Şimdi Ara

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
11.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün comnet'ten geçiş yaptım. 1 yıl boyunca her ay karşılıklı 20 TL indirim kazanmak için kodumu kullanabilirsiniz. GFEGMDIE7O

• GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GCFGLR394L

• gıbırnet 100 lük hızda 370 TL her referansa 20 tl indirim

GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GCPGKKKV4P 

ben 2 yıldır kullanıyorum netspeed ve turkneti denemiştim ama gıbır net bambaşka geldi devam ediyorum, bulunduğunuz bölgeye göre farklılık gösterebilir onu tam bilmiyorum ama ben çok memnunum

şuan kampanya varmış 320 TL hatta 20 TL indirim ile 300 TL

• Hız gayet iyi. Başka firmalardan geçişlerde aktivasyon ücreti taşıma ücreti vs. yok.

Güncel ve geçerli aylık 20 TL indirim

Referans Kodu: GC9GLR5J42

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtcanbay -- 13 Aralık 2024; 13:53:54 >

• Arkadaşlar, kenara GIBIRNet’e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler. - Referans Kodu: GADGLDWL2Q
  • 2 senedir Gıbırnet Fiber 100 Mbps kullanıyorum ve diyebilirim ki neredeyse bağlantım hiç kesilmedi (toplasanız 1 saat bile değildir)! Hız mükemmel, müşteri hizmetleri ilgili ve fiyat-performans açısından rakipsiz.

Eğer siz de sorunsuz bir internet arıyorsanız, Gıbırnet’i tavsiye ederim. Üstelik benim davet kodumla (GEAGJO5ECG) başvurduğunuzda:

• 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim kazanıyorsunuz!
    • Bana da her fatura döneminde 20 TL indirim sağlanıyor

DAVET KODUM: GEAGJO5ECG

Sorularınız olursa bana yazabilirsiniz. 👍
  • GEEGM54DUW
  • 2 seneden fazla gıbır kullandım peşin ödeme yapmıştım.Bakiye bitince 1 yıllık ödeme ile comnete geçtim.Malesef comnet hizmet durdurdu.Tekrar gıbıra döndüm arkadaşlar.ping 4-5ms.Fiber 100 mbit kullanıyorum.Güncel 6 aylık sabit fiyat 320tl+50tl modem kira bedeli ile 370 tl.Eğer referans ile abone olursanız 12 ay 20 tl daha az ödersiniz.

Referans koduna ihtiyacı olan varsa:GHKGJRZEEF

• GIBIRNet'e yeni geçtim çok hızlı onayladılar. Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı veriyorlar ve ping 4ms.

Bu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl geçerli her ay 20TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler.

Referans Kodu: GE9GM668IH

• GIBIRNet’le tanışmak isteyenler için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabileceğiniz kod paylaşıyorum. - Referans Kodu: GFAGMEGU7Y

• Comnetten geçiş yaptım aynı gün içerisinde internetim açıldı. Hız olarak hizmet olarak memnunum.GIBIRNet’e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler. -

Referans Kodum :GAFGLDV68W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheqil42 -- 14 Aralık 2024; 21:1:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.