Şimdi Ara

Gib.gov.tr den Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinde problem var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
9.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi baktım bende bulamadım Vatandaşın ödemeyi son güne bırakması sistemi tıkadı şeklinde bir haberdi

quote:

Orijinalden alıntı: SERKISOF
    quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite
    Biraz önce milliyetin internet sitesinde sistem tıkandı diye haber vardı

bahsettiğiniz haberi göremedim. acaba koyup sonra tekrar yayından mı kaldırdılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

Böyle işleri son güne bırakma huyu var milletimizde. Tüm vergileri yıllardır hep sondan bir gün önce yatırırım.

4 gündür deniyordum, hep aynı hata vardı

ama sonunda bi şans çalıştı
  • quote:

banka ile görüştünüz mü? sorun banka sistemi ile ilgili görünüyor.

bankayı da aradım ama bilgileri yoktu. onlar da vergi dairesine attılar suçu :)
  • TEB Bonus ile ödeme yapıp da %5 bonusu yüklenen var mı ???
  • Benim vergi Maximiles ile 5 taksite bölmüşler
    3 diye biliyorduk 5 olmuş fena değil
  • son güne bırakmayayım derken yine son gün gelip çatmış. neyse ki, biraz erken davrandım yine de. sistem biraz zorlansa da, ödemeyi başardım. sanırım son güne bırakanlar yine zorlanacak ödeme yaparken.
  • hiç sıkıntı yok sitede, 4 araç için ödeme yaptım problemsiz
    ama yine de sona bırakmamak lazım, ne olacağı belli olmaz..
  • Olmuyor son bir saattir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Olmuyor son bir saattir.

windows 7 üzerinde opera tarayıcı ve ttnet kullanıyorum, problemsiz? başka bir sıkıntı olmasın sayın; Derin Mavi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Olmuyor son bir saattir.

windows 7 üzerinde opera tarayıcı ve ttnet kullanıyorum, problemsiz? başka bir sıkıntı olmasın sayın; Derin Mavi

Haklısın sağol,hep bu yanılgıya düşüyorum ie'den girmek hiç aklıma gelmiyor.Tamamdır sıkıntı yok.
  • Bu sefer gerçekten olmuyor
  • MTV 2. taksit ödeme süresi 2 ağustosa uzatılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKISOF -- 31 Temmuz 2012; 15:44:21 >
  • gib.gov.tr üzerinden ödeyebilen var mı? 1 saattir deniyorum

Saygılar
  • devletin sitesi de kaldırmıyor ya
  • süre uzamış arkadaşlar ben olsam akşam denerdim. veya gece sahurda :)
  • biraz önce vergimi gelirler sayfasından ödedim. sisteme normal giriş yaptım. banka aşamasında banka cebime şifre gönderdi. onu girdim. sonra onayladım. 10 dakika beklememe rağmen ödendi ekranı gelmedi. kredi kartına baktım açık provizyon görünmüyor. tekrar denedim 10 dakika sonra bu sefer 2 saniyede ödedi. Bonus kart ile ödedim bu arada.
    Son güne bırakmış olmama rağmen çok eziyet çekmedim bu sene. ama arkadaşta başka bir bankanın kartı var o şu an ödeyemedi. birkaç kez denedi ama olmuyor. bankaya yönlendirildikten sonra problem çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKISOF -- 31 Ocak 2013; 10:59:23 >
  • quote:

biraz önce vergimi gelirler sayfasından ödedim. sisteme normal giriş yaptım. banka aşamasında banka cebime şifre gönderdi. onu girdim. sonra onayladım. 10 dakika beklememe rağmen ödendi ekranı gelmedi. kredi kartına baktım açık provizyon görünmüyor. tekrar denedim 10 dakika sonra bu sefer 2 saniyede ödedi. Bonus kart ile ödedim bu arada.
    Son güne bırakmış olmama rağmen çok eziyet çekmedim bu sene. ama arkadaşta başka bir bankanın kartı var o şu an ödeyemedi. birkaç kez denedi ama olmuyor. bankaya yönlendirildikten sonra problem çıkıyor.

Bende sabah 9 gibi ödedim, sıkıntı yaşamadım, ödendiğini sonrasında hemen göremiyorsunuz, şimdi tekrar kontrol ettim. Ödeme tahsilatlar kısmına geçmiş bir sorun yok....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.