ben de biraz önce ödedim. sabah sabah millet doluşmadan ödeyeyim dedim. sıkıntı yok. ama sorgulama yaptığımda hala borç görünüyor. kredi kartında açık provizyona düşmüş. bence olay tamamdır. muhtemelen birkaç saat sonra sorguladığımda sorun olmayacak diye düşünüyorum.
Firefox kullanınca bazen sıkıntılı oluyor devlet siteleri. İnternet explorer kullanınca daha sorunsuz.
ben ödedim bi problem yok
Az önce ödedim herhangi bir sıkıntı olmadı.
Saat 22.00 ile 02.00 arası ödenmiyor. Ben bu sabah yatırdım. Sorun olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Dün ödedim. 384 TL-6 taksitle. Sorun çıkmadı.
Arabayı alınca zaten vergisini ödemiştik. Her 6 ayda bir tekrar vergi vermek biraz saçma. Ama yapacak birşey yok maalesef.
TV yada Buzdolabı alınca, nasıl ki her 6 ayda bir vergi ödemiyorsak, araba işinde de olmamalı.
İyi hoşda, devlet buzdolabın veya TV'in için yol, sinyalizasyon, köprü kavşak yapmıyor. TV'ni alırsın, odana koyarsın kimseye de zararı olmaz.. Aracı aldınmı ona yol lazım. Zaman içinde yollar yetersiz oluyor, yenisi yapılması gerekiyor. bakımı var, vs vs.. işte bundan dolayı her 6 ayda 1 vergi alınıyor. Ha ödediğimiz vergilerin tamamı o iş için aktarılıyormu? orası tartışılır.. ama bu verginin asıl amacı budur..
quote:
Orijinalden alıntı: vincentvega
geçen sene arkadaşım son dakikalarda yatırmıştı. sanırım bu 22:0 02 arası olayında bir yanlışlık var.
quote:
Orijinalden alıntı: SERKISOF
quote:
Orijinalden alıntı: vincentvega
geçen sene arkadaşım son dakikalarda yatırmıştı. sanırım bu 22:0 02 arası olayında bir yanlışlık var.
Bu gece denedim. Sistem kapalı uyarısı verdi. İstiyorsanız siz son saniyeye kadar bekleyin. Heyecan olur .
Site biraz ağır çalışıyor ama açılıyor. Axess 6 taksit yapıyor, World 5, diğer bankaların zaten tuzu kuru olmalı ki 3 ya da 4 taksit yapıyorlar. Axess'le 10 gün önce ödedim, ilk taksit bu aya denk gelmesi için. Temmuz'da 2. taksidi öderken halen 1. taksidin ödemelerini yapmak garip olacağı için bu defa da böyle yaptım.
İnternet vergi dairesinden Bonus ile yapılan ödemeler 5 taksite bölünüyor arkadaşlar. Bilmeyenlere duyuralım. :))
Ben de dün yatırdım, world'e 5 taksit. 1.3 2006, bu sene 96 tl olmuş.
Gece 3 gibi yatırdım fakat tahsilat bölümünde alındı olarak görünüyor ödeme alındı belgesini de indirdim, sorgulama bölümünde ödenmemiş gibi duruyor sistemin sorunu heralde. Birde 1 taksit olarak görünüyor gib.gov.tr'de maksimum 5 taksit olması için internetten ödemiştim, taksitlendirme butonu vardı da ben mi görmedim acaba?
Şu an GİB'in sitesi mortingen..
Database Error The current username, password or host was not accepted when the connection to the database was attempted to be established!
quote:
Orijinalden alıntı: nihilist76
Database Error The current username, password or host was not accepted when the connection to the database was attempted to be established!
ben şimdi tekrar baktım. site çalışmaya başlamış. ama ana sayfa biraz değişik geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SERKISOF
quote:
Orijinalden alıntı: nihilist76
ben şimdi tekrar baktım. site çalışmaya başlamış. ama ana sayfa biraz değişik geliyor.
site ile bağlantı sağlanamadı diyor araç bilgilerini girdikten sonra.şu an yatırabilen var mı?
15 dakika önce yatırdım, sorun olmadı.
En iyi kampanya Teb Bonus'da, hem %5 puan veriyor hem de 4 taksit.
quote:
Orijinalden alıntı: set
15 dakika önce yatırdım, sorun olmadı.
bugün saat kaça kadar yatırabiliyoruz?
Saat 22 ye kadar açık diye biliyorum...
Bu arada world den yatırınca navigasyon yüzde 40 indirimle alabiliyormuşuz. Nasıl alacağız acep bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: set
Saat 22 ye kadar açık diye biliyorum...
Bu arada world den yatırınca navigasyon yüzde 40 indirimle alabiliyormuşuz. Nasıl alacağız acep bilen varmı?
teb ile yatırdım.3D şifresini girdikten sonra hata verdi kredi kartımdan çekilmiş olarak görünüyor.ödemeden sonra çıktı almam lazımdı.nasıl alabilirim?