyeceğim, teşekkürler.
-
Sıkıntı... Farklı bir siteye upload edebilir mi indiren arkadaşlardan birisi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 4 Kasım 2020; 12:48:40 > -
https://www.cevirihaber.com/forum/konu-ghostrunner-turkce-yama-tamamlandi--229
burdanda ındırebilirsin.
-
Saçma bir şekilde rtx açınca fps sürünüyor anlamadım bu durumu yama çok güzel olmuş elinize sağlık
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bayyArchhttps://www.cevirihaber.com/forum/konu-ghostrunner-turkce-yama-tamamlandi--229
burdanda ındırebilirsin.
Aynı siteden indirtiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetcankAynı siteden indirtiyor.
Alıntıları Gösterbende de aynı sorun oluştu. burdan indirdim oldu.
-
Linki değiştirdim. https://dosya.co/0t0irp3ut6zv/Ghostrunner-WindowsNoEditor_P.pak.html Buradan indirebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetcankAynı siteden indirtiyor.
Alıntıları GösterAynı indirme linki olmasına rağmen nedense bu siteden basınca hata veriyor çözemedim.
-
epic games ile uyumlu mu acaba yama bilgilendirebilir misiniz ?
-
v0.31142.411 GOG sürümüyle uyumlu mu? ve DLC gelmiş o da çevrili mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: obscurhommev0.31142.411 GOG sürümüyle uyumlu mu? ve DLC gelmiş o da çevrili mi?
v0.31142.411 GOG sürümüyle uyumlu. DLC dediğiniz Winter Pack (Kış Paketi) yeni bir kılıç ve eldiven içeriyor sadece. Ekstra herhangi bir hikaye vs. oyuna eklemiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jr.Hardenepic games ile uyumlu mu acaba yama bilgilendirebilir misiniz ?
Uyumlu
-
sağolun hocam yaptım yamayı ellerinize sağlık.
-
bu link bozulmuş süresi geçmiş linke girdiğimde Üzgünüm... Ulaşmaya Çalıştığınız Dosya Artık Bu Sitede Bulunmuyor... :( diyor bana ve linki buradan indiriniz diyince de linke gidemiyorum buga giriyo bu forumdan ayrılıyosunuz diyor öyle kalıyor 10 saniye geçmesine rağmen takılı kalıyo linke giremiyorum yamayı indiremiyorum birisi yardımcı olabilirmi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: xYmhbu link bozulmuş süresi geçmiş linke girdiğimde Üzgünüm... Ulaşmaya Çalıştığınız Dosya Artık Bu Sitede Bulunmuyor... :( diyor bana ve linki buradan indiriniz diyince de linke gidemiyorum buga giriyo bu forumdan ayrılıyosunuz diyor öyle kalıyor 10 saniye geçmesine rağmen takılı kalıyo linke giremiyorum yamayı indiremiyorum birisi yardımcı olabilirmi ?
Dosyaupload sunucularında bir sorun var. Düzelmesini beklemelisiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X