Şimdi Ara

Gib.gov.tr den Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinde problem var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
9.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: set

Saat 22 ye kadar açık diye biliyorum...

Bu arada world den yatırınca navigasyon yüzde 40 indirimle alabiliyormuşuz. Nasıl alacağız acep bilen varmı?

teb ile yatırdım.3D şifresini girdikten sonra hata verdi kredi kartımdan çekilmiş olarak görünüyor.ödemeden sonra çıktı almam lazımdı.nasıl alabilirim?

Yarın sabah vergi dairesine gidip kontrol ettireceksiniz, başka yolu yok. Onların sistemlerine geçmişse sorun olmaz, geçmemiş ise bankanızla irtibat kurup makbuz isteyeceksiniz, makbuzu götürüp vergi dairesine işleteceksiniz.

• Ayın 20'sinde gib.gov.tr den ödedim. Hiç problem çıkmadı. Tıkır tıkır şalıştı. Fakat ödemeniz son güne kalırsa aşırı yoğunluktan dolayı site kilitlenip işlem yapamaz duruma gelebilirsiniz.
    İşbankasıyla 5 taksit güzel geldi :)
  • Kredi kartı hesap kesim tarihi sebebiyle bekliyordum. Toplamda 6 araba için MTV ödeyeceğim. Ödeyemedim hala... Vergiyi geçirmeyi biliyorlar, ödeyeyim diyorum almıyorlar... Bizim düzenbazlar şerefli sağolsunlar... Allah herkesi devletten korusun efendim. Sinirim bozuldu!
  • Saat 17:00 den sonra tekrar deneyiniz derim. Belki yoğunluk azalır...
  • Site şu anda kafayı yemiş durumda...

Bugün yanıma gelip "abi sana nakit ödeyelim, sen istersen karttan taksitle yatır" teklifinde bulunan çok oldu ama sistem çalışmıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: set

Saat 22 ye kadar açık diye biliyorum...

Bu arada world den yatırınca navigasyon yüzde 40 indirimle alabiliyormuşuz. Nasıl alacağız acep bilen varmı?

teb ile yatırdım.3D şifresini girdikten sonra hata verdi kredi kartımdan çekilmiş olarak görünüyor.ödemeden sonra çıktı almam lazımdı.nasıl alabilirim?

para karttan çekildiyse bence sorun yok ödeme gerçekleşmiştir. ama çıktı size lazımsa onu bilemiyorum

• Bugün yoğunluk olacağını tahmin ettiğim için sabah 7'de ödedim. Kimseler yoktu sistemde .
  • saat 22'ye kadar açık diyen arkadaşlar haklıymış. ben de yeni öğrendim. şaşırdım açıkçası.
  • quote:

bende 6111'le yapılandırdığım KYK borcumu Garanti Bonus'la ödemeye çalışıyorum. Daha önceki taksitleri buradan ödemiştim. 4 gündür ödeyemedim! 3D şifresinin gönderileceği telefon numaram çıkıyor, gönder diyorum ama ne telefona şifre geliyor ne de başka bir sayfa açılıyor. ekranda sadece "1.0.299" yazıyor :((

var mı bir çözümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustihi -- 31 Ocak 2012; 17:19:47 >

• saatlerdir ödeyemedim. toplamda 3 araç yatıracağım.daha birini bile tamamlayamadım.bir de araç bulunamadı hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustihi

quote:

bende 6111'le yapılandırdığım KYK borcumu Garanti Bonus'la ödemeye çalışıyorum. Daha önceki taksitleri buradan ödemiştim. 4 gündür ödeyemedim! 3D şifresinin gönderileceği telefon numaram çıkıyor, gönder diyorum ama ne telefona şifre geliyor ne de başka bir sayfa açılıyor. ekranda sadece "1.0.299" yazıyor :((

var mı bir çözümü?

banka ile görüştünüz mü? sorun banka sistemi ile ilgili görünüyor.

• WORLD'dan yatırsanız da yatırmasanız da Navigasyonu % 40 indirimli alabilirsiniz. Geçen yıllarda denedim, her zaman işe yaradı. Navigasyonda satın alırken sorduğu sorular ile sizin MTV'yi WORLD ile yatırmanız arasında herhangi bir bağlantı yok. Deneyebilirsiniz. ama hiçbir sorumluluk da kabul etmem.
  • Böyle işleri son güne bırakma huyu var milletimizde. Tüm vergileri yıllardır hep sondan bir gün önce yatırırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce milliyetin internet sitesinde sistem tıkandı diye haber vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Biraz önce milliyetin internet sitesinde sistem tıkandı diye haber vardı

bahsettiğiniz haberi göremedim. acaba koyup sonra tekrar yayından mı kaldırdılar.
  • aracın tescili 13ünde. 1 yaptım arka sayfaya geçti.bu sefer de site resmen mavi ekran verdi 15dkda bir deniyorum.
  • Ziraat Bankası Maximum kart ile ödedim...288tl 6 eşit taksit...Temmuz vergisini de aynı şekilde ödediğimizde bize MTV maliyeti aylık 48tl olmuş olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

aracın tescili 13ünde. 1 yaptım arka sayfaya geçti.bu sefer de site resmen mavi ekran verdi 15dkda bir deniyorum.

Tescil derken noterdeki satış tarihi mi ve bu ayın 13'ü mü? Öyleyse borcunuz yoktur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

quote:

aracın tescili 13ünde. 1 yaptım arka sayfaya geçti.bu sefer de site resmen mavi ekran verdi 15dkda bir deniyorum.

Tescil derken noterdeki satış tarihi mi ve bu ayın 13'ü mü? Öyleyse borcunuz yoktur zaten.

Ruhsattaki tescil tarihi o.
    Ruhsattaki tarihi deniyorum olmuyor.sonra 1 yaptim oldu.bu sefer de kart bilgilerini girdikten sonra hata verdi.aksam da acil is cikti.haliyle yatiramadim.acaba yarin taksitli ceker mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

quote:

Ruhsattaki tescil tarihi o.
    Ruhsattaki tarihi deniyorum olmuyor.sonra 1 yaptim oldu.bu sefer de kart bilgilerini girdikten sonra hata verdi.aksam da acil is cikti.haliyle yatiramadim.acaba yarin taksitli ceker mi?

Taksiti bilmiyorum maalesef.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.