GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. - Referans Kodu: GIOGJVZFA3 |
Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (11. sayfa)
-
-
4 aydır gıbırnet kullanıyorum.Deneyimlerimi yazayım daha önce turktelekom altyapısında superonline kullandım.Komşum turktelekom kullanıyor.Superonline göre birebir aynı hızı alıyorum.Akşamları hız düşmesi yaşamıyorum.Superonline dan daha iyi ping alıyorum.SANSÜR YOK.SORUNSUZ IPTV MAÇ İZLEYEBİLİYORUZ..Türktelekom kullanan komşum ile en yoğun saatlerde aynı hızı ve aynı pingi alıyoruz.Piyasadaki enn kaliteli yerel firma diyebilirim.Kendine ait uygulaması,ve aşırı derece iyi müşteri hizmetleri var.100 mbit lik vdsl paket kullanıyorum aldığım hız 96-97 mbit daha ne olsun.... GIBIRNETE GEÇMEK İSTERSENİZ BENİM KODUMLA ÜYE OLURSANIZ 20 TL İNDİRİM SAHİBİ OLURUZ İKİMİZDE....
REFERANS KODUM GIJGJJ41A9 -
GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GI5GL78ZSU -
GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GCPGKKKV4P
-
20 TL indirim referans kodum
GI6GMR63AR
-
Selamun aleyküm, GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler.
Referans Kodu:GI7GMWXQSR
-
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -
Referans Kodu: GIOGJVZFA3
-
GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GI5GL78ZSU -
Sizde davet kodumla GIBIRNET'e geçin hem siz hem ben ayda 20TL Yılda 360TL indirimli internet kullanalım. GIBIRNet’le tanışmak isteyenler için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabileceğiniz kod paylaşıyorum. - Referans Kodu: GCVGLPY24K
-
MERHABALR ARKADAŞLAR
GIBIRNET İNDİRİM KODUMUZ REFARANS NUMARAMIZ BURADADIR HEM SİZ HEM BİZ KAZANALIM
SAYGILARIMI ARZ EDERİM
İYİ GÜNLER
ADIM:ABDULLAH AZILIOĞLU MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYIP BU KODU SÖYLERSENİZ 20 TL İNDİRİM KAZANABİLİYORSUNUZ
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz.
GHLGJSCXQZ
-
GIBIR.NET İNDİRİM KODU 1 yıl boyuca 20 tl indirim
ARKADAŞINI GETİR
İsim:Ali
Kod:GD5GKIW341
-
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -
Referans Kodu: GIOGJVZFA3
-
GA2GJPAKUN kodu ile GIBIR NET e üye ol hem sen hemde ben birlikte indirim kazanalım. Üye olurken bu kodu GA2GJPAKUN vermen yeterli.
-
4.Aydayım DENEYİMLERİMİ YAZAYIM
-Sansür yok, maç izleyebiliyoruz,akşamları donma,pingde yükselme veya hızda düşüş yok.
-Daha önce superonline kullandım ve gıbırnet daha iyi ping değerleri veriyor şaka gibi yerel bir firma koskoca superonline dan daha iyi.
-Turktelekom kullanan komşum ile AYNI ping değerleri alıyorum.
-Türkiyedeki yerel firmalar arasında en kalitelisi ve bilgili çalışanların olduğu firma diyebilirim
-26 gündür modem açık ve internet kesintisi 0..elektrik gidene kadar bakalım nekadar sürecek
-Enn yoğun saatlerde akşam saat 6-10 arasında bile hızımda hiçbir şekilde düşme olmuyor
-Kendine ait uygulaması var ve çok profesyonel bir arayüzleri var,ayrıca whatsapp hattına bakan kişiler ve uygulama üzerinden açmış olduğunuz şikayetle ilgilenen teknik ekip aşırı bilgili siz daha sorununuzu bile tam demeden modem arayüzünüzü inceleyip olması gereken en iyi şekle göre ayarlıyorlar.Mobil uygulamaları ayrı güzel Geçiş işlem kaydı bile 5 dk da bitti.
-Piyasanın ennn iyi yerel firmasıdır bu gidişle birkaç seneye türknete sağlam rakip olurlar.
-Arkadaşını getir kodu ile +20 TL İNDİRİM den faydalanabiliriz benim kodum GIJGJJ41A9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 10 Aralık 2024; 22:36:47 >
-
Gıbırnette 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim almak için abonelik başlatırken GBAGL3R5B8 kodunu girebilirsiniz. yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ve memnunum.
-
gıbırnet 100 lük hızda 370 TL sınırsız her referansa 20 tl indirim
GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GCPGKKKV4P
ben 2 yıldır kullanıyorum netspeed ve turkneti denemiştim ama gıbır net bambaşka geldi devam ediyorum, bulunduğunuz bölgeye göre farklılık gösterebilir onu tam bilmiyorum ama ben çok memnunum
şuan kampanya varmış 320 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC60CAF38 -- 11 Aralık 2024; 12:58:9 > -
GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GDEGJMZH0B -
GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20₺ indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz.
Referans Kodu: GJGGM4YMNO
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supreme1 -- 12 Aralık 2024; 0:21:19 > -
GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. - Referans Kodu: GIOGJVZFA3
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X