Şimdi Ara

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
11.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comnet olayından sonra GIBIRNet’e geçtim bir de bunu deneyelim :)

GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GIWGMY8GA9

GIWGMY8GA9

• GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -

Referans Kodu: GIOGJVZFA3

• GIBIRNet'e yeni geçtim çok hızlı onayladılar. Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı veriyorlar ve ping 4ms.

Bu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl geçerli her ay 20TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler.

Referans Kodu: GE9GM668IH

• GIVGMY4BSP

Yeni aboneyim hiç referans olmadım değerlendirebilirsiniz
  • GE4GJQ49GG
    Merhaba. Referans kodunu kullanarak 20 TL indirimden faydalanabilirsiniz
  • Merhabalar, gıbır net referans kodum: GFVGLS73A4

İş yerimde ve evimde kullanıyorum. Bu kodu müşteri temsilcisine vererek Aylık 20 TL indirim kazanırsınız.

• Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için

GÜNCEL REFERANS İNDİRİM KODU

GF4GMCH4Y3

• Hız gayet iyi. Başka firmalardan geçişlerde aktivasyon ücreti taşıma ücreti vs. yok.

Takılma yok. Bırakıp kaçtı derdi yok...

En önemlisi taahaüt derdi yok.

6 ay sabit fiyat.

e-devlet üzerinden hemen geçiş yapılıyor. benimkisi 1 kaç saatte açıldı.

100MBit hız 300 liraya geliyor. 110MBit Hızlarıda görüyorum.

Güncel ve geçerli aylık 20 TL indirim

Referans Kodu: GC9GLR5J42

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtcanbay -- 16 Aralık 2024; 12:28:56 >

• Daha öncede kullandığım GIBIRNET e geçtim internet hızı çok iyi.

1 YIL BOYUNCA 20 TL DÜŞÜK FATURA ÖDEMEK İSTEYENLER REFARANS KODUMU KULLANABİLİRLER.

REFARANS KODU : GCHGJE71GY 

• 4.Aydayım GIBIRNET HAKKINDA DENEYİMLERİMİ YAZAYIM

-IP TV ENGELİ YOK,Sansür yok,DNS engellemesi yok,akşamları donma yok,pingde yükselme veya hızda düşüş yok.

-Daha önce superonline kullandım ve gıbırnet daha iyi ping değerleri veriyor şaka gibi yerel bir firma koskoca superonline dan daha iyi.

-Turktelekom kullanan komşum ile AYNI ping değerleri alıyorum.

-Türkiyedeki yerel firmalar arasında en kalitelisi ve bilgili çalışanların olduğu firma diyebilirim
    -27 gündür modem açık ve internet kesintisi 0..elektrik gidene kadar veya modemin fişini çekene kadar bakalım nekadar sürecek
    -Enn yoğun saatlerde akşam saat 6-10 arasında bile hızımda hiçbir şekilde düşme olmuyor 100 mbit vdsl kullanıyorum kabloluda gördüğüm hız 96-97-98 mbit ...
    -Kendine ait uygulaması var ve çok profesyonel bir arayüzleri var,ayrıca uygulama üzerinden açmış olduğunuz şikayetle ilgilenen teknik ekip aşırı bilgili siz daha sorununuzu bile tam demeden modem arayüzünüzü inceleyip olması gereken en iyi şekle göre ayarlıyorlar.Geçiş işlem kaydı bile uygulama üzerinden 5 dk da bitti.
    -Piyasanın ennn iyi yerel firmasıdır bu gidişle birkaç seneye türknete sağlam rakip olurlar.
    -Arkadaşını getir kodu ile +20 TL İNDİRİM den faydalanabiliriz -
    KOD: GIJGJJ41A9

• 1 yılı aşkın süredir sorunsuz kullanmaktayım, fatura otomatik ödemede.

E-Devlet üzerinden onay vererek kısa sürede 12 ay boyunca aylık 20₺ indirimle Gıbırnetli olabilirsiniz.

GIBIRNet’le tanışmak isteyenler için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabileceğiniz kod paylaşıyorum. - Referans Kodu: GDEGJMZH0B 

• GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. - Referans Kodu: GI5GL78ZSU

Sevgili Arkadaşlar,

Son zamanlarda internet kullanımımızın ne kadar önemli hale geldiğini hepimiz biliyoruz. Hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısı, hem iş hem de eğlence için vazgeçilmez bir ihtiyaç. Bu noktada, Gıbır interneti sizlere şiddetle tavsiye ediyorum!

Neden Gıbır?

1. Hız: Gıbır, sunduğu yüksek hızlarla online oyunlardan film izlemeye kadar her türlü aktiviteyi sorunsuz gerçekleştirmenizi sağlıyor. Yavaş bağlantılarla uğraşmak zorunda kalmadan keyfinize bakabilirsiniz.

2. Güvenilirlik: Kesintisiz bir bağlantı sunarak, önemli işlerinizin veya online toplantılarınızın aksamadan devam etmesine yardımcı oluyor. Artık "internetim gitti" derdi yok!

3. Müşteri Hizmetleri: Gıbır’ın müşteri hizmetleri ekibi oldukça ilgili ve yardımsever. Herhangi bir sorun yaşadığınızda hızlıca destek alabiliyorsunuz.

4. Farklı Paket Seçenekleri: İhtiyaçlarınıza uygun farklı paket seçenekleri ile herkes için uygun bir çözüm sunuyor. İster tek başınıza kullanın, ister ailenizle paylaşın; her bütçeye uygun alternatifler mevcut.

5. Kampanyalar ve Fırsatlar: Sürekli olarak güncel kampanyalarla daha uygun fiyatlarla hizmet almanızı sağlıyor.

Eğer siz de hızlı ve güvenilir bir internet arıyorsanız, Gıbır’ı mutlaka denemelisiniz! Hem işlerinizi kolaylaştıracak hem de eğlencenizi katlayacak harika bir deneyim sunuyor.

Herkese keyifli internet kullanımları dilerim!

• 560 günüm vardı yazık oldu. Bende gibirnete geçtim gayet memnunum. Gibirnet referans kodu paylaşıyorum.

GIBGMYCKSI gibirnet
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.